Siberia Brown Pussinuuska

Siberia Brown Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku36€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus43 mg/g
Pakkauskoko10 x 20g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Siberia Brown Pussinuuska


5/5

+181

Jönssi6 vuotta 5 kk sitten.
Siberian tuotteita käyttäneenä en enää pelästynyt tuota nikotiinin pitoisuutta, mutta onhan sitä ny ihan vittuna tässä. Ruskeaa pussia, ei mikään niagara kuitenkaan. Haju vahvan minttuinen mutta ei niin paha kuin White Dryssa. Tosin polttaa tämänkin aromi nasaalista vihoviimeisetkin räät veke. Maku minttuinen, ja jos oikein tätä maistelee, saattaa saada ihan inan verran suklaan makua irti. Ihan hyvää tavaraa, voisin melkein jopa suositella. Niksat ainakin lähtee kuin kulli vitusta anopin lehahtaessa paikalle. Kiekkokin on ihan kohtalaisen näköinen. Ei kai siinä, kokeilemalla selviää. Itse suosittelen. Olenkin sadisti.


5/5

+156

Joosua5 vuotta 11 kk sitten.
Todella positiivinen yllätys. Nikotiini tuntuu kyllä kovasti, mutta ei tule sivumakuna pepsodentti-kirvelyä. Jonneilla tahtoo mennä sekaisin mikä on nikotiinin aiheuttama tunne ja mikä on Hammastahna kirvely.

5/5

+71

SadPanda5 vuotta 6 kk sitten.
8 kiekkoa ostin katukaupasta KALLILLA hinnalla 60e mutta en katunut kauppoja hetkeäkään! PORAA NIIN PERKULEESTI, SIIS OIKEASTI PUOLINAAMAA MENEE TUNNOTTAMAKSI ensimäisien kokeilujen aikana ja sen puolen silmä vuotaa vettä mille puolelle tän laittaakaa tonne ullakolle! HELKATIN HYVÄ NUUSKA! Ostin vaihteluksi tätä samaa mutta WHITE DRY (eli puna/valko kiekko) ja ei vaan potki nii lujaa mitä tämä. Harmittaa etten ostanut tätä kun olin tämän LOISTAVAKSI kokenut. Maku on hyvä. Suutuntuma erittäin hyvä ja pussit täyteläisiä. Jos olet vahvojen nuuskien ystävä niin sanoisin että tämä on PARASTA! Suosittelen. Ja jotenkin tämä tuntuu olevan paljon laadukkaampaa mitä ite odenssit. ja tämähän on odenssin valmistama mutta brandi vaan tuo SIBERIAN :) 5/5 tässä nuuskassa pelittää KAIKKI. ja mikä parasta. TÄÄ PÄRISEE!


5/5

+54

Splike5 vuotta 4 kk sitten.
Minun mielestä 5/5 ehdottomasti

3/5

+23

Nuuskavierahat5 vuotta 4 kk sitten.
Hieman yllätyin kun pussit olivat aika märkiä, mutta ei minulla ainakaan valuttanut paljoa. Punainen siberia silti parempaa, mutta tämäkin ihan jees!

4/5

+0

Ilikka2 päivää sitten.
positiivinen yllätys

Arvostele Siberia Brown Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.