ZYN Slim Citrus Strong Pussinuuska

ZYN Slim Citrus Strong Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat37€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus12 mg/g
Pakkauskoko10 x 16,8g233€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle ZYN Slim Citrus Strong Pussinuuska


4/5

+9

wamba3 vuotta 2 kk sitten.
Miettyttävä maku, mutta onko tämä nuuskaa vai korvike kun ei sisällä lainkaan tupakkaa? Sitruuna ihan ok, zyn inkivääri parempi. Myydään laivalla viiden kiekon torneissa ja hinta tuolle viidelle kiekolle n. 15 euroa. Viking Linen erikoisuus on se että helsingin laivat myyvät tätä vasta ruotsissa mutta turun viking grace myy heti kun laiva irtoaa turun satamasta, mitään järkevää selitystä henkilökunta ei tälle osaa antaa. Pussit pieniä valkoisia ja kun ei sisällä lainkaan tupakkaa (utan tobak) ei myöskään värjää hampaita. Kannattaa ainakin kokeilla, tauon jälkeen tehoaa hyvin, mutta jos on aktiivikäyttäjä ja tottunut kovempaan kamaan, ei tämän nikotiinipitoisuus riitä mihinkään.

"Zyniä valmistaa ruotsalainen tupakkayhtiö Swedish Match, viestintäjohtaja Johan Wredberg ei halua vielä kommentoida, aiotaanko tuote joskus tuoda Suomen-markkinoille.
Jotta Zyniä voitaisiin myydä Suomessa, sille tulisi hakea Fimealta myyntilupaa lääkkeenä."

Tuote siis verrattavissa meilläkin kaupoissa myytävään zonnic annospusseihin, nikotiini määrä noin kolminkertainen ja se voi aiheuttaa ongelmia tuon myyntiluvan kanssa, tosin sitä ei olla ainakaan vielä määritelty lakiin millään tapaa.

Arvostele ZYN Slim Citrus Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.