Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat25€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g248€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska


0/5

+525

Joosua4 vuotta 1 kk sitten.
Aika huono tuote, tietenkin jos tykkää hammastahnan makuisesta paskasta. Jonnet ilmeisesti on ihastuneita tähän kakkaan...Työntävät tätä huulen 5senttinen kikkeli pystyssä...lol


0/5

+320

SnusGeneral4 vuotta 4 kk sitten.
No tämähän ei ole nuuskaa ollenkaan! Hammastahnan makuhan ei ole se mitä toivon suussa maistavani, muuta kuin aamuin illoin ja silloinkin toivoisin sen maun haihtuvan mahdollisimman nopeasti.

Tässä ei siis maistu tupakka ollenkaan. Ja haju on kuvottava. Pussit pieniä ja maku kammottava. Minulla nuuska menee aina huuleen kielellä, niin pussi kuin löysäkin. Käytän nuuskaa, koska olen siitä riippuvainen ja koska rakastan sen makua. Maistaminen ja valuminen kuuluu asiaan.

Täällä on verrattu surströmmingiä ja ydinjätettä tähän ja mielestäni ne ovat oikein osuvat kielikuvat tälle lopputuotteelle. En suosittele kenellekään ja ymmärrän hyvin miksi ruotsalaiset eivät myöskään koske tähän ollenkaan. Tämä ei ole nuuskaa!

Pari kertaa olen siis joutunut tätä käyttämään, koska kieltolain takia en ole muutakaan saanut. En tiedä mikä tässä on vaikuttava-aine, mutta pönttö menee kyllä sekaisin ja vatsassakin tuntuu. Nikotiiniahan tässä ei ole yhtään enempää kuin Generalin G3 Extra Strongissa ja siitä tulee vain hyvä olo. Surullista kun nuuskan maine tahrataan tällaisilla tuotteilla.

2/5

+192

Ossivintille4 vuotta 2 kk sitten.
Tämä paska haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu. Maistuu samalta kuin juutalaisen kalju. pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen. Tämän paskan valmistaja on ollut yhtä sekaisin tekiessään kuin hitler konsonaan. Jonnet palvoo tätä paskaa samalla lailla kun terroristit allahia.


5/5

+107

Ettani694 vuotta 5 kk sitten.
Potkii niiku arjalainen neekeriä ja sätkii niikun juutalainen kaasukammiossa tätäku nakkaa aamulla tuplat yläpeltiin taju lähtee ja ei oo muistia seuraavasta viikosta

0/5

+87

Dullehuuli4 vuotta sitten.
Haju ja maku kuvottavia. Purkissa noin 15 erittäin pulleaa pussia. Kohahtaa päähän liian nopeasti ja tekee heikon olon, vaikka melkein 20 vuotta nuuskaamista takana. Yksi purkki kestänyt kohta vuoden pakastimessa. Menee siis vain äärimmäisessä hädässä. Tuotteen myynti ja valmistus pitäisi kieltää tai vähintäänkin viedä oikeus kutsua tätä nuuskaksi. Ekokem-kamaa.

5/5

+83

JAKI4 vuotta 4 kk sitten.
Potkii ku faija mua pienenä ja sama lopputulos; aivovamma. hintalaatu suhde hyvä.

0/5

+59

tetsua4 vuotta 1 kk sitten.
Enemmin työntäisin suolahappoa suoneen ennen kuin tätä myrkkyä huuleen. Haju niin kamala että mielummin haistelis mätänevää ruumista. Maku jäi niin pahasti selkärankaan että pelkän sanan oden's kuuleminen saa voimaan pahoin. En suosittele kenellekkään enkä koskis edes pahimman vihamiehen vehkeellä siihen. JONNET EI VAAN TAJUU!!!

0/5

+48

Sätiväsammakko5 vuotta 10 kk sitten.
Tämä saatanan luomus ei jätä mitään mielikuvituksen varaan niin paskaa kuin se onkin jotkin sairaat ihmispaskat silti käyttävät sitä. Itse olen joskus kokeillut eikä mikään kaduta niin paljon kuin se. Olin joskus koukussa piriin mutta odensin jälkeen ei tehnyt mieli piriä vaan itsemurhaa.

5/5

+29

nuuskarakani3 vuotta 1 kk sitten.
Mielestäni Odens cd on unelmien täyttymys. Töhinä/sätinä/pärinä on huippuluokkaa. Haju muistuttaa ehkä hieman hammastahnaa, mutta eihän sitä pussia/säkkiä/häisää/biittiä nenään tungeta (ainakaan usein). Viisi kautta vitun viisi molemmat lapsenikin imevät odenssia. Selvästikin isäänsä tullut.

5/5

+29

Tompppa3 vuotta 4 kk sitten.
Krapula aamuna tuplat yläbörsään, saa otsa suonet sykkimään Solid base - Mirror Mirror biisin tahtiin. Hiki valuu naamaa pitkin sekä pahempaakin pahempi morkkis tuntuu tämän jälkeen pieneltä. Huhujen mukaan tämä on kotimaista Olkiluodon ydinvoimalaitoksen jätettä purkitettuna.
Erinomainen tuote aloittelijalle. 5/5

1/5

+27

leeviihh5 vuotta 7 kk sitten.
Siis vittu tämähän on täyttä paskaa. Ensinmäinen kerta kun nuuskaa kokeilin, sain biitin tätä kaveriltani. Vittu sekos pää. Ei saatana pysyny edes pystyssä, ja huuleen sattu niin vittuna. Tuntu kirjaimellisesti siltä niin kuin joku olisi pistänyt atomipommin huuleen ja painanut punaista nappia. Itse en käytä nuuskaa täysin vakituisesti, johtuen myös siitäettä paikkakunnallani on vain tätä radioaktiivista gozillan paskaa tarjolla. Jos uhrilla sattuu olemaan tyhjä maha, tai heikko olo, niin tämän biitin pistäminen huuleen on suurin virheesi koskaan. Itselläni ei ole tästä lentänyt koskaan laatta, koska olen ottanut biitin pois ennenkuin on ruikuli lentänyt jokaisesta mahdollisesta rei'ästä jota miehen kehossa on. Hajukin on aivan helvetin kammottava. Jos tekee mieli heittää säkki huuleen, niin kun edes avaat tämän jätepaskapurkin, ei tee mieli nuuskaa 84 vuoteen. Ainoa hyvä puoli tässä radioaktiivisessa lintujen paskantamassa neekerinperseessä käyneessä nuuskassa on, että se toimii jos olet aivan vitun jurrissa, ja tekee mieli seota vielä enemmän. Vittu 1 kautta vitun viis

0/5

+26

Vittupillupuupalli4 vuotta 4 kk sitten.
Ensimmäisen kerran kun iskin tällaisen kissanpaskan suuhuni, silmissä näkyi vain smurffeja ja kameleita. Jos todellakin kyseisen tuotteen pitäisi maistua hammastahnalle, ollaan tässäkin paljon menty päin persettä. Maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla. Kyseisen tuotteen ansiosta saat pysyvän aivovamman, sikataudin ja impotenssin. 0/5 tällaista paskaa eivät edes mafiosot käytä kiduttamiseen.

1/5

+24

Nuuskamuikkune6 vuotta 5 kk sitten.
Maku ja haju aivan hirveää en suosittele!

5/5

+22

Nuuskasinko2 vuotta 8 kk sitten.
No siis tätähän käytettiin holokaustin aikaan vaihtoehtoisena menetelmänä kaasukammioissa, jos hermomyrkkyä ei ollut saatavilla. Kotivinkki: Teippaa sen ärsyttävän tyypin turpa jäkkiin kiinni ja laita avattu cd jesarilla nokkaan niin loppuu se ulina!

Tosikäyttäjät on immuuneja Cold Dryn hajulle tai oikeastaan ovat rakastuneet sen tuoksuun. Oih. Aamulla kun istahdan koneelle ja alan tekee fyrkkaa, laitan pussin huuleen niin tiedän että tästä päivästä tulee loistava. Kylällä jonnet pyytää nakkaa biittiä kitkuissaan ja minä herrasmiehenä ojennan Odenin ilosanomaa heille. Pöhisee päässä sopivasti ilman sen kummempia nokituksia. Jos safkaa tehdessä lihaliemikuutiot on lopussa, laita yksi pussi keittoon antamaan aromeja. Cold Dryn hinta ei hirvitä edes persaukisia ja kun tuoksuun tottuu, tästä tulee sun paras kumppani.

3/5

+16

kalapuikko3 vuotta 4 kk sitten.
Tainnuttaa jonneja enemmän kuin rutto paimenpoikia keskiajalla.
Poraa nikotiinit suoraan kalloon nanosekunnissa.
Maistuu perseeltä, mutta tämän "porttihuumeen" kanssa tuskin on tarkoituskaan herkutella
Jonnet tykkää ja sedät vihaa :D

1/5

+16

ammattimies3 vuotta 7 kk sitten.
Sanoisin että paskinta nuuskaa mitä olen ikinä kokeillut. Tästä ei saa minkäänlaista mieltymystä :D Jotkut ehkä tykkäävät (nuoret) jotka ei ole ikinä laatunuuskaa saaneet. Sanoisin että jos tämä tuote markkinoilta lähtee niin nuoret itkuun purskahtaisivat.

0/5

+15

Snappe3 vuotta 6 kk sitten.
Tätä tuli armeijassa viime keväänä kokeiltua pari purkkia, en mausta tai hajusta sen kummemin voi sanoa mitään, mutta luokittelisin jo tämän ihan omaksi päihteeksi, ymmärrän kyllä miksi tähän tykästystään ekalla kerralla, tämä on nuuskien heroiini, kun tätä on muutaman kiekon vetäny niin paluuta ei ole.

5/5

+14

Reino3 vuotta 1 kk sitten.
Parempaa tavaraa saa etsiä maapallolta. Jumankauta, kun laittaa tätä ydinjätettä yläpeltiin niin tietää olevansa elossa. Isä kerran äiteen tekemässä kuolemaa letkas hoitsulle "pane tuo sähkömasiinas muualle" Lätkäs tuplat mammalle yläpeltiin niin kyllä samantien tärähti pystyyn. Arvosana 5/5.

0/5

+14

Mutu3 vuotta 11 kk sitten.
On tää sellasta paskaa että ydinjäte ois parempi nimi mut nikotiinin määrä on aikalailla kohillaan. Maku ja haju on kuin suoraan helvetistä.

1/5

+13

NorsunnahkainenYläpelti3 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä nuuska silloin tällöin muistuttamaan, kuinka hyvää tavallinen Ettan tai vastaava oikeasti on.
Tämä haisee perseelle, maistuu perseelle ja pussien määrä purkissa on naurettava.
Toki, "päriseehän" tämä tuote niin saatanasti, mutta kannattaa ottaa huomioon sekin, että se "pärinä" johtuu aivan naurettavan korkeasta nikotiinipitoisuudesta, missä ei mielestäni ole mitään järkeä.
Toki jos haluaa itselleen järkyttävän nikotiinikoukun, minkä jälkeen mikään ei tunnu miltään, niin tämä on sinun tuote.
Normaalijärkisille en suosittele.

0/5

+12

naget5 vuotta 2 kk sitten.
Okei, siis tämä nuuska on sama kun norsu tunkisi kyrpänsä pullon suuhun, se vaan ei vittu kuulu sinne. Nuuskan maku ei säväytä emokissan vitun vertaa. Ainut mikä tässä apinan paskomassa hiekkaneekerin oksennuksessa on positiivista on nikotiini määrä hintaan verrattuna, mutta vittu kun erehdyt tätä nuuskaa käyttämään, niin voin sanoa että paska lentää enemmän kuin hot wingsien ja kahvin jälkeen. Tämän nuuskan huuleen tunkeminen on sama asia kun tunkisi hillopurkin perseeseen.

2/5

+11

wamba1 vuosi 6 kk sitten.
Tätä juuri nyt naamarissa... Ensimmäinen 10 sek. melkoinen isku, mutta menee nopeasti ohi, sen kun kestää niin tunnin pärjää hyvin. Jos et tunne tuotetta älä osta heti koko tornia, saattaa mennä loput myyntiin. Parempia löytyy Haaparannasta ja muualtakin alan mestoista ruotsista kymmeniä. Ostan itse yleensä laivalta yhden askin ja satunnaisesti otan parempien väliin. Ei valuta (dry) ja sopii hyvin tilanteisiin jossa pussia haluaa pitää parikin tuntia.

0/5

+10

Denssitpeltiin3 vuotta 1 kk sitten.
Markkinoiden paskinta nuuskaa, nikotiinia vitusti ja liikaa, haju kuin ydinpaskan ja hammastahnan yhdistelmästä, maku muistuttaa vauvan ripulia. Suosittelen tätä nuuskaa itsetuhoisille ihmisille, sillä tämä tiputtaa miehen kuin miehen. Tätä kun nakkaa aamulla pussin peltiin kahvin kera niin joutuu pitää kauhukahvoista kiinni, jotta ripuli osuis jotenkin pönttöön eikä seinille. 0/5

4/5

+10

OdenSe4 vuotta 4 kk sitten.
Potkii kun raiskattu takakontissa ja sätii kuin darrapaska lauantai aamuna. Arvosanan ydinjätteelle antaisin 4/5 koska pepsodentin alta maistuu kissankusi.

5/5

+8

JalluSetä8 kuukautta sitten.
On! On on on! Saatanan hyvää paskaa.

3/5

+8

Nutupelti3 vuotta 2 kk sitten.
Haisee kuin mädäntynyt rupikonna. Jytisee kuin vittuperkele. Maistuu kissanhiekka maustettuna lehmänpaskalla. Toimii myös ummetuslääkkeenä.

3/5

3/5

+8

Suihkuun_ennen_uintia3 vuotta 6 kk sitten.
Tää menee sille osastolle ettei osaa sanoo onks tää nyt sit huono vai vitun huono. Vahvuudeltaan ja pörinöiltään ihan omassa luokassa nii sen vuoksi omassa taskussa vakiovaruste. Ekoja kertoja ku käytin niin keskiviikkona jos laitto huuleen veti silmät nii kieroon että näki edellisen ja seuraavan sunnuntain samaan aikaan. Kairaa ku länsimetron tunnelipora, vitusti ja ihan päin helvettiä. Ihan sama laittaako aamulla vai illalla huuleen nii tää kama näyttää nukkumatille sentteriä nii ettei tarvi enää kaivella unihiekkoja silmistä ku suu tuntuu peduiinin perseenreiältä. Kaveri koitti ekaa nuuskaa ja ku sai cd:n huulen alle nii kaatu suorilta jaloilta tonttiin eikä tarvinu enää kysellä että jatketaanko illan viettoo ku ei sanonu mitään ennen ku vasta päivystyspolilla. Nuuskanhimoon auttaa välillä pelkkä purkin avaus ja nuuhkaisu, ei oo himoja enää sen jälkeen. Heti ku löytyy samalla tavalla pörisevä, vähän kosteampi ja sellainen nuuska joka ei haise zyklon b:ltä nii tää paska lähtee veks! Siihen asti menköön.

0/5

+8

CleeZ4 vuotta 2 kk sitten.
Täyttä ydinjätettä!! Eihän tämä ole edes nuuskaa..

5/5

+8

KariVepsä4 vuotta 4 kk sitten.
Panisin jos tällä olisi perärööri

0/5

+7

Makkeri443 vuotta sitten.
Olosuhteiden pakosta ostin pari kiekkoa. Haju aivan kuvottava ja maku ihan vitun kauhea. Tuntuu että pussi haluaa tulla huulesta läpi. Kaks pussia käytin, loput meni roskiin. Jos ite olisin aloitellut nuuskaamista tällä moskalla, olisi harrastus loppunut hyvin lyhyeen. Sain kyllä parhaat naurut aikoihin kun luin tämän paskan arvosteluja, kyllä tännekin on sanaseppoja pesiytynyt.

2/5

+6

NuuskaHakuri1 vuosi 5 kk sitten.
Nykyään 16G kiekkoja ja hinta noussut rannassa 26 eurosta eteenpäin

5/5

+6

Russia6661 vuosi 6 kk sitten.
Tätä Jumalan eturauhasesta leikattua hammastahna herkkua kelpaa aamulla rysäyttää huuleen niin kovaa että päätyy samalla maapallon toiselle puolelle. Sätii kuin aivohalvaus kullin silmässä ja heittää kovempaa kuin juutalaiset holokaustin aikana elämänsä. Kun pari vuotta on käyttänyt niin näyttää huulikin ihan norsun kyrvältä.

5/5

+6

Snuunas5 vuotta 1 kk sitten.
Tämä on kuin jumalan lahja meille länsinsi maalaisille huorissa käyville narsisteille.tämä jyllää pahemmin kuin kulli zumbaavan mummon vaginassa.Tämä on kulinaristinen maku nautinto joka voittaa aromeillaan jopa ranskalaisen 5 tähden keittiön.Tämä on yhtä halpaa kuin narkomaanin huoran paneminen joka ottaa sinulta suihin vain eurolla vaikka enemmän nautintoa saa kotieläimen panemisesta.Kun iskin tämän ensimmäistä kertaa huuleen tunsin maailman hädän veteraanien kärsimykset nälän hätää näkevien lasten kyyneleet suomalaisen miehen krapulan.Tämä nuuska on hengellinen lääke kaikille itseään etsiville jopa gandhi käytti tätä mystistä lääkettä löytääkseen itsensä.

5/5

+4

Snuffy4 vuotta 8 kk sitten.
Kun säkki huuleen sujahtaa, kohta päässä kilahtaa, odens päivää piristää.

3/5

+3

Vittuodenspilluhirmu5 kuukautta sitten.
Ekaa kertaa kun kokeilin siberia redin jälkeen nii kyllä ranskalaiset lensi ulos yhtä lujaa kun lapseni kellarista

5/5

+3

SavolaisenVesa66 kuukautta sitten.
Hakkaa pahemmin ku manne auton ikkunaa

3/5

+3

kuolema11 kuukautta sitten.
eitää muuten niiiiin paha oo mutta älkää vitussa tehkö sitä virhettä että kuuden tortillan ja kahvin jälkeen pistätte tommosen yläpeltiin nimittäin ei menny ku ehkä kymmenen minuuttia ni meinas ripulipaskat lorahtaa lahkeeseen. nii ja kyllä tavallaan ymmärräm miks jonnet tästä tykkää mutta tämä tavara ei vain ole mulle tehty

2/5

+3

Pääministeri1 vuosi 1 kk sitten.
Saman efektin saat kun sekoitat koiranpaskaa, käsidesiä ja hammastahnaa. Hyi vittu mitä paskaa, en suosittele kellekään. 2 tähteä tulee hinnasta ja saatavuudesta.

3/5

+3

penninseteli4 vuotta 1 kk sitten.
Viha-rakkaus suhde tähän nuuskaan. Kun kiekon avaa niin ensimmäisenä tulee järkyttävä haju joka tunkeutuu suoraa aivoihin ja tuntuu kuin pää räjähtäisi, ajan kuluessa sama tunne tulee jo kiekon näkemisestäkin. Potkii ja sätii ja poraa. Jos on vähänkään alhaiset tolet niin oksennus lentää. Mutta kyllä se odens on silti aina yhtä nautinnollinen kunnon aterian jälkeen tai pitkille ajomatkoille. En suosittele odenssia käyttönuuskaksi mutta eihän ne jonnet edes tiedä että on olemassa miedompiakin nuuskia.

5/5

+2

löysälehmä3 kuukautta sitten.
Tämä jumalan luoma easter egg, joka tekee pojista miehiä.
Huuleen laitettuaan tuntee toisen maailman sodan veteraanien näkemät traumat, koko afrikan nälänhädän ja tuskan, miltä tuntui kun ruotsi voitti suomen 5-6 yhtä aikaa.
Nuuska uppoaa huuleen yhtä sulavasti kuin isä äitiin sinua tehdessä.
Sätii huulessa kuin pyöräilevä vammainen bussin alle jäätyään.
Huuli punoittaa käytön jälkeen kuin raiskatun tytön pillu.
Loistavaa kamaa, maistuu kuin vesi afrikan lapsille, eli siis aivan loistavalta!!! 5/5


4/5

+2

YLLI4 kuukautta sitten.
Ihmiskunta on haikaillut laihdutuspillerien perään, mutta tässähän se on pussimuodossa. Suoli tyhjenee eikä tee enää mieli lisääkään syödä. Miinuksena mainittakoon muita merkkejä snadimpi rottalokero.

5/5

+2

Nuuskaaja65 kuukautta sitten.
Paras käyttönuuska mitä rahalla saa tosin aika mietoa nykyään kun on käyttänyt niin paljon, siberia ehkä muuten parempi mutta maku on vielä pahempi kuin tässä.

4/5

+2

Tuplis7 kuukautta sitten.
Vitun hyvää kamaa, sätii ku mikä ja tekee muutenkin hyvää. Kun purkin aukaisee nii aivan karmee haju ja maku, sen takia 4/5

2/5

+2

Mällipaperi6912 kuukautta sitten.
Maku on kuin 50v. Punatukkaiseksi värjätyn Pirkon rekkalesbo-feministi-bbw-naisen ajamattomaksi jätetty epähygieeninen visvasyyläpillu. Haju on pahempi kuin Auschwitzin polttohuone (rotupuhtauden takia lisäpisteitä). Potkii kuin kaksisuuntaisen mielialahäiriön omistava alkoholisti-isä. Kiekon design on ainut syy (ja tosi huono sellainen) miksi edes ostaisin tätä, kiekko on on niin kiihoittavan hienon näköinen, että minulla alkoi 1,36 sentin erektiossa oleva siitin seisomaan

5/5

+2

Botti1 vuosi sitten.
Ihankuin vaimoni. Haisee silakoilta, kylmä ja kuiva.

0/5

+2

Nuuskaharri1 vuosi 1 kk sitten.
Vittu ennemmin kuivattasin oman paskani ja työntäsin siihen vuoden pepsodentit ja työntäsin tuplat. Kuka vittu tätä käyttää. Yhtää paskaa kun faijan kyrpä siskon menkkapillun jälkeen.
Tämä on ydinkokeista jäänyttä jätettä jota jonnet kerää ja myy. Sieg hail ukkisäitis ja korkojen korot. Ola spermaki tuntuu paremmalta kun tämä taivaan lahjan tuote.

1/5

+1

Ozzie7 kuukautta sitten.
Jos etsii kylmää ydinjätettä huuleen niin oiva tuote siihen. Nikotiiniövereitä haluaville

4/5

+1

perse-arska10 kuukautta sitten.
Hyvä yönuuska, tää ylämummoon ja nukkumatin viereen niin sellaset unet taattu että hevon vittu ja yökastelu varmaa.
Aamulla herätessä luulee että on mankkaveret suussa mut se onkin korvasta valunu aivoneste.
Akkuhapon ja noroviruksen sekoitus. Toimii ku convid keuhkoissa.

2/5

+1

jpm7011 kuukautta sitten.
Koronan myötä kun ei "lössit" kulje niin tuli paniikissa ostettua pari tornia "mustasta pörssistä". Tupakan maku tulee sitten kun on puli tuntia ollut pussi huulessa eikä maistu enää niin paljon minttu (?). Paljon on nikotiinia ja hiukan sätii huulessa alussa minkä lasken plussaksi. Kyllä on grovia ikävä mutta kyllä tämä ensiapuun kelpaa. Kova on hinta kun pusseja on 13/kiekko.

0/5

+1

Nuuskapeke8811 kuukautta sitten.
Tukholmassa nuuskakaupassa asioidessani minulle annettiin 2 pötköä kaupanpäälle virnuillen että vie suomeen, sielä tää on kultaa. 15-vuotta nuuskaa käyttäneenä kokeelin heittää paljon kehutun B-junnu Odensin huuleen. Kokemus oli aivan karmea. Tällä paskalla ja nuuskalla ei oo mitään tekemistä keskenään. Hajukin etoi, norsunnahkaiseen yläpeltiin kun tämän työnsi, välitön tunne et huuli syttyy tuleen, samassa leimahti suuhun pesuaineiden ja kemikaalien voimakas maku. En ymmärrä millä tämä myrkky voi olla niin kovassa suosiossa. Tupakan kanssa tällä ei oo mitään tekemistä.

5/5

+1

Huutorunkkari1 vuosi 8 kk sitten.
Potkii kuin nigerialainen neekeri ja sätkii kuin juutalainen kaasukammiossa ei tää nyt perkele hyvältä maistu mutta jollain se nikotiinin tarve on tyydytettävä

4/5

+0

Denssiukko4 tuntia sitten.
Ihan vitun hyvää nuuskaa! Sätii juuri sopivasti, mutta maku on kuin tien vierestä löytynyt koiranpaska ylähuulessa. Nikotiinia enemmän ku ryssiä anttilassa. Tämän ku pistää ylähuuleen ni pääsä pyörii ku Datsunin kierroslukumittari.

4/5

+0

snusser2 kuukautta sitten.
Mahtavaa nuuskaa! Hinta-laatu suhde perkeleen hyvä!
Tätä ku jytäsee peltii paranee päivä huomattavasti.
Ei iske liia lujaa, haju aivan kamala, maku vielä menee.
Jokapäiväsenä käyttö nuuskana hoitaa hommasa mainiosti!

2/5

+0

Tomppa903 kuukautta sitten.
Erittäin raikas ja tosi vahvaa nuuskaa. Potkii heti mutta n.10 min vain. Sitten tulee hammastahnan maku joka pahenee vaan. nikotiini vaikuttaa heti ja imeytyy hyvin läpi. Liian raikasta ja vahvan makusta. Menee paremman puutteessa ja jos kaipaa poltetta heti! Mutta en itse koe nuuskaajan unelmaksi enkä eka kerta tai hupi käyttäjälle.

4/5

+0

naapuri6 kuukautta sitten.
Tätä settiä ku tunkee huuleen niin tuntee kun myyrä jo kurkistelee kolosta. Polttaa yhtä paljon ku jonne vetää ekan kerran esinahan taakse ja heittää vitusti. Haisee samalle kun naapurin mummon kusinen pillu ja nikotiinimäärä on yhtä suuri kun holokaustin uhriluku.

0/5

+0

jamal7 kuukautta sitten.
Haisee hakatulle somalille
Poraa kuin Göran Lennartin persettä pride kulkueen jälkeen
Kusee nopeemmin ku kulli lähtee vitusta ku isä astuu sisään
Nupissa kolisee kuin mummon töräys pöntössä vitosen karvakebabin jälkeen

0/5

+0

PETE697 kuukautta sitten.
Pehmeitä ja pahan makuisia pähkinöitä kerrassaan.

5/5

+0

Odenskiller9 kuukautta sitten.
On hyvää on on on

5/5

+0

Odenskiller9 kuukautta sitten.
Ihan helvetin hyvää tavaraa. Tuoksu kruunaa kaiken ja maku tietenkin

1/5

+0

Hedonisti6910 kuukautta sitten.
Onhan tämä ihan hirveää paskaa. Ylivoimaisesti pahanhajuisin nuuska mihin olen törmännyt. Nikotiini nousee kyllä päähän, mutta hyvänolontunteen sijaan ainoa tunne on suoliston hätähuuto, joka kaikuu pöntössä vielä seuraavanakin päivänä. Huono olo ja päänsärky lähes varmaa kun tätä paskaa huuleen tunkee.

0/5

+0

Timbo1 vuosi 1 kk sitten.
Ei voi nuuskaksi tätä kutsua. Alinta sontaa mitä on. Ei edes hädässäkää tähän voi koskea, liikaa nikotiinia, haisee teolliselle lannalle, eihän tämä ees maistu nuuskalle. Ja jengi vetää tätä ihan kiimassa! Huh.

3/5

+0

kimjongun1 vuosi 1 kk sitten.
Hintapäivitys. Helmikuu 2020 cd hinta 27.50e kyseessä siis uudet 160g tolpat.

0/5

+0

sepi791 vuosi 2 kk sitten.
Salainen resepti on vihdoin paljastettu!

Illalla syödään paljon chiliä ja juodaan ihan liikaa halvinta mahdollista olutta. Aamulla kerätään elimiston läpi kulkeutunut laava talteen, sekaan hämmennetään hieman ksyleeniä ja kunnon turaus hammastahnaa. Valmis massa keitetään kasaan ja pussitetaan.

Tällä sonnalla ei ole mitään tekemistä nuuskan kanssa. Haju on järkyttävä, maku on kammottava ja ikenien läpi imeytetyneet kemikaalit saa leukaluut pehmenemään ja niskan lihakset kramppaamaan. Nikotiinipitoisuus ei ole varsinaisesti paha kun vertaa vahvoihin laatunuuskiin. Tässä on 17.6mg per pussi ja nick and johnnyn tuotteissa nikotiinia on 16.94mg per pussi.

4/5

+0

Denssihuuleenjasassiin1 vuosi 2 kk sitten.
Nykyään täytyy heittää 4 ullakolle että tuntuu, mutta muuten hyvää kamaa

1/5

+0

wilho1 vuosi 5 kk sitten.
ei vaan voi ymmärtää miten kaikki jonnet viittii tätä ydinjätettä huuleen tunkee. haju aivan hirvittävä, pelkästään purkin näkeminen alkaa etomaan. maku ihan ok. yhen kiekon jotenkuten sai käytettyä, mut jatkossa en kyllä osta

5/5

+0

denssielmeri1 vuosi 6 kk sitten.
Rankan ryyppyillan jälkeisenä aamuna kun nakkaat tätä tuplat vintille, niin siitä on sitten leikki kaukana. Tulee meinaa vitunmoinen kiire pöntölle. Sen jälkeen kun olet jättänyt pönttöön vitunmoiset napalmitavarat niin todennäköisesti kaadut vessan ovensuuhun ja heräät vasta ensi viikolla. Vitun hyvää tavaraa!

5/5

+0

tygo1 vuosi 11 kk sitten.
Maku ja haju niinku äidin huoneestas löytämällä hikisellä mällisukalla, ja ku tämän nakkaa kammarin perukoille ensimmäistä kertaa, ni kyl lentää nimittäin sellaiset huutopurjot ettei oo hetkeen näkynyt. Soossia lentää kaikista aukoista ja päässä jytisee niinku lapsena iskän hakatessa päätä patteriin

1/5

+0

Ajokoira2 vuotta 1 kk sitten.
Käyttökelpoinen käyttää Thaimaalaisessa diskossa korvatulpina , siitä 5/5, muuten viimeinen vaihtoehto nikotiinin lähteelle.

5/5

+0

notoriousj882 vuotta 1 kk sitten.
Potkii ku Jesse narkkaria, sätkii ku polveen ammuttu neekeri.
Aivan mahtavaa nuuskaa! 6/5

4/5

+0

Fox-Mulder2 vuotta 11 kk sitten.
Ei jumalauta mitä neitejä täällä. Kannattaisi varmaan kaikkien valittajien alkaa tunkemaan oman eukkonsa/siskonsa/äitinsä tampoonia huuleen kun noin vahva muka tämä tuote on. Käyttänyt tätä jo vuodesta toiseen muiden merkkien ohella ja voin sanoa, että hyvää kamaa on. Ei haise paskalle, ei valuta eikä todellakaan tuo huonoa oloa. Kukkasilleko tämän pitäisi tuoksua ja maistua :D Voivoi mitä vitun valittajia täällä suomessa on.

2/5

+0

Kenraali6 vuotta 5 kk sitten.
Esanssin ja hammastahnan ystäville. Oden's nauttii Jonne-nuuskan mainetta eikä varmaan suotta, tarjoaa sitä kaivattua pärinää.

Enemmän perinteisen tupakan maun ystävänä tämä on ollut makunuuskana kiperissä tilanteissa. Kannattaa ostaa ennemmin yksittäisiä purkkeja käyttötavaran rinnalle. Ei sinänsä mitään vikaa, jos suht tuhdin maun kestää.

4/5

-1

ogfjju5 vuotta 7 kk sitten.
On kyllä semmosta tykkikamaa että oksat pois! 5/5 jos haluaa pikkupienissään känniboostin päälle. Muuten arkinuuskaksi aivan vitun tykkiä kamaa, vitutukseen oiva lääke. Maku 3/5, ei valuta yhtään. Tällä tavaralla pääsee kyllä eri ulottuvuuten.

1/5

-1

Sale2 vuotta 11 kk sitten.
Karmea haju yhdistettynä vielä hirveämpään makuun. Naurettava nikotiini määrä kajahtaa kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön. Polttaa ikeninä kuin katujyrä asfalttia ei voi suositella. Yksi tähti kun muutakaan ei ole aina tarjolla.

5/5

-1

Smamppa1 vuosi 8 kk sitten.
Aamulla ku heittää tuplat huuleen niin palaa tajuihinsa vasta työpäivän loputtua. Menee viikot rattosasti 5/5

4/5

-1

RikSaa1 vuosi 2 kk sitten.
Tätä ku laittaa aamulla tuplat huulee niin alkaa hattu pyörimään päässä, 4/5

0/5

-1

TulppaT1 vuosi 1 kk sitten.
Viettäisin Auschwitzissä 10 vuotta elämästäni ennemmin kun änkisin tätä alienin siemennesteestä valmistettua syöpää huuleeni. Koronavirus on lastentauti tähän verrattuna. Hyi helvetti

4/5

-2

UlapanRunoMies4 vuotta 1 kk sitten.
Odens se pussi ulapalta
Ruotsista rakkaudella
Luurankoa karmiva
Ihanteita rakastava
Jäinen unelma
Säkki jonka pistän mun ihanaan räkkiin
Se säkki joka muistuttaa likaista keittiön rättii
Ei tää oo mitään räppii
Vaan ainoaa Odensin säteilyä
Rakkaudella todellinen odinin sotilas
Vi älskar dej finland

4/5

-2

Paku3 vuotta 4 kk sitten.
Hyvä tupakan lopetus pussinuuska 22mg, riittävän vahva saamaan jopa huonon olon vanhemmallekkin konkarille. Itse polttanut 20vuotta sätkää. Nyt 5 tornia tätä lopetukseen. Toki pitää muistaa että koukku tähän kasvaa helposti kun paljon niksaa. Ok kamaa! Hinta/Teho suhde kohdallaan!

1/5

-2

Nuuskamuikkunee3 vuotta 2 kk sitten.
Vitun imelä haju ja paskan makunen neste siis hyi vittu jos valuttaa. Mut niksaa on perus nuuskaksi kivasti siksi 1 tähti. Ja ku tarpeeks käyttää ni tulee jo korvista ulos ja vituttaa saatanasti.

0/5

-2

Zinff3 vuotta sitten.
Voi kuinka nuoret ja palokuntalaiset käyttäisivät jotain muuta, kuin suureen suosioon päässyttä Odenssia. Töissä kun kysyt kaverilta oisko nuuskaa, niin taskusta nousee valkoinen Odenspurkki. Käytettävä on etenkin silloin, kun muutakaan ei ole tarjolla. Tosin, useimmiten poltan mielummin tupakan.
Facebookista kun etsit niksoissasi nuuskaa lähialueelta, ei yleensö muuta ole kuik Odenssia tarjolla, sääli. Kumpa kanssa ihmiset osaisivat aidon nuuskan käytön, kuten vaikkapa Ettanin tai Generalin. Jos nyt pakko on makunuuskaa käyttää, niin eikö voitaisi joku muu saada suureen suosioon, kuin hajultaan enemmän valaan mädäntynyttä suola vittua muistuttava nuuska? En tykkää eikä tykkää moni muukaan. Nuoret ja palokuntalaiset huomio ! Lopettakaa tämän käyttö !

0/5

-2

gäisähuuli682 vuotta 8 kk sitten.
Mielummim laitan isoisäni kyrvän huulen alle kuin tätä rotanmyrkkyä. Yläasteella suosituin nuuska kun tuon ikäisenä itsemurha ajatukset kukoistaa. Tätä kun käyttää muutaman päivän ei hirttoköyttä tarvita

5/5

-2

Biittiluoma2 vuotta 6 kk sitten.
Sain assalta sälsältä tämmösen, huuleen iskiessäni tunsin jo tuotteen potkivan kuin skinari neekeriä. Tuote sätki pellissä kuin anne frank uunissa. Jalat täris ja taju lähti kun pistin toisenkin peltii.

5/5

-2

apinamieses2 vuotta 4 kk sitten.
ISKEE KU NYRKKI

0/5

-2

Syrbe2 vuotta sitten.
Ei tunnu missään.

4/5

-3

masterdoubi6 vuotta 4 kk sitten.
Jos on hardcore tyyppi tai jonki sortin masokisti tää on kunnon kamaa teille muuten hyvä mulle mut jytää niin perkeleesti että kun ossi menee huuleen niin flippaan seinillä

5/5

-3

silli5 vuotta 4 kk sitten.
itellähän on kyseisen nuuskan kanssa ns. viha/rakkaus-suhde. Täällä Etelä-Suomessa ei halvalla löydy juuri mitään muuta kun Odensia ja sitähän tullut vedettyä enemmän kun työnnetty lunta kolassa. aina kun on odensia niin vikistään että saisipa jotain vaihtelua ja sitten kun harvoin raaskii ostaa jotain muuta niin tulee heti ikävä niitä odensin helevetin moisia jytinöitä. Itse makuhan coldissa on jokseenkin tunkkainen mutta tärähähtää aamusta 1000:nen meganewtonin voimalla. olen aika varma että jos olet vetänyt muutaman odensin niin alkometri huutaa hoosiannaa, eikä tienpäälle ole asiaa. tärähtää kuin kolme pulloa koskenkorvaa. Haju taasen on aivan saatanan kaamea. heti kun purkin avaa niin lähtee kaikki elämän ilo ja laatta meinaa lentää samantien, mutta kun pussin saa huuleen niin elämä hymyilee! hinta ja kaikilta muiltakin laatusuhteiltaan ehdottomasti parasta nuuskaa.

5/5

-3

Monninlöysä5 vuotta 2 kk sitten.
Tämän pikku pirulaisen laittaminen yläkammariin on kuin tulitikku bensaan. Ekalla kerralla luulin sitä karamelliksi ja söin sen. Heräsin vuoden päästä teho-osastolta. 5/5 koska tuhovoima niin voimakas kuin huoran pillulla.

4/5

-3

Yläpeltsi5 vuotta 2 kk sitten.
No ei tästä nyt mitään makunautintoa saa mutta kyllä tällä pään sekasin saa. Toimii välillä

5/5

-3

Snusmuiq4 vuotta 4 kk sitten.
Iha vitun hyvää imen tätä joka päivä parempaa ku mikää muu ja kaikki te neidit jotka ette voi tätä imee voitte syödä paskaa

4/5

-3

Aamuniksa4 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä aamunuuska. Tätä ku laittaa huulee nii hakkaa enemmä ku tauski vaimoaan.nikotiinin määrä 6/5 mutta pisteet menee hajusta ja mausta

3/5

-3

GambinaKalu3 vuotta 6 kk sitten.
Hyvä nuuska vaikkapa alkoholin siemailun kanssa, mutta haisee hirveelle ja maistuu aika pahalle, potkii kyllä melkein yhtähyvin kun siberia.

5/5

-3

Timppanokeval3 vuotta 5 kk sitten.
Sätkii niinku kidnapattu kääpiö kauppakassissa. Tämä jumalan luoma börtty pistää pahimmatkin kullimuumit tuhisemaan tuskasta. Legendan mukaan tämän tappajan avulla saatiin berliinin muuri rikottua. Haju on yhtä kuvottava kuin viikon pakkasessa ollut mutakuono. Heti sujauttamisen jälkeen saattaa alkaa näkymään pieniä miehiä sekä tussijusseja. Mikäli olet vitun onnekas niin saattaa tämä kyseinen käytettyt herkku löytyä joulupuurosta mantelin sijaan. Näiden turmio Tommien avulla osa-aikakaappihinttarit pyrkivät tähtitieteellisiin kuoseihin. Tämä pieni paholainen pistää variksetkin puhumaan.

Jos harrastat seksiä börtty kainalossa, niin tunnet olevasi vitun syvässä nuudeli täytteisessä onkalossa.

0/5

-3

vitunjonnet3 vuotta 5 kk sitten.
Halpa ei aina ole hyvää, tässä tapauksessa varsinkaan. Purkin avautuessa ilmoille pääsee enemmän pahan hajuista jätettä kuin mitä kiina pumppaa ilmoille 100 vuodessa. En suosittele kenellekkään. maku saa aikaan oksennusreflekseja ja söisin jatkossa mieluummin paskaa. Greenpeace:in pitäisi kieltää tämä tuote koko EU:sta sillä se kiihdyttää ilmastonmuutosta ja sulattaa kodit jääkarhuilta.

2/5

-3

Naadas3 vuotta 5 kk sitten.
Maistuu laimee hammastahna. Valuttaa helvetti 10-. Alussa potkasee ihan hyvin ja aamusin ihan kiva. Plussaa siitä ettei oo laimeeta paskaa, miinusta siitä että kaikki muu on ihan perseestä. Haju, maku yms.

0/5

-3

Perkele2 vuotta 8 kk sitten.
Hyi helvetti ei muuta

5/5

-3

elliot222 vuotta 5 kk sitten.
ON!
Yksi ehdottomista suosikeistani

0/5

-3

Kenkee2 vuotta sitten.
Kun ihmiset tajuaisi, että esimerkiksi General Onyx on vain 3centtiä/gramma kalliimpaa, tai että XR Rape strong on halvempaa, tai että Granit stark vit on paljon halvempaa, kuin tämä paska, niin suomessa olisi melkoinen moraalinen darra...
No, itse tykkään käyttää vain hyviä nuuskia, jotka lähes kaikki on halvempaa, kuin 17eeroa/100g denssi... tun urpot...
Kronan stark vit (huippu hyvä) 22eeroa/192g....

4/5

-3

Ripatti1 vuosi 11 kk sitten.
Kivan raikas nuuska. Nikotiinia löytyy.
- liian vähän nuuskaa purkissa.


5/5

-3

Rane691 vuosi 5 kk sitten.
Pakko sanoo et tää tuote on iha perkelee hyvää. Aamul ku tunkee ootenit huulee ni tuntuu päässä se verra hyvi että tietää et on hyväpäivä tulossa. Suosittelen paitsi hinta nous 2e koska 20 säkkiä kait 1kiekko

5/5

-3

Pilluhirviö1 vuosi 2 kk sitten.
Yksi parhaista nuuskista mitä olen itse käyttänyt. Nousee aina mukavasti päähän ja sätii myös mukavasti.

3/5

-4

Carl6 vuotta 7 kk sitten.
Ei valuta pitäny säkkiä täs lähes 2tuntia alko vasta vähäsen valuttamaan potkua on jonkin verran. Haju aivan kamala mutta tätä ei pysty kun pari purkkia käyttää sitten alkaa jo kyllästymään...

4/5

-4

kuosmane6 vuotta 4 kk sitten.
Lempi pussinuuskani.
Poraa hyvin, eikä valuta. Hirvee haju, kun avaa purkin, joten kannattaa varmistaa ettei jätä purkkia auki huoneeseen. Hyvä arkinuuska.

Plussat: Poraa hyvin
Ei vuoda ja on hyvin kuivaa

Miinukset: Haju
Liian vähän pusseja kiekossa.

5/5

-4

Jerppv6 vuotta 1 kk sitten.
Tämä ei petä! Ei sitten ikinä

2/5

-4

jompetti6 vuotta 1 kk sitten.
perus kuraa. ei hyvä..

1/5

-4

Nutuli6 vuotta sitten.
Kauheeta kyllä omasta mielestä ainakin... Halpaa on joo, mutta purkissa 10 grammaa vaan sitä itseään mikä aina jaksaa vituttaa turhankin paljon! En voi suositella valitettavasti :(

5/5

-4

asdf6 vuotta sitten.
Iha saatanan hyvää. Sätii ullakolla kun kulli vitussa ja nikotiinia on kun neekereitä afrikassa! Suosittelen

1/5

-4

yläbörstäjölli5 vuotta 10 kk sitten.
Näin kokeneena nöllimörkönä voin sanoa että tämä nuuska ei paljoa tyydytä, ehkä tyydyttää paikallisilla kauppakeskuksilla pyöriviä "jonneja" mutta ei vähääkään kokeneempaa nuuskahuulta. Makuna tässä kysisessä nuuskassa toimii jonkinnäköinen hammastahna, joka ei miellytä edes humalassa. Täten tämä jäi viimeiseksi kerraksi, että käytän mitään odenssia.

5/5

-4

Kaffelsson5 vuotta 4 kk sitten.
10 tornia Generalia vetäneenä tää sairas paska jytisee ensimmäiset 5 min ullakolla. Helvetin hyvää. Ei valuta ei sitten nii millään.

5/5

-4

Kullipää4 vuotta 4 kk sitten.
Sätii ja potkii nii hyvi tätä ku nakkaa yläpeltii nii hyvätulee on hyvää

4/5

-4

-XR-4 vuotta 4 kk sitten.
Hinta laatu suhde mielestäni ihan ok. Nikotiinia tarpeeksi, ei valuta ja poraa ylä peltiin. Haju on melko kauhea. Ei pitempään käyttöön. Aamulla pussi huuleen ja kahvi päälle niin kyllä on raukee olo.

5/5

-4

Jolleking4 vuotta 4 kk sitten.
Suorastaan euforinen tunne, kun tämä jyllää yläpellissä!

2/5

-4

Snussade4 vuotta 2 kk sitten.
Hapis jos et oo vielä joltai saanu tietää nii tää tais illa 18e10 cans juu ja täs samal arvostelu erittäin pahan hajuinen mutta itselleni arkinuuska koska joensuulaiselle ei muuta juuri suoda plussa siitä että paljon nixaa

0/5

-4

Ossivintille4 vuotta 2 kk sitten.
Tätä ku nakkaa börsää nii pääsee kuuhun asti ja vetämään parit pakolaiset pönttöön ja hajusta tulee mieleen surströmming

5/5

-4

Paarma4 vuotta 1 kk sitten.
Paras nuuska! Ennen käytin pelkkää löysää mutta kun tämä tavara tuli markkinoille se oli menoa heti ensimmäisen pussin jälkeen. Nyt kolme vuotta takana odensin käyttöä ja irti pääseminen on mahdotonta. Koukuttaa kuin vahvempikin huume. Todella aliarvostettu.

4/5

-4

Snuskungen964 vuotta sitten.
Iha hyvää ei valuta ku vasta tunnin jälkeen maku on hyvä sopivasti potkua ja hyvin nikotiiniä

5/5

-4

Nuuskamies943 vuotta 11 kk sitten.
tämä oli hyvä kokemus 5/5 vahvuus. mutta tuo liiallinen mintun maku alkaa kyllä kyllästyttämään itseäni :D 4/5 maku

5/5

-4

Nemo3 vuotta 10 kk sitten.
Todella hyvää ja tuntuu kunnolla! Ei mitään hifistelyä vaan kunnon kiksit antaa niinku pitääkin. Parempaa ku moni löössi

5/5

-4

nuuskahirmu223 vuotta 6 kk sitten.
tän kiekon ku heittää lumihankee ja menee saunaa ja tulee hakee 10 minuutin kuluttua ja sieltä biitti ullakolle ja takasi saunaa nii ai jesus

2/5

-4

finefella3 vuotta 2 kk sitten.
Ajaa asiansa nuuskana, vaikka hajunsa puolesta voisikin kuvitella joksikin ihan muuksi. Ei tätä kuiten ostamaan menisi, eli ei jatkoon.

3/5

-4

Jeikki3 vuotta 2 kk sitten.
Pusseja aivan liian vähän ja pitää laittaa pyykkipoika nenään ennen kun avaa kiekon. Muuten ihan semihyvää nuuskaa, jos ei ole muuta saatavilla.

5/5

-4

nuuskaajaneekeri3 vuotta sitten.
Kyseinen nuuska on aivan hirveän makuista paskaa, mutta anna arvosanaksi 5/5, sillä tämä tuote on megaforcen rinnalla kovinta valuutta nykypäivänä kouluissa koko maassa.
Jonnejen mielestä nuuska pörähtää kunnolla päähän ja kaataa, mutta helposti pystyy tunkemaan koko purkin vintille ja kellariin.
Ostat tätä parilaatikkoa niin kuka vain haluaa olla kaverisi (ihon väristä huolimatta), täytyy vain muistaa, että ruotsin puolella pitää käydä, jotta kaverit saa myös pysymään.
Itselläni kun loppui laatikko enkä saanut kyytiä haaparantaan, niin kokoajan sai odottaa, että joku tulee tappamaan.

5/5

-4

Anusvittu2 vuotta 10 kk sitten.
Kolisee kuin keilahalli. Suosittelen.

0/5

-4

S1lenc3r2 vuotta 8 kk sitten.
En kyllä ymmärrä miten tätä paskaa on joskus viitsinyt vetää, nykyään tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin kuin tätä yläpeltiin... onneksi on jääkaappi täynnä genua ja knoxia.

3/5

-4

Bengalintiikeri2 vuotta 8 kk sitten.
Haisee kissan paskalta maistuu hammastahnalta ja poraa ku porakine

5/5

-4

snusmumriken222 vuotta 8 kk sitten.
ai perkele tätä jumalan luomaa paskaa parempaa saa etsiä!!!!! Rakkaalla lapsella on monta nimeä kuten tälläkin! on odenssia, denssiä, cd, kylmää kuivaa, oukahaista, jonnentappajaa ja ydinjätettä! tämä tuote on arkikäytössä ollut jo pitkään saatavuuden takia ja tämän avulla oppii arvostamaan kunnon nuuskia koska maultaan ja varsinkaan hajultaa tämä ei ole parasta mahdollista mutta nikotiini pitoisuudellaan tämä on parasta nuuskaa mitä on!!!!!!! tätä kun läväyttää huuleen krapula aamulla niin taju lähtee ja paska lentää ja muutenkin aamulla tämä tuote menee kahvin kanssa ihan laksatiivistä. suosittelen!

3/5

-4

UljasPaska2 vuotta 7 kk sitten.
Vittu ku nakkaa upperbelttii nii heti tuntee miten paska lähtee perseestä ku vammanen makuupussista tai kuula tykistä. Iskee myös lujempaa kuin puskista tullut Mike Tysonin nyrkki. Kuulemma jonnet palvovat tätä hevonvitulta tuoksahtavaa ja vanhanpapan spermalta maistuvaa paskaa.

3/5

-4

Vetysyanidi2 vuotta 6 kk sitten.
Olen vältellyt tätä nuuskahistoriani aikana kuin ruttoa, mutta päädyin kuitenkin tätä testaamaan. Haju on tosi pepsodentmainen, ei siis hyvällä tavalla vaan huonolla tavalla. Haju oli alussa epämiellyttävä, mutta tottuu kyllä jotenkin. Poraa kyllä miellyttävästi. Maku on siedettävissä. Nuuskapusseja saisi kiekossa enemmänkin.

Tätä ei kannata ottaa känniseen päähän, alkaa pyörryttämään vaikka niksatoleranssia onkin. Ja tuplia en varmasti laita huuleen.

0/5

-4

Pellegrino2 vuotta 2 kk sitten.
Haisee rotanmyrkyltä ja kemikaalijätteeltä. Hajustakin voi päätellä, että tämä on kaukana terveellisestä. Raastaa ikenet huonoon kuntoon ja aiheuttaa sydämen tykytyksiä. En jaksa ymmärtää miksi suurin osa nuoremmasta jengistä tätä vetää, vaikka parempaakin on tarjolla. Haksahdus tähän saastaan käy korkeintaan kerran vuodessa, jos muutakaan ei ole saatavilla. Fy fan!

5/5

-4

Densku2 vuotta 2 kk sitten.
Ihan hyvää nuuskaa, varsinkin niille jotka kaipaa kunnon nikotiinipotkua. En ymmärrä miksi niin haukuttu tämä nuuska. Mielestäni täysin menevää.

0/5

-4

JohtVälimäki2 vuotta 1 kk sitten.
Perus paskaa jota jonnet innoissaa fanittaa, ei todellakaa hyvää. Haisee aiva saatanan pahalta, valuttaa enemmä ko alkoholisti laksatiivia vedettyään ja iskee ku nyrkki takaraivoon, jonnet tykkää, mie en... Ei jatkoon!

4/5

-4

odens6662 vuotta 1 kk sitten.
Aliarvostettu nuuska. En tiedä miksi ihmiset haukkuu cd:n niin alas. Omasta mielestä ihan hyvää perus nuuskaa, nikotiinia on tarpeeksi päivittäiseen käyttöön.

plussat
-sätii ja kolisee hyvin
-paljon nikotiinia
-ei valuta helposti, pystyy pitämään 1-2h ilman valuttamista huulessa

miinukset
-haisee pahalle
-mehutus pahanmakuista
-pusseja kiekossa vain 13

5/5

-4

kinekt2 vuotta sitten.
Aivan mahtavaa! Potkii nii maa perkeleesti erittäin hyvä lamauttaja illalla päiväsaikaan en suosittele käyttään ku laittaa pään solmuun koko loppupäiväksi!

5/5

-4

Denssimake1 vuosi 11 kk sitten.
olen nyt kolmisen vuotta käyttänyt kyseistä tuotetta ja on ollu niin hyvää tavaraa , suosittelen jos tykkäät oikein vahvoista nuuskista.

4/5

-4

Yorma1 vuosi 10 kk sitten.
En ole jonne vaikka tästä tykkäänkin, itsellä purkin pari käytettyä ei sätise eikä pärrää vaan tuntuu ihan perus pussinuuskalta, ei vaihdu värit ympäristössä, ei tule savet housuun eikä olo ole kuin karusellissä. Hajusta en osaa muuta sanoa kuin sen että älkää tunkeko kärsää rasiaan ja haistelko, itse kokeilin kun kaikki kitisee hajusta sun muusta. Huuleen tuo kuuluu niinkuin muutkin ja lirut maistuu tuhdilta, valumiset on jokaisen henkilökohtainen juttu ja itsellä ei lorise haukututkaan nuuskat. Mitä lienee porukka purskuttelee säkki tai lössi huulessa se ei kuulu minulle.

5/5

-4

saunatilojen_sankari1 vuosi 5 kk sitten.
Ainoa nuuska johon ei vaan kyllästy!! päivä lähtee käyntiin vasta odesnin jälkeen

4/5

-5

gefa6 vuotta 7 kk sitten.
On kuin läväyttäisi kylmageeliä huuleen. Maku ihan jees, jos tykkää voimakkaasta piparmintun mausta.
Potkua tässä kyllä on pussinuuskaksi enemmän kuin riitävästi, eikä valu.
Menee muiden kiekkojen kaverina korkean nikotiinipitoisuuden vuoksi entisellä tupakoitsijalla ns. "nyt meni hermot ja tarviin puoli askia norttia" nuuskana tai silloin kun tuntuu, ettei normi 8-9mg pussit oikein potki. Hyvä ja halpa satunnaisen isomman nikotiinihimon taltuttajana.

5/5

-5

poliisi336 vuotta 6 kk sitten.
Helvetin hyvä pussinuuska. Tätä on tullut käytettyä monta vuotta ja aina toimii. Jyllää kivasti huulessa ja helposti pystyy, vaikka tunnin käyttään ilman valuttamista. Hinnaltaakin todella halpa. Ainut huono puoli on, että kiekossa on vain 14 pussia.

4/5

-5

kelliksen_hulluin6 vuotta 5 kk sitten.
Siis sätii pirun mukavasti ja ei valuta voi pitää huulessa päälle tunnin valuttamatta. Makukaa ei oo paha. Täää on ehottomasti ollu mun lemppareita vaikka haju on aika pirun pistävä ja voimakas. Nikotiinii on hyvä määrä mutta pusseja kiekossa on just se joku 13 joka vituttaa niin saatanasti! Mutta suosittelen kokeilemaa jos kestää pientä sätimistä ;) t.rändöm muija

5/5

-5

Namisäkki6 vuotta 2 kk sitten.
Potkii niinku kengurut tappelussa tappelussa.

5/5

-5

pussionparas6 vuotta 2 kk sitten.
Todella hyvää nuuskaa sätii mukavasti. Tällä lähtee vähän aikaisempikin aamu hyvin käyntiin.

4/5

-5

Sketsi6 vuotta 1 kk sitten.
Plussat: Poraa kivasti, vahvaa, ei valuta juuri ollenkaan ja ihan hyvä hammastahnan maku.

Miinukset: Vaikka maku on hyvä, paistaa hammastahnamaisuuden alta pieni tunkkaisuus. Toinen huono puoli on todella voimakas haju, joka muistuttaa lähinnä Pepsodentin ja lehmänpaskan sekoitusta.

0/5

-5

ClassinenVäpättäjä5 vuotta 10 kk sitten.
Omat kokemukseni tästä kyseisestä Es-jonneja miellyttävästä ns.katuhuoranpökäle nuuskasta joka pistää nupin kuin nupin sekaisin ovat erittäin epämiellyttävät. Tämä nuuska pisti jokaikisen ihmissuhteeni poikki koska haju ei miellyttänyt heidänkään nenää. Ainoat ihmiset jotka nauttii tästä nuuskasta joka maistuu aivan välilihalta ja on halpaa kuin moottoriöljyn ostaminen Simolalta ovat tietenkin tummaihoiset. Niille näyttää maistuvan joten antaa niitten vetää, jättäkää meille vain ne kultahansikkailla pyöräytetyt ettanin lörget. :)

4/5

-5

walluuuj5 vuotta 7 kk sitten.
Minulla seisoo ferrari pihassa mutta kyllä senkin teho jää kakkoseksi kun tällä nuuskalla alottaa... Ensimmäinen pussi huuleen, kun sanottiin että ei ole voimakasta niin laitoin toisen. Kyllä se päässä tuntui kovaa. Erittäin hyvää nuuskaa vieläkin näin muutaman vuoden käytelleenä. Haju on hieman pistävä mutta kun huuleen pistää nuuska on erinomaista! Hyvää on myös nuuskan hinta sekä suomesta pimeästi saatavuus.

1/5

-5

Makkonen5 vuotta 7 kk sitten.
Täyttä paskaa, ei voi muuta sanoa. ei voi käyttää arkinuuskana ja haju on kuin särjen persettä haistelisi

5/5

-5

nuuskakeisari69694 vuotta sitten.
tätä ku pistää tupalt aamusti huuleen nii siinä pärähtää heikommalakin kurat housuun

1/5

-5

nuidis30003 vuotta 11 kk sitten.
Voi elämä mitä läävänuuskaa. Maistuu hammastahnalle ja on älyttömän vahvaa. Mitä järkeä tämmösessä on. Noh, jonnet diggaa.

5/5

-5

VittuEtSätii693 vuotta 10 kk sitten.
Se ensimmäinen paksu ja mehevä pussi joka sujahtaa ylähuulen alle nii ei voi muutakun nauttia!!!

3/5

-5

Rotanpillu1013 vuotta 8 kk sitten.
Iha jees mut maku ihan helvetin paskaa ydinjätettä

5/5

-5

Kääntökone3 vuotta 8 kk sitten.
on vitun jees koska sätii ja heittää pääs vitusti ja on halpaa muutenkin maistuu hyvältä ku kerran maasta löysin ja söin jälkeenpäin sain tietää et piti laitaa hulee :D mut säti yht paljo ja oon käyttäny rnne jotai mis o 100mg niksaa ni iha hyvä sen jälkeeää

0/5

-5

bidekeisari3 vuotta 5 kk sitten.
Hyi vittu mitä kuraa, vituttaa kun tää ydinjäte on pilannut nuuskamarkkinat.

0/5

-5

Woltti2 vuotta 4 kk sitten.
Aivan täyttä paskaa maistuu hammastahnalle ja kun purkin avaa haju on kuvottava en suosittele kenellekään.

5/5

-5

Huoltoukko2 vuotta 2 kk sitten.
Ennen minäkin käytin noita makustelu juttuja mutta ne oli kun vauvan ruokia nykyään minä käytän tätä tenssiä

5/5

-5

Oodenimiäs2 vuotta sitten.
Haisee aivan aasiperseeltä, laatta lentää jo hajusta. Sätkii huulessa enemmän kun kidutettu juutalainen, jos pistää tuplat huuleen nii laatta lentää kuin frisbee 5/5 ei valuta helposti

5/5

-5

Pornosokeri1 vuosi 8 kk sitten.
Kun Tämän jumalan lahjan sujauttaa yläbörsää nii tuntuu kuin helvetti väistyisi edestä ja taivasta aukeisi

2/5

-6

SnusKejsar6 vuotta 10 kk sitten.
Aluksi potkii ja poraa kivasti, mutta siihen se sitten jääkin. Halpaa nuuskaa joka näkyy laadussa. Kiekon avatessa pettymys on suuri; haju on kamala eikä maussakaan ole kehumista. Vain 13 pussia kiekossa joten ei ihme että hinta on halpa.

5/5

-6

hirvospena6 vuotta 6 kk sitten.
Ehdottomasti yksi lempi nuuskani! Sätkii mukavasti eikä valuta nopeasti. Makukin on siedettävä.

4/5

-6

h5ne6 vuotta 1 kk sitten.
Paska haju mutta es pärisee jonnet tärisee. Erinomainen nuuska hinta/laatu suhteeltaan.

5/5

-6

balanssi6 vuotta sitten.
Tässä se on ! Pussinuuskien kiistaton ykkönen. Maku ja koostumus lisättynä ilmiömäisen päräyttävään nikotiinin määrään joka räjäyttää päivän käyntiin tai hidastaa päivän käyntiin lähtemistä viemällä heikommilta nuuskahuulilta tajun kankaalle. Miinuksena pieni pakkauskoko (13) pussia kiekko. Kaksi pussia kun kulkee vuoden päivät huulessa niin paluuta ns. Tavis nuuskaan ei ole. Jos tähän sorrut myyt sielusi tälle tavaralle. 5/5 ja hatun nosto odensille !

5/5

-6

odenscolddry5 vuotta 11 kk sitten.
Tosi jees pärisee kunnolla ja nikotiini pitoisuus täys kymppi, eli pitää niksat loitolla.

3/5

-6

Säkkisätivä5 vuotta 11 kk sitten.
Kyllä semmosta tavaraa et huhhu! Aamulla ku heität huulee nii silmät pyörii päässä

5/5

-6

Nacho5 vuotta 11 kk sitten.
Vittu että kolisee ku heittää 2 säkkiä tätä yläpeltiin aamusella :D

4/5

-6

nufnuf5 vuotta 11 kk sitten.
Hammastahna- mainen tuoksu, polttelee kivasti tuhoamatta ikeniä kuitenkaan. Pärähtää yllättävän hyvin, mielestäni paremmin kuin muut odenin dry extremet, ehkä sillä makukemikaalilla on jotain tekemistä asian kanssa. Ei valu paljoo, kuivattaa suuta jokusen. Tämä oli kuitenkin vähän aikaa norminuuska kun tallinnasta ei saannut parempaa.

2/5

-6

snusmeister5 vuotta 10 kk sitten.
Iso pettymys.
Haju muistuttaa hammastahnan ja suuveden risteytystä ja sama tuntuu olevan makukin.
Kymmenen vuotta nuuskanneena ja melkein kaikkea mahdollista niin löysästä kuin pussistakin kokeneena tämä nuuska alkaa olemaan jo niillä rajoilla, että ennemmin on jopa ilman. Se on tälläiseltä nikotiiniriippuvaiselta, joka tekee mitä vain saadakseen nuuskaa ja maksaa niistä maltaita, niin varsin kova tuomio.
Jos positiivista haetaan, niin halpa hinta on tietysti yksi niistä. Potkii myös jollain tasolla, mutta silti päällimmäiseksi fiilikseksi jää pettymys niin makuun kuin siihen mainittuun potkimiseen.
Kokeilin kahdella pussilla ja kyllähän se potkii niin perkeleesti, mutta sitten alkaakin suussa maistumaan se hammastahna-suuveden coctail. Jälkimaku suussa pysyy myös samanlaisena jo käytön jälkeen.

Yksittäisinä kappaleina nyt menee juuri ja juuri, kun ei muutakaan tällä hetkellä ole, mutta en ainakaan tule ikinä tätä ostamaan, jos muutakin on tarjolla ja vaikkei olisikaan, niin isosti joutuu jo miettimään onko edes sen halvan hinnan arvoista. Nyt on sekin hetki koettu siis koettu, että löytyy näköjään nuuskaa jota jopa näin riippuvainen voisi mielellään välttää.

5/5

-6

Nuuskakeisari6665 vuotta 10 kk sitten.
aivan vitun hyvää heitin säkin yläpeltsii nii aloin näkee hallusinaatioita pidin 3h huules ja saatana kuolin maku oli 7/5 maistu paremmalle ku mun mutsin marjakiisseli krapula aamuna

4/5

-6

Pärinäeero5 vuotta 8 kk sitten.
Jos on hakusessa nuuska joka on kuivempaa kuin sahara ja kiinnostaa päästä "leveleille" niin tässä se on, kaikkien jonnejen ja jonnien lempinuuska, joka päräyttää ekstraterrestriaalisesti, ensimmäinen asia mitä tulee mieleen kun tämän laittaapi huuleen on luokkaa "Mitä vittua? hetken makusteltua (noin 2-3min) huomaat että se kuuluisa pärinä voi alkaa, jos siberia on sinun mielestä vahvaa niin tämän käyttö on periaatteessa laitonta sillä tämä pistää paskan lentämään samalla kun juokset ympäri seiniä, arvosanaksi 5/5

4/5

-6

nuuskajokke5 vuotta 6 kk sitten.
Nikotiinin halu katoaa tämän jälkeen:D ja huuletki aika norsu vituillaa

3/5

-6

cat25 vuotta 6 kk sitten.
Tätä nuuskaa vedin ekan kerran, heti ku laitto huuleen nii "tajunnanräjäyttävä kokemus" :DD sitä piti sellaset 15min huulessa ja kädet tärisi :D

5/5

-6

nuuskaniko5 vuotta 6 kk sitten.
kaataa jonnen kuin jonnenkin. tunne on virvoittava aivan kuin unessa olisi

1/5

-6

Roii5 vuotta 5 kk sitten.
Aivan järkyttävää paskaa. Heti kun avaa kiekon niin helvetinmoinen ydinjätteen haju valtaa koko huoneen , joten ei tee millään mieli laittaa huuleen. Kun pussin vihdoinkin uskaltautuu laittamaan huuleen niin maku on melkein yhtä kamala kuin hajukin. Kokenemmalla nuuskankäyttäjällä ei edes "sädi" tämä paska yhtään. Ei tämä erityisen halpaakaan ole kun kiekko sisältää sen 13 pussia. Kokonaista tornia en pystyisi kyllä tätä lantaa käyttämään. Ainoa hyvä asia tässä onkin nikotiinin määrä.

0/5

-6

mörköbörsäs5 vuotta 5 kk sitten.
Jos tykkää, että nuuska potkii ja maistuu hammastahnalla/suuvedelle, mutta omasta mielestä aiva hirviän makusta paskaa. Ei jatkoon.

5/5

-6

kuningasfima5 vuotta 2 kk sitten.
Kun ekan kerran laitoin tätä yläpeltiin niin itkuhan siitä tuli ja kädet täris aivan vitusti. Jytisee aivan vitusti varsinkin aamulla ja tämä tavara ei petä koskaan!

ooooodeeens cold dry extreme - ilosanomamme on, niin on!
ooooodeeens cold dry extreme - murtaa vaikka ikenen, tosi on!

2/5

-6

boodomi5 vuotta 1 kk sitten.
Alotin nuuskaurani tällä kyseisellä tuotteella aikoja sitten ja harvoja positiivisia asioita mitä tästä voi sanoa on se että röökistä pääsin tämän avulla kokonaan eroon. Nykyään kun pääsääntöisesti käytän maustamattomia tai mietoja maustettuja niin koko kyseisen tuotteen haju etoo. Humalanuuskaksi ihan kelvollinen tai yönuuskaksi jos sellaista sattuu käyttämään. Mutta en tätä haisevaa paskaa kyllä osta enään jos mitä tahansa muuta on tarjolla. Joku oli arvosteluun kirjoittanut että odenssit ovat laatunuuskia, omasta mielestäni koko extreme white dry sarja on ainakin hirveää paskaa. Nikotiininarkkareille ja tupakoinnin lopetteleville voin suositella. Kenellekkään muulle en tätä huulen/ikenen polttajaa suosittele.

5/5

-6

Gäisi185 vuotta sitten.
Tätä nuuskaa arvostellessa täytyy miettiä, millä sanoilla sitä kuvailee. Kyseinen luomus on kuin Jumala. Teepussi pärähtää hyvin huomaamattomasti yläpellin tai alapellin perukoille ja sätisee, rätisee ja poksuu siellä kuin merenjumalan Ahdin jättimäinen raivopurkaus, uuden vuoden rakettien pauke puoleltaöin tai vaikkapa rankkasateen pisaroiden ropina ikkunalaudalla. Jonnejen suosikki! Saa mielen heittelemään täysin muissa ajatuksissa vaikkapa YO-kokeessa. Todellista töttöröö tavaraa! OSTAKAA TÄTÄ!

5/5

-6

nuuskaukko5 vuotta sitten.
oden's, ossi tai jödens niinhän sitä sanotaan että rakkaalla lapsella monta nimeä ! Poraa kovempaa kuin öljynporauslautta norjan rannikolla ja jytisee kovempaa kuin talvisodan pommit. Tämä tappajanuuska pudottaa aikuisen miehen niinku ak-47 ceeässässä. Tätä tuplat huuleen aamulla niin näkyy hallusinaatiota vielä viikon päästä jos ei joudu sairaalaan teho-osastolle.

5/5

-6

nuuskamursu4 vuotta 5 kk sitten.
Aivanvitun hyvää nuuskaa. enemmän nikotiinia ku neekereitä afrikassa. vedän tätä aina aamupalna megaforcen kanssa.

4/5

-6

phiien4 vuotta 5 kk sitten.
Hyvää nuuskaa!

3/5

-6

nuuskakeisari694 vuotta 4 kk sitten.
tällä minut myrkytettiin aikoinaan ylä-asteen ruokavälitunnilla. Ihan saatananmoista kuraahan tämä on mutta sätii kuin muna pillussa. Haju kun mädäntyneellä oravalla ja maku samanlainen. Mutta jytisee kuin maanjäristys Japanissa siitä plussaa.

5/5

-6

Hapis4 vuotta 4 kk sitten.
Paljon tämä nuuska maksaa???

4/5

-6

Heikki304 vuotta 2 kk sitten.
Hyvä pussinuuska.

3/5

-6

paska3 vuotta 10 kk sitten.
Joni maksa velat

2/5

-6

baron3 vuotta 8 kk sitten.
totaalista paskaa maistuu hammastahnalle. Ainoo hyvä asia on et jonneilta tätä aina saa.

5/5

-7

koivulajoonas6 vuotta 6 kk sitten.
odens aka kuolema ehdoton lempinuuska iha helvetisti potkii varsinki aamulla toimii erityisesti ku eerik alkaa aukoo parasta kamaa

4/5

-7

rauhi6 vuotta 6 kk sitten.
Paras jos haluaa kunnon potkua ja potkii kyllä kun on eniten voimaa tässä! miinus et liian vähän pusseja purkissa , mut tää vetää penkkiin ainaki mut vaikka oon nuuskannu noin 20 vuotta. Pirun tehokas on kyllä :)

1/5

-7

odensonkuraa6 vuotta 5 kk sitten.
Haju aivan hirveä, maku aivan hirveä, pusseja about 13 kiekossa. Oksennusrefleksi tulee kun haistaa ja ottaa pois huulesta. Ainoa plussa vahvuudesta. Hyi helvetti

4/5

-7

zeibi6 vuotta 1 kk sitten.
loistava käyttönuuska. jyllii kivasti, ainoa miinus tulee pussien vähäisyydestä.

4/5

-7

Joshi6 vuotta 1 kk sitten.
Ehdottomasti oma lempinuuska! Pussit isoja, yli tunnin saa pitää huulessa ennnenkö rupiaa valuttamaan, valuva neste hyvää! Potkii mukavasti mutta nikotiinia saisi olla vieläkin enemmän! Sellanen 30mg nikotiinia per pussi ois perkelee hyvä! Ainoa miinus tietty pussien vähäisyydestä. Ilmottakaa nuuskan nimeä jos tiedätte pussinuuskan jossa on tätä odenssiakin enemmän nikotiinia! :)

3/5

-7

Carljohan6 vuotta 1 kk sitten.
Udenssin ekstrastyrkki a.k.a kuolemannuuska a.k.a suunnitelmat uusiksi. Aikamoinen tapaus, jo haju vetää olon aika veteläksi ja ihon kananlihalle. Tosiaan jos ei mieli tekevi aamusta sorvin ääreen, niin nakkaa ekstastyrkki yläminttuun ja anna hetkelliselle flunssalle valta. MUTTA odens on mitä loistavin bilenuuska! Hetki siinä kapakan pisuaarilla, kun havahdut pikkuhuppeliin, niin ai että kyllä maistuu!

4/5

-7

NuuskaPoika246 vuotta sitten.
Aikamoista kamaa on! 4/5 koska flippaa vitusti liikaa. Alko tympimään kiekon jälkeen.

4/5

-7

XRANGE5 vuotta 11 kk sitten.
Haisee ja maistuu pahalle, mutta eipä tätä maisteltavaksi ole tarkoitettukaan. Väkevää on ja tuntuu hyvältä huulessa. Mutta sama tässä kuin kaikissa muissakin extremeissä ettei voi jatkuvasti käyttää, alkaa tökkimään ja varsinkin kiekon päivässä kun tätä käyttää niin huomaa kyllä nikotiinin määrän olosta. Harvemmin käytettynä ja kunnon tunnetta huulessa halutessa oikein hyvä.

4/5

-7

Thoivo5 vuotta 8 kk sitten.
Siis haisee ihan vitun paskalle eikä makukaan ole kummone mutta nikotiinin määrä korjaa kaiken

0/5

-7

Ettanboy225 vuotta 4 kk sitten.
Hyi helvetti mitä ripuli paskaa. Paskinta nuuskaa mitä löytyy! Pussien määrästäkään ei ikinä voi olla varma montako kiekosta löytyy.

5/5

-7

Konkari5 vuotta 2 kk sitten.
Kun ekaa kertaa nakkasin vintin perukoille nii poras saatana peltsii metrin pitusen reijän. Jytäsee vaan nii perkeleesti!

5/5

-7

Nuuskamuikkunen69vittu4 vuotta 7 kk sitten.
Jyllää hyvin ullakolla, suosittelen!

5/5

-7

Jairi4 vuotta 6 kk sitten.
Se kuuluisa "teinien käyttämä jonne nuuska". Omasta mielestä aika hyvä jytypommi, ihana ruokailun jälkeinen nuuska jota voi imeä jopa tunnin tai enemmänkin. Ei yhtä suosittu veteraani käyttäjien kesken kuin alottelijoiden/perus käyttäjien kesken. Suosittelen jos kaipaat pikaista päähän nousua ja eufoorista oloa. 5/5

0/5

-7

Aisaatana4 vuotta 4 kk sitten.
Aisaatana ku meni päivä paskaks ku laitoin ekaa kertaa elämässäni nuuskan peltii... Vittu koulu oli just loppunu ni oliha se hyvä idea laittaa vähä pärisee, NO EI SAATANA OLLU, OLI VITUN PASKA IDEA!!!

0/5

-7

Buzzle843 vuotta 8 kk sitten.
En ole ostanut enkä tule ostamaankaan ikinä! Kaverin lapsi jäi nuuskaamisesta kiinni ja tätähän sieltä taskusta löytyi tietenkin... Aivan hirveää kuraa! Mikä v*ttu teitä jonneja vaivaa? Nikotiinin määrä korvaa laadun? Jos haluatte hetkellisesti huonon olon, niin kuin nikotiniini tekee näillä määrillä, niin menkää karuselliin hetkeksi, tai keksikää jotain muuta piruutta. Itse en näe mitään järkeä näissä extra stongeissa yms. tuotteissa tai no joo tiettyyn pisteeseen joo, mutta kuka v*ttu nuille penikoille välittää tuommoista p*skaa?? Itse opettelin lösin kanssa ja sillä tiellä edelleen...

5/5

-8

leetelite696 vuotta 5 kk sitten.
Paska haju, muuten erittäin hyvä, odensit ylipäätään ovat erittäin hyviä nuuskia ni kyllä tääki siihe kategoriaan kuuluu, poraa aivan saatanasti ja maku on helvetin hyvä! Itse olen suuri odensien ystävä ja tämä kruunaa kaikki odensit! SUOSITTELEN KAIKILLE!!

0/5

-8

Nöllinagetti5 vuotta 10 kk sitten.
Erittäin epämiellyttävää paskaa
Tästä ns. sätimiskuninkaasta ei saa helvetti mitään hyvää irti jos jollain on tästä jotakin positiivista sanottavaa suosittelen niitä hirttäytymään omasta huulesta, joka roikkuu GN tobaccon (odensin valmistajan) tehtaan katon reunasta.
Maku ja jopa pelkkä haju saa minut hakkaamaan päätäni seinään siihen asti kunnes kuolen dehydraatioon.

5/5

-8

perapervo5 vuotta 7 kk sitten.
Ei ole parempaa kuin tämä treenin tai saunan jälkeen sängyn päällä! Oikein loistavaa tavaraa erityisiin rentoutumistilanteisiin! Perus nuuskana ehkä joku miedompi menis paremmin. Mut 5/5!

2/5

-8

Nuuskamuikhunen5 vuotta 6 kk sitten.
Ihan ok, liimautuu huuleen kiinni heti ja rupee poraamaa "silmään asti" ekan 5 sekunnin jälkeen. Hyvä nikotiinipitoisuus, sitä rakastan odensseissa, muuten en oikeen tykkää. Maku ei oo hyvä, mutta ei pahakaan.

0/5

-8

blyat5 vuotta 5 kk sitten.
Hyi vittu mitä paskaa, kun ylähuuleen nakkaa niin kuolee jo hajuun. Käytön jälkeen tekee mieli itsemurhaa, en suosittele kenellekkään!

3/5

-8

jonnenunelma4 vuotta 4 kk sitten.
Halpaa ja tunkkasta, plussaa nikotiinin määrästä

2/5

-9

ettaniihuuleen6 vuotta 5 kk sitten.
joskus nuorena jonnena tätä vedettii kavereitten kans muna vaahdossa koska "poraa nii helvetisti" mutta nykyää menny ettan heittämällä ohi. 2 tähteä annan koska tällä nuuskalla aloitin ja ilman tätä tuotetta en olisi nyt ettanin löysät huulessa

1/5

-10

Nallihuuli6 vuotta 6 kk sitten.
Liian vahvaa jos aikoo viettää koko päivän ja yön muju lurpakkeessa.
Maku muistuttaa hammastahnalla ryyditettyä vetyperoksidia.
Tätä käyttää jos ei sadan kilometrin säteellä ole muuta saatavissa.

Hintakaan ei ole kovin edullinen kun ottaa huomioon, että purkit ovat huomattavan vajaita. Jos kaljatölkistä puuttuisi puolet, niin sitä sanottaisiin kusetukseksi.

1/5

-13

Joosua4 vuotta 11 kk sitten.
Ei oikein iske Nämä pussit minulle, löysät on minun makuun tarkoitettu. Ehkä miehellä kuuluu pussit haaroväliin ja taas löysät huuleen eikä housuun. Heh

1/5

-14

mörköullakolla6 vuotta 5 kk sitten.
Aikamoista kuraa oli kyllä tämä. Haisee niin pahalle ettei voi perus arkinuuskana käyttää, makukin on aika etova. Plussaa kuitenkin vahvuudesta ja siitä että ei valuta, pitkät päiväykset myös positiivista.

4/5

-40

KKK-clan4 vuotta 4 kk sitten.
Kyykyttää ku kessu sotilaspoliisia. Jyllää ku Panu sotatantereella. Pienet miinukset hajusta joka vastaa lähinnä KKK:n roviolla käristettyä neekerin kyrpää.

0/5

-45

panu4 vuotta 4 kk sitten.
Sätkii ku panu käpysodassa. Tätä ku laittaa ullakolle ni rupee panunki kikuli vipertää. 5/5 Ainii, rajat kiinni!

Arvostele Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.