Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Offroad Lakrits Pussinuuska

Offroad Lakrits Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku22€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaV2 Tobacco

Arvostelut nuuskalle Offroad Lakrits Pussinuuska


3/5

+2

Pekonimankeli8 vuotta 4 kk sitten.
Yksi parhaista lakritsi nuuskista, ellei paras. Hintakaan ei päätä huimaa. Suurissa määrissä en suosittele, mutta silloin tällöin todella hyvä valinta.


3/5

+2

viihteilevänuuskahuuli8 vuotta 6 kk sitten.
Ihan mukavaa nuuskaa jossa laadukas lakritsin maku. Sopivaa jos ei halua käyttää kovin vahvaa nuuskaa.

4/5

+2

antsa5 vuotta 4 kk sitten.
Hyvä perusgäisä aamun vitutukseen! Mieto lakritsin maku hyväilee makunystyröitä ja säkit on hyvän tuntuisia. Niksaa sais olla tosin pikkasen enemmän.


4/5

+2

biittimiäs5 vuotta 10 kk sitten.
Tuli tätä pari kiekkoa ostettua ja ihan hyvää makunuuskaaham se oli.maustu todella lakritsilta eikä miltään esanssimyrkyltä.nikotiinia kun tässä olisi enemmän niin 5/5!

4/5

+2

milligramma6 vuotta 8 kk sitten.
Hyvää perus nuuskaa mitä jaksaa käyttää enemmänkuin pari kiekkoa, valuttaa kylläkin suht.nopeaa mutta tämäkin riippuen henkilöstä, itsellähän valuttaa mutta ei haittaa koska maku on mitä parhain. Kirkkaasta paras lakunuuska, offroad onnistunut taas.

4/5

+1

jormae7 vuotta 10 kk sitten.
Harvinaisen hyvä herkku tanskanmaalta. Yksi omista makunuuskasuosikeista. Rehti lakritsanmaku, pehmeässä ja sopivan täydessä pussissa. Tätä jaksaa pitää huulessa ainakin tunnin, sillä maku kestää ja valuminen ei päätä huimaa. Edullista ja tätä saa myös venäjältä. Suosittelen!

4/5

+1

Nutupelti1 vuosi 7 kk sitten.
Miellyttävä lakritsin maku, pussit tuntuvat hyvälle ja niitä on paljon. Hintakin on kohtuullinen, joten suosittelen lämpimästi.

3/5

+1

SnusKejsar5 vuotta 8 kk sitten.
Hyvää lakritsinuuskaa, mutta laadukkaasta en menisi niin puhumaan jos vertaa Swedish Matchin tuotteisiin. Nikotiinia voisi olla himpun verran enemmän !

4/5

+1

leetelite696 vuotta 5 kk sitten.
Taivaallista! Lakritsin lössin kanssa oikeinkin saman makuisia ja hyvä pari arkinuuskien joukkoon! Hyviä puolia ovat ettei ala kusemaan nopeasti ja valuva neste maistuu sopivasti lakritsille, täyteläinen maku, pehmeet pussit ja täydet pussit ja haju on taivaallinen. Top-5 nuuskiin napsahti tämä

4/5

+0

Jarspa2 kuukautta sitten.
Hyvä maku nuuska, mitä kelpaa heittää käyttiksen väliin kiekko silloin tällöin. Ei mitenkään esanssinen maku vaan mukavan lakritsainen. Valuttaahan tää nopeasti, mutta maku on hyvä.

0/5

+0

oulupoika2 vuotta 10 kk sitten.
paljon maksaa puntti?

Arvostele Offroad Lakrits Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.