Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: finefella - Nuuskaaja

Profiili: finefella

Rekisteröitynyt 18.2.18, 16:52
Viimeksi paikalla 10.4.20, 16:26
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 16

XP 0 / 223
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Mörkbrunt Löysä
Joku entisaikojen og-nuuska, mikä tuotu uudelleen markkinoille (rajoitetuksi ajaksi). Tuo mieleen Ettanin, mutta miedompana. Sinänsä hyvä ja riittoisa löössi, mutta hinta liian suolainen, ja mieluummin vaikka Generalia kuin tätä.
CHAINSAW Cold Dry White Pussinuuska
Hyvä, mutta aavistuksen kuivahko minttunuuska. Kuitenkin sopivan raikas ja vahva, eikä ole Nuuskakairan tukussa hinnalla pilattu (noin 13 euroa torni). Grammakokoa per purkki ei ole hurjana, muttei tätä jatkuvasti pysty käyttämään (allekirjoittaneella aiheutti ajoittain pahoinvointia, jollasta ei muita nuuskia käytettäessä esiinny), mutta huokea hinta ja korkea nikotiinipitoisuus kompensoivat kokonaisuutta.
G.3 WIRE Slim White Dry Pussinuuska
Paras G.3-tuote. Energiajuoman maku toimii ja pussien muoto sekä nikotiinipitoisuus pitävät huolen siitä, ettei jätä kylmäksi tehojenkaan osalta. Hinta vaan on melkoisen korkea, josta sataa miinusta.
G.3 LOAD Slim White Dry Pussinuuska
Hyvä niin maultaan kuin tehoiltaankin, mutta hintavuudesta tämä salmiakkinuuska saa miinusta. Pussien "patonkimaisuus" toimii hyvin tässä tuotteessa, sillä mikäli yhden pussin nikotiinisisältö ei säväytä tarpeeksi, mahtuu yläpeltiin huolettomasti toinenkin pussi alkuperäisen vierelle. Sen pitäisi jo tuntua jossain.
Göteborgs Rapé One White Pussinuuska
Hinta-laatusuhteeltaan parasta Ruotsin markkinoilta saatavaa (arki)nuuskaa, 'nuff said & hands down.

Tuoksuu ja maistuu perinteiselle, niin herkulliselle Göteborgs Rapén tutulle katajalle, mutta alhainen hinta ja korkea nikotiinipitoisuus ovat kerrankin kuluttajan puolella. Laatunuuskaa, mikä on ulkomuotoista designiä, sekä sisältöään myöten kaiken rahan arvoinen sijoitus.
Knox Blue White Pussinuuska
Katajaisen GR:n ystäville yhtä herkkua. Todella korkealaatuinen sekä hyvänmakuinen ja -tuoksuinen budjettinuuska, joka on hinta-laatu-suhteeltaan puhtaasti nuuskamarkkinoiden parasta antia. Ja myös ehdottomasti yksi parhaita pussinuuskia huuleen ängettäväksi.
ETTAN Löysä
Parasta löössiä. Ettanin maku, koostumus sekä tuoksu ovat synonyymi aidolle nuuskalle. Tällaista herkkua kun totuttelee käyttelemään, niin pian ei enää mikään muu tunnukaan miltään. Petollista rompetta, mutta täysin sen arvoista.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Ajaa asiansa nuuskana, vaikka hajunsa puolesta voisikin kuvitella joksikin ihan muuksi. Ei tätä kuiten ostamaan menisi, eli ei jatkoon.
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Taattua GR-laatua. Pienet pussit takaavat sen, että samalle puolelle huulta sujahtaa helposti kaksikin. Ei valu ja tuoksuu erinomaiselle, joskin ehkä liian miedosti. Ei kuitenkaan pärjää alkuperäiselle GR:lle.
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Ainoa piparminttunuuska, jota voi makunsa, polttelunsa ja tehonsa puolesta käyttää huoletta, joten ajaa asiansa erinomaisesti. Tuoksu tuo myös mieleen mummolan 90-luvulla, tuoksuu nimittäin samalle kuin mille Pohjanmaan pastillit tuoksuvat sekä maistuvat. Hyvä nuuska, paras mintunmakunuuska, jää Odensit ynnä muut paskat toiseksi. 4/5 + 1 isäm_maan support-piste.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2020, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]