Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat25€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g248€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska


0/5

+428

SnusGeneral7 vuotta 11 kk sitten.
No tämähän ei ole nuuskaa ollenkaan! Hammastahnan makuhan ei ole se mitä toivon suussa maistavani, muuta kuin aamuin illoin ja silloinkin toivoisin sen maun haihtuvan mahdollisimman nopeasti.

Tässä ei siis maistu tupakka ollenkaan. Ja haju on kuvottava. Pussit pieniä ja maku kammottava. Minulla nuuska menee aina huuleen kielellä, niin pussi kuin löysäkin. Käytän nuuskaa, koska olen siitä riippuvainen ja koska rakastan sen makua. Maistaminen ja valuminen kuuluu asiaan.

Täällä on verrattu surströmmingiä ja ydinjätettä tähän ja mielestäni ne ovat oikein osuvat kielikuvat tälle lopputuotteelle. En suosittele kenellekään ja ymmärrän hyvin miksi ruotsalaiset eivät myöskään koske tähän ollenkaan. Tämä ei ole nuuskaa!

Pari kertaa olen siis joutunut tätä käyttämään, koska kieltolain takia en ole muutakaan saanut. En tiedä mikä tässä on vaikuttava-aine, mutta pönttö menee kyllä sekaisin ja vatsassakin tuntuu. Nikotiiniahan tässä ei ole yhtään enempää kuin Generalin G3 Extra Strongissa ja siitä tulee vain hyvä olo. Surullista kun nuuskan maine tahrataan tällaisilla tuotteilla.


4/5

+316

Fox-Mulder6 vuotta 6 kk sitten.
Ei jumalauta mitä neitejä täällä. Kannattaisi varmaan kaikkien valittajien alkaa tunkemaan oman eukkonsa/siskonsa/äitinsä tampoonia huuleen kun noin vahva muka tämä tuote on. Käyttänyt tätä jo vuodesta toiseen muiden merkkien ohella ja voin sanoa, että hyvää kamaa on. Ei haise paskalle, ei valuta eikä todellakaan tuo huonoa oloa. Kukkasilleko tämän pitäisi tuoksua ja maistua :D Voivoi mitä vitun valittajia täällä suomessa on.

5/5

+281

Paarma7 vuotta 8 kk sitten.
Paras nuuska! Ennen käytin pelkkää löysää mutta kun tämä tavara tuli markkinoille se oli menoa heti ensimmäisen pussin jälkeen. Nyt kolme vuotta takana odensin käyttöä ja irti pääseminen on mahdotonta. Koukuttaa kuin vahvempikin huume. Todella aliarvostettu.


5/5

+259

Densku5 vuotta 10 kk sitten.
Ihan hyvää nuuskaa, varsinkin niille jotka kaipaa kunnon nikotiinipotkua. En ymmärrä miksi niin haukuttu tämä nuuska. Mielestäni täysin menevää.

5/5

+252

Nuuskaaja64 vuotta sitten.
Paras käyttönuuska mitä rahalla saa tosin aika mietoa nykyään kun on käyttänyt niin paljon, siberia ehkä muuten parempi mutta maku on vielä pahempi kuin tässä.

4/5

+245

odens6665 vuotta 8 kk sitten.
Aliarvostettu nuuska. En tiedä miksi ihmiset haukkuu cd:n niin alas. Omasta mielestä ihan hyvää perus nuuskaa, nikotiinia on tarpeeksi päivittäiseen käyttöön.

plussat
-sätii ja kolisee hyvin
-paljon nikotiinia
-ei valuta helposti, pystyy pitämään 1-2h ilman valuttamista huulessa

miinukset
-haisee pahalle
-mehutus pahanmakuista
-pusseja kiekossa vain 13

4/5

+225

UlapanRunoMies7 vuotta 8 kk sitten.
Odens se pussi ulapalta
Ruotsista rakkaudella
Luurankoa karmiva
Ihanteita rakastava
Jäinen unelma
Säkki jonka pistän mun ihanaan räkkiin
Se säkki joka muistuttaa likaista keittiön rättii
Ei tää oo mitään räppii
Vaan ainoaa Odensin säteilyä
Rakkaudella todellinen odinin sotilas
Vi älskar dej finland

5/5

+204

Snuffy8 vuotta 4 kk sitten.
Kun säkki huuleen sujahtaa, kohta päässä kilahtaa, odens päivää piristää.

5/5

+112

Ykönen2 vuotta 11 kk sitten.
Makuasioista voi näköjään kiistellä. Mitä siitä, jos joku tykkää tästä tai jostain makunuuskista. Odensia haukkuvat pellet luulevat olevansa muita parempia nuuskaajia. Minun ostopäätökseen ei vaikuta täällä kirjoittavien vähä-älyisten "arvostelut".

0/5

+111

Joosua7 vuotta 8 kk sitten.
Aika huono tuote, tietenkin jos tykkää hammastahnan makuisesta paskasta. Jonnet ilmeisesti on ihastuneita tähän kakkaan...Työntävät tätä huulen 5senttinen kikkeli pystyssä...lol

4/5

+76

Paku6 vuotta 11 kk sitten.
Hyvä tupakan lopetus pussinuuska 22mg, riittävän vahva saamaan jopa huonon olon vanhemmallekkin konkarille. Itse polttanut 20vuotta sätkää. Nyt 5 tornia tätä lopetukseen. Toki pitää muistaa että koukku tähän kasvaa helposti kun paljon niksaa. Ok kamaa! Hinta/Teho suhde kohdallaan!

5/5

+65

hirvospena10 vuotta 1 kk sitten.
Ehdottomasti yksi lempi nuuskani! Sätkii mukavasti eikä valuta nopeasti. Makukin on siedettävä.

2/5

+49

jpm704 vuotta 6 kk sitten.
Koronan myötä kun ei "lössit" kulje niin tuli paniikissa ostettua pari tornia "mustasta pörssistä". Tupakan maku tulee sitten kun on puli tuntia ollut pussi huulessa eikä maistu enää niin paljon minttu (?). Paljon on nikotiinia ja hiukan sätii huulessa alussa minkä lasken plussaksi. Kyllä on grovia ikävä mutta kyllä tämä ensiapuun kelpaa. Kova on hinta kun pusseja on 13/kiekko.

5/5

+45

Tompppa6 vuotta 11 kk sitten.
Krapula aamuna tuplat yläbörsään, saa otsa suonet sykkimään Solid base - Mirror Mirror biisin tahtiin. Hiki valuu naamaa pitkin sekä pahempaakin pahempi morkkis tuntuu tämän jälkeen pieneltä. Huhujen mukaan tämä on kotimaista Olkiluodon ydinvoimalaitoksen jätettä purkitettuna.
Erinomainen tuote aloittelijalle. 5/5

2/5

+41

wamba5 vuotta 1 kk sitten.
Tätä juuri nyt naamarissa... Ensimmäinen 10 sek. melkoinen isku, mutta menee nopeasti ohi, sen kun kestää niin tunnin pärjää hyvin. Jos et tunne tuotetta älä osta heti koko tornia, saattaa mennä loput myyntiin. Parempia löytyy Haaparannasta ja muualtakin alan mestoista ruotsista kymmeniä. Ostan itse yleensä laivalta yhden askin ja satunnaisesti otan parempien väliin. Ei valuta (dry) ja sopii hyvin tilanteisiin jossa pussia haluaa pitää parikin tuntia.

1/5

+39

Ykönen2 vuotta 10 kk sitten.
Elmex, Pepsodent, Colgate, Sensodyne, Paradontax Drontal ja mitä niitä makuja ja merkkejä nyt onkaan. Hivenen hammastahnan makua, Yksi lempinuuskistani. Hyvää nuuskaa.
Hinta/Laatusuhde erittäin hyvä. Perusnuuskan maku peittynyt hyvin alle.
Ei ala valuttamaan nopeasti, toisaalta valuuttaa, jos kuolan eritys samaa kuin labradorinnoutajalla eli silloin sulaa huuleen kui mehujää kesällä.
Suosittelen kokeneemalle nuuskaajalle tai jos ei ole muuta tarjolla.
Myös aloittelijalle erinomainen nuuska. Mukava potku tässä nuuskassa.
Jokapäiväiseen käyttöön lakritsan, kamomillan, kanelin, omenan ja melonin kaveriksi.
Hyrisee hyvin yläpasasessa.
Tuntuu siltä kuin kääpiö hakkaisi huulta hakulla tai laittaisi kylmägeeliä käkättimeensä.
En nyt sanoisi tätä surströmmingin tai ydinjätetteen makuiseksi tai että haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu tai että pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen tai että maistuu samalta kuin juutalaisen kalju tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit.
Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen.
En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli
tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan akkuporakone.
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen.
Kiekko, jos olisi vielä titaanista niin saisi täydet pisteet.
Plussana hyvä saatavuus täällä etelässä. Kaiken kaikkiaan mahtava nuuska.
Kairassa tällä hetkellä tarjouksessa 1500 bahtia/sinko.

4/5

+33

kuosmane9 vuotta 11 kk sitten.
Lempi pussinuuskani.
Poraa hyvin, eikä valuta. Hirvee haju, kun avaa purkin, joten kannattaa varmistaa ettei jätä purkkia auki huoneeseen. Hyvä arkinuuska.

Plussat: Poraa hyvin
Ei vuoda ja on hyvin kuivaa

Miinukset: Haju
Liian vähän pusseja kiekossa.

5/5

+28

Denssimake5 vuotta 6 kk sitten.
olen nyt kolmisen vuotta käyttänyt kyseistä tuotetta ja on ollu niin hyvää tavaraa , suosittelen jos tykkäät oikein vahvoista nuuskista.

4/5

+27

Heikki307 vuotta 10 kk sitten.
Hyvä pussinuuska.

0/5

+25

PETE694 vuotta 2 kk sitten.
Pehmeitä ja pahan makuisia pähkinöitä kerrassaan.

4/5

+21

snusser3 vuotta 10 kk sitten.
Mahtavaa nuuskaa! Hinta-laatu suhde perkeleen hyvä!
Tätä ku jytäsee peltii paranee päivä huomattavasti.
Ei iske liia lujaa, haju aivan kamala, maku vielä menee.
Jokapäiväsenä käyttö nuuskana hoitaa hommasa mainiosti!

1/5

+17

Nuuskamuikkune10 vuotta sitten.
Maku ja haju aivan hirveää en suosittele!

3/5

+13

paska7 vuotta 5 kk sitten.
Joni maksa velat

2/5

+10

NuuskaHakuri5 vuotta sitten.
Nykyään 16G kiekkoja ja hinta noussut rannassa 26 eurosta eteenpäin

4/5

+10

Ripatti5 vuotta 6 kk sitten.
Kivan raikas nuuska. Nikotiinia löytyy.
- liian vähän nuuskaa purkissa.


5/5

+9

Nemo7 vuotta 5 kk sitten.
Todella hyvää ja tuntuu kunnolla! Ei mitään hifistelyä vaan kunnon kiksit antaa niinku pitääkin. Parempaa ku moni löössi

0/5

+8

Snappe7 vuotta 1 kk sitten.
Tätä tuli armeijassa viime keväänä kokeiltua pari purkkia, en mausta tai hajusta sen kummemin voi sanoa mitään, mutta luokittelisin jo tämän ihan omaksi päihteeksi, ymmärrän kyllä miksi tähän tykästystään ekalla kerralla, tämä on nuuskien heroiini, kun tätä on muutaman kiekon vetäny niin paluuta ei ole.

4/5

+8

phiien8 vuotta sitten.
Hyvää nuuskaa!

5/5

+8

poliisi3310 vuotta 1 kk sitten.
Helvetin hyvä pussinuuska. Tätä on tullut käytettyä monta vuotta ja aina toimii. Jyllää kivasti huulessa ja helposti pystyy, vaikka tunnin käyttään ilman valuttamista. Hinnaltaakin todella halpa. Ainut huono puoli on, että kiekossa on vain 14 pussia.

5/5

+7

Odenskiller4 vuotta 4 kk sitten.
On hyvää on on on

3/5

+7

kimjongun4 vuotta 8 kk sitten.
Hintapäivitys. Helmikuu 2020 cd hinta 27.50e kyseessä siis uudet 160g tolpat.

5/5

+7

elliot225 vuotta 11 kk sitten.
ON!
Yksi ehdottomista suosikeistani

4/5

+6

Snuskungen967 vuotta 7 kk sitten.
Iha hyvää ei valuta ku vasta tunnin jälkeen maku on hyvä sopivasti potkua ja hyvin nikotiiniä

4/5

+5

Denssihuuleenjasassiin4 vuotta 10 kk sitten.
Nykyään täytyy heittää 4 ullakolle että tuntuu, mutta muuten hyvää kamaa

5/5

+5

saunatilojen_sankari5 vuotta sitten.
Ainoa nuuska johon ei vaan kyllästy!! päivä lähtee käyntiin vasta odesnin jälkeen

5/5

+5

Nuuskamies947 vuotta 6 kk sitten.
tämä oli hyvä kokemus 5/5 vahvuus. mutta tuo liiallinen mintun maku alkaa kyllä kyllästyttämään itseäni :D 4/5 maku

3/5

+4

Nikkee972 vuotta sitten.
Nuuskien maksuhäiriö lager, ei se hyvää ole mutta kyllä sitä pakon edessä käyttää. Iso miinus poraamisesta, kiekon jälkeen muut nuuskat ei tunnu miltään. Kallis tapa pilata ikenet ja hampaat.

5/5

+4

KariVepsä7 vuotta 10 kk sitten.
Panisin jos tällä olisi perärööri

4/5

+4

-XR-7 vuotta 11 kk sitten.
Hinta laatu suhde mielestäni ihan ok. Nikotiinia tarpeeksi, ei valuta ja poraa ylä peltiin. Haju on melko kauhea. Ei pitempään käyttöön. Aamulla pussi huuleen ja kahvi päälle niin kyllä on raukee olo.

5/5

+4

balanssi9 vuotta 6 kk sitten.
Tässä se on ! Pussinuuskien kiistaton ykkönen. Maku ja koostumus lisättynä ilmiömäisen päräyttävään nikotiinin määrään joka räjäyttää päivän käyntiin tai hidastaa päivän käyntiin lähtemistä viemällä heikommilta nuuskahuulilta tajun kankaalle. Miinuksena pieni pakkauskoko (13) pussia kiekko. Kaksi pussia kun kulkee vuoden päivät huulessa niin paluuta ns. Tavis nuuskaan ei ole. Jos tähän sorrut myyt sielusi tälle tavaralle. 5/5 ja hatun nosto odensille !

4/5

+4

Joshi9 vuotta 8 kk sitten.
Ehdottomasti oma lempinuuska! Pussit isoja, yli tunnin saa pitää huulessa ennnenkö rupiaa valuttamaan, valuva neste hyvää! Potkii mukavasti mutta nikotiinia saisi olla vieläkin enemmän! Sellanen 30mg nikotiinia per pussi ois perkelee hyvä! Ainoa miinus tietty pussien vähäisyydestä. Ilmottakaa nuuskan nimeä jos tiedätte pussinuuskan jossa on tätä odenssiakin enemmän nikotiinia! :)

4/5

+3

KIVTO2 vuotta 1 kk sitten.
Tällä aloittelin nuuskan käytön. Mitään muuta pussi nuuska en tiennyt, joten tätä oli hyvä ostaa Uumajan terminaalista. Haju on hurja, mutta sätii kuin kiekko kaukalossa. Maku suussa piitin jälkeen on kuin olisit juonnut suuvettä.

4/5

+3

JyvskylänSuurkuluttaja2 vuotta 5 kk sitten.
Hyvä nuuska, vaikka itse tykkään enemmän double mint oden's:ista tämä on myös hyvää, särki mukavasti ja nikotiinia on sopivasti odens tuotteiden käyttäjille (tai vastaavaa saman nikotiinipitoisuuden omaavaa nuuskaa, haju tosin on aivan karmea!

2/5

+3

Tomppa903 vuotta 10 kk sitten.
Erittäin raikas ja tosi vahvaa nuuskaa. Potkii heti mutta n.10 min vain. Sitten tulee hammastahnan maku joka pahenee vaan. nikotiini vaikuttaa heti ja imeytyy hyvin läpi. Liian raikasta ja vahvan makusta. Menee paremman puutteessa ja jos kaipaa poltetta heti! Mutta en itse koe nuuskaajan unelmaksi enkä eka kerta tai hupi käyttäjälle.

4/5

+3

YLLI3 vuotta 11 kk sitten.
Ihmiskunta on haikaillut laihdutuspillerien perään, mutta tässähän se on pussimuodossa. Suoli tyhjenee eikä tee enää mieli lisääkään syödä. Miinuksena mainittakoon muita merkkejä snadimpi rottalokero.

5/5

+3

nuuskahirmu227 vuotta sitten.
tän kiekon ku heittää lumihankee ja menee saunaa ja tulee hakee 10 minuutin kuluttua ja sieltä biitti ullakolle ja takasi saunaa nii ai jesus

3/5

+3

Carl10 vuotta 2 kk sitten.
Ei valuta pitäny säkkiä täs lähes 2tuntia alko vasta vähäsen valuttamaan potkua on jonkin verran. Haju aivan kamala mutta tätä ei pysty kun pari purkkia käyttää sitten alkaa jo kyllästymään...

5/5

+2

Ukkeli221 vuosi 10 kk sitten.
Tätä nuuskaa ei voi käyttää kuin hyvin ilmastoidussa tilassa. Jos avaat kiekon bussissa, myrkytät kanssamatkustajasikin. Tämä nuuska on kemiallisten aseiden kieltolistalla. Nixoneita löytyy, joten 5/5

5/5

+2

denssikeisari2 vuotta 6 kk sitten.
parasta paskaa mitä kaduilta löytää. tätä nakkaa mielellää varsinki koulussa yläpeltiin. haju ja maku on täyttä paskaa mutta ei kai nuuskaa niiden takia nautitakkaan

4/5

+2

Ilikka2 vuotta 7 kk sitten.
Tämä on hyvää tavaraa. Nousee päähän nopeaa, sätii hyvin ainoa miinus on haju

5/5

+2

Botti4 vuotta 7 kk sitten.
Ihankuin vaimoni. Haisee silakoilta, kylmä ja kuiva.

5/5

+2

Smamppa5 vuotta 4 kk sitten.
Aamulla ku heittää tuplat huuleen niin palaa tajuihinsa vasta työpäivän loputtua. Menee viikot rattosasti 5/5

2/5

+2

finefella6 vuotta 10 kk sitten.
Ajaa asiansa nuuskana, vaikka hajunsa puolesta voisikin kuvitella joksikin ihan muuksi. Ei tätä kuiten ostamaan menisi, eli ei jatkoon.

3/5

+2

GambinaKalu7 vuotta sitten.
Hyvä nuuska vaikkapa alkoholin siemailun kanssa, mutta haisee hirveelle ja maistuu aika pahalle, potkii kyllä melkein yhtähyvin kun siberia.

0/5

+2

Dullehuuli7 vuotta 7 kk sitten.
Haju ja maku kuvottavia. Purkissa noin 15 erittäin pulleaa pussia. Kohahtaa päähän liian nopeasti ja tekee heikon olon, vaikka melkein 20 vuotta nuuskaamista takana. Yksi purkki kestänyt kohta vuoden pakastimessa. Menee siis vain äärimmäisessä hädässä. Tuotteen myynti ja valmistus pitäisi kieltää tai vähintäänkin viedä oikeus kutsua tätä nuuskaksi. Ekokem-kamaa.

4/5

+2

Yläpeltsi8 vuotta 10 kk sitten.
No ei tästä nyt mitään makunautintoa saa mutta kyllä tällä pään sekasin saa. Toimii välillä

4/5

+2

zeibi9 vuotta 8 kk sitten.
loistava käyttönuuska. jyllii kivasti, ainoa miinus tulee pussien vähäisyydestä.

5/5

+2

pussionparas9 vuotta 10 kk sitten.
Todella hyvää nuuskaa sätii mukavasti. Tällä lähtee vähän aikaisempikin aamu hyvin käyntiin.

0/5

+1

Pussiman1 vuosi 5 kk sitten.
Karmiva maku ja haju, en ymmärrä miksi tätä haluaa kukaan käyttää

1/5

+1

Panzerfaust2 vuotta 1 kk sitten.
Kamalaa kuraahan tämä on, mutta pakon edessä käytän silloin tällöin jos muuta ei ole saatavana. Haju muistuttaa jotain kusen ja ydinjätteen väliltä.

5/5

+1

Snöskoppen2 vuotta 4 kk sitten.
Tämähän sutii ohi Siberian ja lyttää ärr42. Tämä ei ole purkkaa/suuvettä vaan ihan itseään nuuskan makusta nuuskaa. Tälläkin hetkellä huulet rakkuloilla kun pussia pussin perään laittaa joka ihan turhaa koska tämähän vie (niksat) helposti vaikkakin nikotiinia ei ole samanlain kuin esim Siberia överi nuuskassa. Myöskään Pussit ei vuoda vaikka kuinka puristaisi huulta, joten mörkö pysyy hytissä monta tuntia jos sen sinne unohtaa. 5/5

5/5

+1

JalluSetä4 vuotta 2 kk sitten.
On! On on on! Saatanan hyvää paskaa.

5/5

+1

Huoltoukko5 vuotta 10 kk sitten.
Ennen minäkin käytin noita makustelu juttuja mutta ne oli kun vauvan ruokia nykyään minä käytän tätä tenssiä

5/5

+1

VittuEtSätii697 vuotta 5 kk sitten.
Se ensimmäinen paksu ja mehevä pussi joka sujahtaa ylähuulen alle nii ei voi muutakun nauttia!!!

5/5

+1

Jolleking7 vuotta 11 kk sitten.
Suorastaan euforinen tunne, kun tämä jyllää yläpellissä!

2/5

+1

SnusKejsar10 vuotta 5 kk sitten.
Aluksi potkii ja poraa kivasti, mutta siihen se sitten jääkin. Halpaa nuuskaa joka näkyy laadussa. Kiekon avatessa pettymys on suuri; haju on kamala eikä maussakaan ole kehumista. Vain 13 pussia kiekossa joten ei ihme että hinta on halpa.

3/5

+0

Kokkels9 kuukautta sitten.
Nostalginen tuote

1/5

+0

ReinoLappalainen11 kuukautta sitten.
Suunnattu naisille ja tyttölapsille. Tyttärelleni tuon joskus tuliasiksi ruottin reissulta pari purkkia. Joulukuusen koristeeksi kelpaa tyhjät purkit.

0/5

+0

Mäddis1 vuosi 10 kk sitten.
Ihan paskaa nuuskaa. Perinteinen löysä nuuska on parasta, eli juuri sitä, miltä nuuskan kuuluukin maistua. Valuminen on herkuttelua ja ympäri suuta pitääkin olla vähän mössöä ja pieni nieleskely kruunaa nautiskelun, niin nuuskataan, eikä leikitä mitään sättimisiä.

2/5

+0

Nuuskanmakustelija2 vuotta 2 kk sitten.
Kusee aivan liian nopeasti verrattuna R42 punasilmään.
Mutta sätii aivan tarpeeksi.

4/5

+0

RikSaa4 vuotta 10 kk sitten.
Tätä ku laittaa aamulla tuplat huulee niin alkaa hattu pyörimään päässä, 4/5

5/5

+0

Pilluhirviö4 vuotta 10 kk sitten.
Yksi parhaista nuuskista mitä olen itse käyttänyt. Nousee aina mukavasti päähän ja sätii myös mukavasti.

5/5

+0

Rane695 vuotta sitten.
Pakko sanoo et tää tuote on iha perkelee hyvää. Aamul ku tunkee ootenit huulee ni tuntuu päässä se verra hyvi että tietää et on hyväpäivä tulossa. Suosittelen paitsi hinta nous 2e koska 20 säkkiä kait 1kiekko

4/5

+0

rauhi10 vuotta 1 kk sitten.
Paras jos haluaa kunnon potkua ja potkii kyllä kun on eniten voimaa tässä! miinus et liian vähän pusseja purkissa , mut tää vetää penkkiin ainaki mut vaikka oon nuuskannu noin 20 vuotta. Pirun tehokas on kyllä :)

5/5

-1

Jerppv9 vuotta 8 kk sitten.
Tämä ei petä! Ei sitten ikinä

2/5

-1

jompetti9 vuotta 8 kk sitten.
perus kuraa. ei hyvä..

5/5

-1

odenscolddry9 vuotta 6 kk sitten.
Tosi jees pärisee kunnolla ja nikotiini pitoisuus täys kymppi, eli pitää niksat loitolla.

3/5

-1

Säkkisätivä9 vuotta 6 kk sitten.
Kyllä semmosta tavaraa et huhhu! Aamulla ku heität huulee nii silmät pyörii päässä

4/5

-1

walluuuj9 vuotta 2 kk sitten.
Minulla seisoo ferrari pihassa mutta kyllä senkin teho jää kakkoseksi kun tällä nuuskalla alottaa... Ensimmäinen pussi huuleen, kun sanottiin että ei ole voimakasta niin laitoin toisen. Kyllä se päässä tuntui kovaa. Erittäin hyvää nuuskaa vieläkin näin muutaman vuoden käytelleenä. Haju on hieman pistävä mutta kun huuleen pistää nuuska on erinomaista! Hyvää on myös nuuskan hinta sekä suomesta pimeästi saatavuus.

2/5

-1

Snussade7 vuotta 10 kk sitten.
Hapis jos et oo vielä joltai saanu tietää nii tää tais illa 18e10 cans juu ja täs samal arvostelu erittäin pahan hajuinen mutta itselleni arkinuuska koska joensuulaiselle ei muuta juuri suoda plussa siitä että paljon nixaa

3/5

-1

Jeikki6 vuotta 10 kk sitten.
Pusseja aivan liian vähän ja pitää laittaa pyykkipoika nenään ennen kun avaa kiekon. Muuten ihan semihyvää nuuskaa, jos ei ole muuta saatavilla.

5/5

-1

nuuskarakani6 vuotta 8 kk sitten.
Mielestäni Odens cd on unelmien täyttymys. Töhinä/sätinä/pärinä on huippuluokkaa. Haju muistuttaa ehkä hieman hammastahnaa, mutta eihän sitä pussia/säkkiä/häisää/biittiä nenään tungeta (ainakaan usein). Viisi kautta vitun viisi molemmat lapsenikin imevät odenssia. Selvästikin isäänsä tullut.

0/5

-1

Syrbe5 vuotta 6 kk sitten.
Ei tunnu missään.

2/5

-2

snusmeister9 vuotta 5 kk sitten.
Iso pettymys.
Haju muistuttaa hammastahnan ja suuveden risteytystä ja sama tuntuu olevan makukin.
Kymmenen vuotta nuuskanneena ja melkein kaikkea mahdollista niin löysästä kuin pussistakin kokeneena tämä nuuska alkaa olemaan jo niillä rajoilla, että ennemmin on jopa ilman. Se on tälläiseltä nikotiiniriippuvaiselta, joka tekee mitä vain saadakseen nuuskaa ja maksaa niistä maltaita, niin varsin kova tuomio.
Jos positiivista haetaan, niin halpa hinta on tietysti yksi niistä. Potkii myös jollain tasolla, mutta silti päällimmäiseksi fiilikseksi jää pettymys niin makuun kuin siihen mainittuun potkimiseen.
Kokeilin kahdella pussilla ja kyllähän se potkii niin perkeleesti, mutta sitten alkaakin suussa maistumaan se hammastahna-suuveden coctail. Jälkimaku suussa pysyy myös samanlaisena jo käytön jälkeen.

Yksittäisinä kappaleina nyt menee juuri ja juuri, kun ei muutakaan tällä hetkellä ole, mutta en ainakaan tule ikinä tätä ostamaan, jos muutakin on tarjolla ja vaikkei olisikaan, niin isosti joutuu jo miettimään onko edes sen halvan hinnan arvoista. Nyt on sekin hetki koettu siis koettu, että löytyy näköjään nuuskaa jota jopa näin riippuvainen voisi mielellään välttää.

2/5

-2

boodomi8 vuotta 8 kk sitten.
Alotin nuuskaurani tällä kyseisellä tuotteella aikoja sitten ja harvoja positiivisia asioita mitä tästä voi sanoa on se että röökistä pääsin tämän avulla kokonaan eroon. Nykyään kun pääsääntöisesti käytän maustamattomia tai mietoja maustettuja niin koko kyseisen tuotteen haju etoo. Humalanuuskaksi ihan kelvollinen tai yönuuskaksi jos sellaista sattuu käyttämään. Mutta en tätä haisevaa paskaa kyllä osta enään jos mitä tahansa muuta on tarjolla. Joku oli arvosteluun kirjoittanut että odenssit ovat laatunuuskia, omasta mielestäni koko extreme white dry sarja on ainakin hirveää paskaa. Nikotiininarkkareille ja tupakoinnin lopetteleville voin suositella. Kenellekkään muulle en tätä huulen/ikenen polttajaa suosittele.

5/5

-2

Kullipää7 vuotta 11 kk sitten.
Sätii ja potkii nii hyvi tätä ku nakkaa yläpeltii nii hyvätulee on hyvää

5/5

-2

kinekt5 vuotta 7 kk sitten.
Aivan mahtavaa! Potkii nii maa perkeleesti erittäin hyvä lamauttaja illalla päiväsaikaan en suosittele käyttään ku laittaa pään solmuun koko loppupäiväksi!

5/5

-2

Odenssinsuurkäyttäjä1 vuosi 4 kk sitten.
Ihan saatanan hyvää en tajuu miks kaikki haukkuu iha paskaks vitu vauvasuita kaikki jotka ei kunno denasta tykkää. Makuhan tässä on aivan taivaallinen ja potkiikin ihan hyvin ekan 5 min aikana.

4/5

-3

kelliksen_hulluin10 vuotta sitten.
Siis sätii pirun mukavasti ja ei valuta voi pitää huulessa päälle tunnin valuttamatta. Makukaa ei oo paha. Täää on ehottomasti ollu mun lemppareita vaikka haju on aika pirun pistävä ja voimakas. Nikotiinii on hyvä määrä mutta pusseja kiekossa on just se joku 13 joka vituttaa niin saatanasti! Mutta suosittelen kokeilemaa jos kestää pientä sätimistä ;) t.rändöm muija

5/5

-3

kuningasfima8 vuotta 10 kk sitten.
Kun ekan kerran laitoin tätä yläpeltiin niin itkuhan siitä tuli ja kädet täris aivan vitusti. Jytisee aivan vitusti varsinkin aamulla ja tämä tavara ei petä koskaan!

ooooodeeens cold dry extreme - ilosanomamme on, niin on!
ooooodeeens cold dry extreme - murtaa vaikka ikenen, tosi on!

5/5

-3

Reino6 vuotta 8 kk sitten.
Parempaa tavaraa saa etsiä maapallolta. Jumankauta, kun laittaa tätä ydinjätettä yläpeltiin niin tietää olevansa elossa. Isä kerran äiteen tekemässä kuolemaa letkas hoitsulle "pane tuo sähkömasiinas muualle" Lätkäs tuplat mammalle yläpeltiin niin kyllä samantien tärähti pystyyn. Arvosana 5/5.

1/5

-3

Ajokoira5 vuotta 8 kk sitten.
Käyttökelpoinen käyttää Thaimaalaisessa diskossa korvatulpina , siitä 5/5, muuten viimeinen vaihtoehto nikotiinin lähteelle.

5/5

-3

Odenskiller4 vuotta 5 kk sitten.
Ihan helvetin hyvää tavaraa. Tuoksu kruunaa kaiken ja maku tietenkin

4/5

-3

Nuuskankuluttaja3 vuotta 2 kk sitten.
Perus hammastahnan makuista ja hajuista mutta aika paha haju. Kiekon ku avaa himas nii koko kämppä haisee densille. Nikotiinia hyvin ja sätii. Hinta on hyvä. Jos voisin kaikista nuuskista valita niin en tätä ostaisi. On pahaa mutta ilman en pärjää

5/5

-4

koivulajoonas10 vuotta 1 kk sitten.
odens aka kuolema ehdoton lempinuuska iha helvetisti potkii varsinki aamulla toimii erityisesti ku eerik alkaa aukoo parasta kamaa

4/5

-4

ogfjju9 vuotta 2 kk sitten.
On kyllä semmosta tykkikamaa että oksat pois! 5/5 jos haluaa pikkupienissään känniboostin päälle. Muuten arkinuuskaksi aivan vitun tykkiä kamaa, vitutukseen oiva lääke. Maku 3/5, ei valuta yhtään. Tällä tavaralla pääsee kyllä eri ulottuvuuten.

0/5

-4

Makkeri446 vuotta 7 kk sitten.
Olosuhteiden pakosta ostin pari kiekkoa. Haju aivan kuvottava ja maku ihan vitun kauhea. Tuntuu että pussi haluaa tulla huulesta läpi. Kaks pussia käytin, loput meni roskiin. Jos ite olisin aloitellut nuuskaamista tällä moskalla, olisi harrastus loppunut hyvin lyhyeen. Sain kyllä parhaat naurut aikoihin kun luin tämän paskan arvosteluja, kyllä tännekin on sanaseppoja pesiytynyt.

5/5

-4

apinamieses5 vuotta 11 kk sitten.
ISKEE KU NYRKKI

1/5

-4

Ozzie4 vuotta 2 kk sitten.
Jos etsii kylmää ydinjätettä huuleen niin oiva tuote siihen. Nikotiiniövereitä haluaville

3/5

-4

Paskaapaskaa3 vuotta 2 kk sitten.
Jyrää ylähuulen nopeempaan tahtiin ku suomen verot nousee. PS.aika paskaa

3/5

-5

cat29 vuotta 1 kk sitten.
Tätä nuuskaa vedin ekan kerran, heti ku laitto huuleen nii "tajunnanräjäyttävä kokemus" :DD sitä piti sellaset 15min huulessa ja kädet tärisi :D

5/5

-5

Kaffelsson8 vuotta 11 kk sitten.
10 tornia Generalia vetäneenä tää sairas paska jytisee ensimmäiset 5 min ullakolla. Helvetin hyvää. Ei valuta ei sitten nii millään.

5/5

-5

Anusvittu6 vuotta 4 kk sitten.
Kolisee kuin keilahalli. Suosittelen.

0/5

-5

Kenkee5 vuotta 7 kk sitten.
Kun ihmiset tajuaisi, että esimerkiksi General Onyx on vain 3centtiä/gramma kalliimpaa, tai että XR Rape strong on halvempaa, tai että Granit stark vit on paljon halvempaa, kuin tämä paska, niin suomessa olisi melkoinen moraalinen darra...
No, itse tykkään käyttää vain hyviä nuuskia, jotka lähes kaikki on halvempaa, kuin 17eeroa/100g denssi... tun urpot...
Kronan stark vit (huippu hyvä) 22eeroa/192g....

5/5

-5

Pornosokeri5 vuotta 4 kk sitten.
Kun Tämän jumalan lahjan sujauttaa yläbörsää nii tuntuu kuin helvetti väistyisi edestä ja taivasta aukeisi

4/5

-6

gefa10 vuotta 2 kk sitten.
On kuin läväyttäisi kylmageeliä huuleen. Maku ihan jees, jos tykkää voimakkaasta piparmintun mausta.
Potkua tässä kyllä on pussinuuskaksi enemmän kuin riitävästi, eikä valu.
Menee muiden kiekkojen kaverina korkean nikotiinipitoisuuden vuoksi entisellä tupakoitsijalla ns. "nyt meni hermot ja tarviin puoli askia norttia" nuuskana tai silloin kun tuntuu, ettei normi 8-9mg pussit oikein potki. Hyvä ja halpa satunnaisen isomman nikotiinihimon taltuttajana.

5/5

-6

Namisäkki9 vuotta 10 kk sitten.
Potkii niinku kengurut tappelussa tappelussa.

1/5

-6

Nutuli9 vuotta 6 kk sitten.
Kauheeta kyllä omasta mielestä ainakin... Halpaa on joo, mutta purkissa 10 grammaa vaan sitä itseään mikä aina jaksaa vituttaa turhankin paljon! En voi suositella valitettavasti :(

4/5

-6

Aamuniksa7 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä aamunuuska. Tätä ku laittaa huulee nii hakkaa enemmä ku tauski vaimoaan.nikotiinin määrä 6/5 mutta pisteet menee hajusta ja mausta

5/5

-6

nuuskakeisari69697 vuotta 7 kk sitten.
tätä ku pistää tupalt aamusti huuleen nii siinä pärähtää heikommalakin kurat housuun

0/5

-6

Nuuskapeke884 vuotta 6 kk sitten.
Tukholmassa nuuskakaupassa asioidessani minulle annettiin 2 pötköä kaupanpäälle virnuillen että vie suomeen, sielä tää on kultaa. 15-vuotta nuuskaa käyttäneenä kokeelin heittää paljon kehutun B-junnu Odensin huuleen. Kokemus oli aivan karmea. Tällä paskalla ja nuuskalla ei oo mitään tekemistä keskenään. Hajukin etoi, norsunnahkaiseen yläpeltiin kun tämän työnsi, välitön tunne et huuli syttyy tuleen, samassa leimahti suuhun pesuaineiden ja kemikaalien voimakas maku. En ymmärrä millä tämä myrkky voi olla niin kovassa suosiossa. Tupakan kanssa tällä ei oo mitään tekemistä.

5/5

-7

leetelite6910 vuotta sitten.
Paska haju, muuten erittäin hyvä, odensit ylipäätään ovat erittäin hyviä nuuskia ni kyllä tääki siihe kategoriaan kuuluu, poraa aivan saatanasti ja maku on helvetin hyvä! Itse olen suuri odensien ystävä ja tämä kruunaa kaikki odensit! SUOSITTELEN KAIKILLE!!

0/5

-7

Zinff6 vuotta 7 kk sitten.
Voi kuinka nuoret ja palokuntalaiset käyttäisivät jotain muuta, kuin suureen suosioon päässyttä Odenssia. Töissä kun kysyt kaverilta oisko nuuskaa, niin taskusta nousee valkoinen Odenspurkki. Käytettävä on etenkin silloin, kun muutakaan ei ole tarjolla. Tosin, useimmiten poltan mielummin tupakan.
Facebookista kun etsit niksoissasi nuuskaa lähialueelta, ei yleensö muuta ole kuik Odenssia tarjolla, sääli. Kumpa kanssa ihmiset osaisivat aidon nuuskan käytön, kuten vaikkapa Ettanin tai Generalin. Jos nyt pakko on makunuuskaa käyttää, niin eikö voitaisi joku muu saada suureen suosioon, kuin hajultaan enemmän valaan mädäntynyttä suola vittua muistuttava nuuska? En tykkää eikä tykkää moni muukaan. Nuoret ja palokuntalaiset huomio ! Lopettakaa tämän käyttö !

4/5

-7

Tuplis4 vuotta 2 kk sitten.
Vitun hyvää kamaa, sätii ku mikä ja tekee muutenkin hyvää. Kun purkin aukaisee nii aivan karmee haju ja maku, sen takia 4/5

5/5

-8

silli8 vuotta 11 kk sitten.
itellähän on kyseisen nuuskan kanssa ns. viha/rakkaus-suhde. Täällä Etelä-Suomessa ei halvalla löydy juuri mitään muuta kun Odensia ja sitähän tullut vedettyä enemmän kun työnnetty lunta kolassa. aina kun on odensia niin vikistään että saisipa jotain vaihtelua ja sitten kun harvoin raaskii ostaa jotain muuta niin tulee heti ikävä niitä odensin helevetin moisia jytinöitä. Itse makuhan coldissa on jokseenkin tunkkainen mutta tärähähtää aamusta 1000:nen meganewtonin voimalla. olen aika varma että jos olet vetänyt muutaman odensin niin alkometri huutaa hoosiannaa, eikä tienpäälle ole asiaa. tärähtää kuin kolme pulloa koskenkorvaa. Haju taasen on aivan saatanan kaamea. heti kun purkin avaa niin lähtee kaikki elämän ilo ja laatta meinaa lentää samantien, mutta kun pussin saa huuleen niin elämä hymyilee! hinta ja kaikilta muiltakin laatusuhteiltaan ehdottomasti parasta nuuskaa.

3/5

-9

Carljohan9 vuotta 8 kk sitten.
Udenssin ekstrastyrkki a.k.a kuolemannuuska a.k.a suunnitelmat uusiksi. Aikamoinen tapaus, jo haju vetää olon aika veteläksi ja ihon kananlihalle. Tosiaan jos ei mieli tekevi aamusta sorvin ääreen, niin nakkaa ekstastyrkki yläminttuun ja anna hetkelliselle flunssalle valta. MUTTA odens on mitä loistavin bilenuuska! Hetki siinä kapakan pisuaarilla, kun havahdut pikkuhuppeliin, niin ai että kyllä maistuu!

0/5

-9

Perkele6 vuotta 4 kk sitten.
Hyi helvetti ei muuta

4/5

-10

nufnuf9 vuotta 6 kk sitten.
Hammastahna- mainen tuoksu, polttelee kivasti tuhoamatta ikeniä kuitenkaan. Pärähtää yllättävän hyvin, mielestäni paremmin kuin muut odenin dry extremet, ehkä sillä makukemikaalilla on jotain tekemistä asian kanssa. Ei valu paljoo, kuivattaa suuta jokusen. Tämä oli kuitenkin vähän aikaa norminuuska kun tallinnasta ei saannut parempaa.

5/5

-10

JAKI7 vuotta 11 kk sitten.
Potkii ku faija mua pienenä ja sama lopputulos; aivovamma. hintalaatu suhde hyvä.

1/5

-11

ammattimies7 vuotta 2 kk sitten.
Sanoisin että paskinta nuuskaa mitä olen ikinä kokeillut. Tästä ei saa minkäänlaista mieltymystä :D Jotkut ehkä tykkäävät (nuoret) jotka ei ole ikinä laatunuuskaa saaneet. Sanoisin että jos tämä tuote markkinoilta lähtee niin nuoret itkuun purskahtaisivat.

1/5

-12

Roii9 vuotta sitten.
Aivan järkyttävää paskaa. Heti kun avaa kiekon niin helvetinmoinen ydinjätteen haju valtaa koko huoneen , joten ei tee millään mieli laittaa huuleen. Kun pussin vihdoinkin uskaltautuu laittamaan huuleen niin maku on melkein yhtä kamala kuin hajukin. Kokenemmalla nuuskankäyttäjällä ei edes "sädi" tämä paska yhtään. Ei tämä erityisen halpaakaan ole kun kiekko sisältää sen 13 pussia. Kokonaista tornia en pystyisi kyllä tätä lantaa käyttämään. Ainoa hyvä asia tässä onkin nikotiinin määrä.

4/5

-13

Sketsi9 vuotta 8 kk sitten.
Plussat: Poraa kivasti, vahvaa, ei valuta juuri ollenkaan ja ihan hyvä hammastahnan maku.

Miinukset: Vaikka maku on hyvä, paistaa hammastahnamaisuuden alta pieni tunkkaisuus. Toinen huono puoli on todella voimakas haju, joka muistuttaa lähinnä Pepsodentin ja lehmänpaskan sekoitusta.

3/5

-14

Vetysyanidi6 vuotta 1 kk sitten.
Olen vältellyt tätä nuuskahistoriani aikana kuin ruttoa, mutta päädyin kuitenkin tätä testaamaan. Haju on tosi pepsodentmainen, ei siis hyvällä tavalla vaan huonolla tavalla. Haju oli alussa epämiellyttävä, mutta tottuu kyllä jotenkin. Poraa kyllä miellyttävästi. Maku on siedettävissä. Nuuskapusseja saisi kiekossa enemmänkin.

Tätä ei kannata ottaa känniseen päähän, alkaa pyörryttämään vaikka niksatoleranssia onkin. Ja tuplia en varmasti laita huuleen.

5/5

-21

SavolaisenVesa64 vuotta 1 kk sitten.
Hakkaa pahemmin ku manne auton ikkunaa

5/5

-24

Snusmuiq7 vuotta 11 kk sitten.
Iha vitun hyvää imen tätä joka päivä parempaa ku mikää muu ja kaikki te neidit jotka ette voi tätä imee voitte syödä paskaa

5/5

-26

Nacho9 vuotta 6 kk sitten.
Vittu että kolisee ku heittää 2 säkkiä tätä yläpeltiin aamusella :D

0/5

-27

CleeZ7 vuotta 10 kk sitten.
Täyttä ydinjätettä!! Eihän tämä ole edes nuuskaa..

4/5

-36

masterdoubi9 vuotta 11 kk sitten.
Jos on hardcore tyyppi tai jonki sortin masokisti tää on kunnon kamaa teille muuten hyvä mulle mut jytää niin perkeleesti että kun ossi menee huuleen niin flippaan seinillä

1/5

-40

Joosua8 vuotta 6 kk sitten.
Ei oikein iske Nämä pussit minulle, löysät on minun makuun tarkoitettu. Ehkä miehellä kuuluu pussit haaroväliin ja taas löysät huuleen eikä housuun. Heh

5/5

-42

Nuuskakeisari6669 vuotta 4 kk sitten.
aivan vitun hyvää heitin säkin yläpeltsii nii aloin näkee hallusinaatioita pidin 3h huules ja saatana kuolin maku oli 7/5 maistu paremmalle ku mun mutsin marjakiisseli krapula aamuna

1/5

-43

NorsunnahkainenYläpelti7 vuotta 2 kk sitten.
Hyvä nuuska silloin tällöin muistuttamaan, kuinka hyvää tavallinen Ettan tai vastaava oikeasti on.
Tämä haisee perseelle, maistuu perseelle ja pussien määrä purkissa on naurettava.
Toki, "päriseehän" tämä tuote niin saatanasti, mutta kannattaa ottaa huomioon sekin, että se "pärinä" johtuu aivan naurettavan korkeasta nikotiinipitoisuudesta, missä ei mielestäni ole mitään järkeä.
Toki jos haluaa itselleen järkyttävän nikotiinikoukun, minkä jälkeen mikään ei tunnu miltään, niin tämä on sinun tuote.
Normaalijärkisille en suosittele.

0/5

-47

Mutu7 vuotta 6 kk sitten.
On tää sellasta paskaa että ydinjäte ois parempi nimi mut nikotiinin määrä on aikalailla kohillaan. Maku ja haju on kuin suoraan helvetistä.

5/5

-63

Monninlöysä8 vuotta 10 kk sitten.
Tämän pikku pirulaisen laittaminen yläkammariin on kuin tulitikku bensaan. Ekalla kerralla luulin sitä karamelliksi ja söin sen. Heräsin vuoden päästä teho-osastolta. 5/5 koska tuhovoima niin voimakas kuin huoran pillulla.

0/5

-67

Sätiväsammakko9 vuotta 5 kk sitten.
Tämä saatanan luomus ei jätä mitään mielikuvituksen varaan niin paskaa kuin se onkin jotkin sairaat ihmispaskat silti käyttävät sitä. Itse olen joskus kokeillut eikä mikään kaduta niin paljon kuin se. Olin joskus koukussa piriin mutta odensin jälkeen ei tehnyt mieli piriä vaan itsemurhaa.

5/5

-67

Ettani698 vuotta sitten.
Potkii niiku arjalainen neekeriä ja sätkii niikun juutalainen kaasukammiossa tätäku nakkaa aamulla tuplat yläpeltiin taju lähtee ja ei oo muistia seuraavasta viikosta

4/5

-67

OdenSe7 vuotta 11 kk sitten.
Potkii kun raiskattu takakontissa ja sätii kuin darrapaska lauantai aamuna. Arvosanan ydinjätteelle antaisin 4/5 koska pepsodentin alta maistuu kissankusi.

5/5

-71

asdf9 vuotta 6 kk sitten.
Iha saatanan hyvää. Sätii ullakolla kun kulli vitussa ja nikotiinia on kun neekereitä afrikassa! Suosittelen

5/5

-72

nuuskamursu8 vuotta sitten.
Aivanvitun hyvää nuuskaa. enemmän nikotiinia ku neekereitä afrikassa. vedän tätä aina aamupalna megaforcen kanssa.

2/5

-104

Ossivintille7 vuotta 10 kk sitten.
Tämä paska haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu. Maistuu samalta kuin juutalaisen kalju. pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen. Tämän paskan valmistaja on ollut yhtä sekaisin tekiessään kuin hitler konsonaan. Jonnet palvoo tätä paskaa samalla lailla kun terroristit allahia.

0/5

-114

Vittupillupuupalli7 vuotta 11 kk sitten.
Ensimmäisen kerran kun iskin tällaisen kissanpaskan suuhuni, silmissä näkyi vain smurffeja ja kameleita. Jos todellakin kyseisen tuotteen pitäisi maistua hammastahnalle, ollaan tässäkin paljon menty päin persettä. Maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla. Kyseisen tuotteen ansiosta saat pysyvän aivovamman, sikataudin ja impotenssin. 0/5 tällaista paskaa eivät edes mafiosot käytä kiduttamiseen.

0/5

-116

tetsua7 vuotta 8 kk sitten.
Enemmin työntäisin suolahappoa suoneen ennen kuin tätä myrkkyä huuleen. Haju niin kamala että mielummin haistelis mätänevää ruumista. Maku jäi niin pahasti selkärankaan että pelkän sanan oden's kuuleminen saa voimaan pahoin. En suosittele kenellekkään enkä koskis edes pahimman vihamiehen vehkeellä siihen. JONNET EI VAAN TAJUU!!!

1/5

-123

leeviihh9 vuotta 2 kk sitten.
Siis vittu tämähän on täyttä paskaa. Ensinmäinen kerta kun nuuskaa kokeilin, sain biitin tätä kaveriltani. Vittu sekos pää. Ei saatana pysyny edes pystyssä, ja huuleen sattu niin vittuna. Tuntu kirjaimellisesti siltä niin kuin joku olisi pistänyt atomipommin huuleen ja painanut punaista nappia. Itse en käytä nuuskaa täysin vakituisesti, johtuen myös siitäettä paikkakunnallani on vain tätä radioaktiivista gozillan paskaa tarjolla. Jos uhrilla sattuu olemaan tyhjä maha, tai heikko olo, niin tämän biitin pistäminen huuleen on suurin virheesi koskaan. Itselläni ei ole tästä lentänyt koskaan laatta, koska olen ottanut biitin pois ennenkuin on ruikuli lentänyt jokaisesta mahdollisesta rei'ästä jota miehen kehossa on. Hajukin on aivan helvetin kammottava. Jos tekee mieli heittää säkki huuleen, niin kun edes avaat tämän jätepaskapurkin, ei tee mieli nuuskaa 84 vuoteen. Ainoa hyvä puoli tässä radioaktiivisessa lintujen paskantamassa neekerinperseessä käyneessä nuuskassa on, että se toimii jos olet aivan vitun jurrissa, ja tekee mieli seota vielä enemmän. Vittu 1 kautta vitun viis

Arvostele Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.