Kaliber Original Pussinuuska

Kaliber Original Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku20€
Nuuskakenraali16.10 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Kaliber Original Pussinuuska


2/5

+7

Rödarööri8 vuotta 4 kk sitten.
Ihan OK näin halvaksi. Valutta melko nopeasti. Maku on vahva ja ehkä hieman kitkerä.


4/5

+6

jonkke9 vuotta sitten.
Tämä on hintaluokassaan ehdottomasti yksi parhaita. Taakse jää tabocat ja offroadit. Suosittelen!

3/5

+4

Pekonimankeli8 vuotta 11 kk sitten.
Yleisen stereotypia on pilannut mainetta. Hinta/laatu suhde erinomainen. Ei silti mikään kovin hyvä nuuska, muttei silti huonoinkaan. Tupakkamainen maku ja haju plussaa. Vahvuus ja pussin koko/sisältö miinusta. Kannattaa kokeilla ennenkuin tuomitsee.


3/5

+3

Tonttuman6 vuotta 11 kk sitten.
Itselle tulee hajusta ja mausta mieleen ensimmäisenä tee, ei sinänsä huono mutta vähän niinkun teepussia pitäis huulessa.. Paljon on ollut kommenttia siitä että valuttaa herkästi, mutta mielestäni ei yhtään sen herkemmin mitä esim Offroadin tummat pussit. Ei nyt sinänsä mitään välittömiä inhon tai tykkäämisen tuntemuksia herättävä, mutta jos tykkää teen makuisesta nuuskasta niin tässäpä sitä.

0/5

+2

nuuskaton7 vuotta 11 kk sitten.
Ostin tornillisen ko oli tarjouksessa ja siittä tornista sai n käytettyä vain yhen kiekon koska hirveätä tavaraa valuu melkein heti ja maku on mitään sanomaton valuva neste on erittäin kitkerää. Ymmärrän ettei näin halvalla saa laatua mutta odotin silti enemmän. Eka ja vimonen kerta ko ostan

1/5

+2

tuksu9 vuotta sitten.
Melko mitäänsanomaton nuuska. Rupee heti valuu ja ei oo pahemmin potkua. Kaikki myy kaliberia jonneille 50e torni ja saa siitä hyvät massit, muuten en suosittele.

4/5

+2

MRmuikkunen6 vuotta 7 kk sitten.
Kyllähän tämä ihan hyvää perus nuuskaa on.

4/5

+2

Kaliber6 vuotta 7 kk sitten.
Hyvää perus tavaraa! hintalaatusuhde ihan OK.

1/5

+2

mörköullakolla7 vuotta 1 kk sitten.
Ei löydy potkua ja valuttaa meleinpä samantien. Ei jatkoon!

3/5

+2

RitsiSampoora7 vuotta 4 kk sitten.
Aika plaisu perusnuuska. Menee varmaan hätätilassa, jos sisämaassa on nuuskat lopussa, ja tuo on ainoata mitä sattuu saamaan käsiinsä. Ei niin hyvää, että olisin ostanut toista kertaa.

1/5

+1

Snuskungen964 vuotta 7 kk sitten.
Paskaa valuttaa nopeesti ja maistuu iha paskalta eikä potki yhtään sais olla enemmän niksaa

2/5

+1

masa8 vuotta 4 kk sitten.
Perus nuuska. Hyvän hinta/laatu suhde. Menee paremman puutteessa.

2/5

+1

boodomi5 vuotta 8 kk sitten.
Swedish Matchin halppistuote. Itse imin tätä vähän aikaa sitten pari tornia ihan käyttönuuskana. Original pussia josta monet sanoneet että valuttaa paljon eikä potkua löydy, mutta mun mielestäni ihan vain pikkusen kosteampi tuo on kuin laadukkaammat original säkit. Eipä se ainakaan mun mielestä ihan hirveästi valuta muihinkaan verrattuna, nikotiinia tässä on 0,85% eli sen 0,10% vähemmän kuin laadukkaammissa Swedish Matchin original normivahvuisissa pusseissa enkä itse ainakaan tuossa nikotiinimäärässä huomannut mitään eroa kalliimpiin.

Todella nopeasti kyllä pussi muuttui limaiseksi ja alkoi luisumaan huulessa eikä oikeen tuntunut enään irtoavan mitään. Meni paremman puutteessa arkipussinuuskana, mutta jos vaan laivalla pääsen tasaisin väliajoin tästedes kulkemaan en kyllä uudestaan tuotetta välttämättä osta vaikka reilusti halvempaa on kuin laadukkaammat. Nuuskaa kiekollisessa on 18g ja säkit painavat 0,9g että hieman vähemmän on nuuskaakin kuin kalliimmissa Swedish Matchin perussäkeissä. Maku tuli esiin nopeasti mistä plussaa. Maku ikävä kyllä vaan ei ollut oikeen mitenkään erikoinen. Joku tuossa aiemmin mainitsi että olisi löytänyt mausta teen ja se kuvaa ehkä lähiten sitä makua mikä tästä pussista tuli mieleen sen perus tupakanmaun lisäksi. Ja tosiaan kun halvalla sain niin kaksi tornia ostin ja täytyy myöntää että loppuvaiheessa alkoi jo etomaan, mutta muuta ei ollut saatavilla joten tätä sitten oli imettävä.

Sillä nuuskahan on kuin seksi ja pizza: Vaikka se olisi huonoa se olisi silti hyvää.
(Paitsi Odens Extreme White Dryt: Ne ovat kuin heteromiestä panisi iso neekeri 35cm kyrvällä suolen pohjaan asti tai kuin Pizzataikina jossa ei tomaattipyreen lisäksi ole mitään muutakuin vitun vitusti jalopenoa ja turkinpippuria ja joku karvakäsi on vielä kussut siihen päälle ja sitten se on uunitettu kuivaksi.

4/5

+1

Anucardo7 vuotta sitten.
Hyväähän tämä on. Hinta/laatu suhde erinomainen! Paljon huonompiakin tullut vastaan kalliimmalla hinnalla!

2/5

+0

nuuskaak4 vuotta 6 kk sitten.
Pisteet siitä, että on aika halpaa. Haisee teeltä ja valuttaa tosi nopeasti ja pussit ovat erittäin märkiä, en pidä mausta kovinkaan mutta 2/5

2/5

+0

Keulaa5 vuotta sitten.
Todellakin mauton limanuljaska mistä loppuu potku kesken. Isoimmassa hädässä menee. 2 on pakko laittaa limittäin.

Arvostele Kaliber Original Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.