Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Kronan Löysä

Kronan Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku41€
Nuuskakenraali45.75 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Kronan Löysä


4/5

+4

WING4 vuotta 11 kk sitten.
Ihan ok nuuska. Maku ja tuoksu muistuttaa göteborgs rapea. Pois ottaessa murenee ikävästi melkein aina. Hinta oli 3.2-15 kairassa 35e/torni. Suosittelen rapen ystäville ja muillekin vaihtelun vuoksi. Hinta/laatusuhde on erinomainen.


3/5

+2

TurboHuuli4 vuotta 2 kk sitten.
Tämä tarttui haaparannasta matkaan mukaan testiin ja yllätyin nuuskasta. Jämähtää hyvin ylähyllylle. Valuttaa 20min jälkeen, mutta ei todellakaan pahasti. Toimii minulla hyvin ja jatkossa ostan kyllä uudestaan muutaman tolpan. Tuoksu on hieman oudohko ja niksaa saisi hieman olla enemmän. Ihan ei parhaimpaan mielestäni päädy maun puolesta.

4/5

+2

nuuskanystävä4 vuotta 4 kk sitten.
ihanan hyvä nuuska ei valitettavaa. ihan ok koostumus maku vähän outo.. mutta tykkään


2/5

+2

Rödarööri4 vuotta 10 kk sitten.
ikävä maku mutta hyvin kasassa pysyy. sm- laatua huonolla maulla 2,5/5

5/5

+2

Knöllimake4 vuotta 10 kk sitten.
Kyllä tämä on kunnon nuuskaa! Viime Haaparannan reissulta tarttu mukaan ja tarttuu jatkossakin!!

5/5

+2

kuukkeli765 vuotta sitten.
Todella hyvä lössi. Miedomman makuinen kuin pussi versio. Hintaa oli 339kr snusgeneralissa.

4/5

+2

kanki6 vuotta 4 kk sitten.
Swedish Matchin, "halpis multa." Laatuero ei ole suuri joten, hyvä vaihtoehto koittaessa karsia nuuskakuluja. Tuoksu tosi yrttinen, joten vastapainoks kaipaa kyllä perus Eetu/Grov-settiä

5/5

+2

Pele6 vuotta 8 kk sitten.
Tää on tullut suosikiksi viimeisten vuosien aikana halvemman hinnan takia, kun Haaparannassa asioidaan. Taattua laatua 42g purnukoissa maista ostettuna.. Laivalla tätä ei taida olla kaapeissa, korjatkaa viisaammat jos olen väärässä.. Todella hyvä perusnuuska samalta valmistajalta kuin maineikkaammat veteraanit Ettan, General, Grov, Röda, Rape jne.. Kronan on tullut jäädäkseen minun suosikkinuuskana juuri hinta/laatu-suhteen takia, en löydä tästä nuuskasta mitään moitetta jos tykkää Generalin sitrusmaisesta mausta ja alhaisesta hinnasta verrattuna "isoveljeen". Jos nyt halutaan hakemalla hakea miinuksia, kaveri tokaisi joskus, et käytätkös vielä sitä "Saippualta haisevaa.." --> Käytänhän minä, purkin tai 2 päivässä, kun on niin hyvä tuote.

5/5

+1

FinQ4 vuotta 8 kk sitten.
Lennyn lisäksi ainoa kokeilemani irtonuuska, ja laadulla menee edelle. Itse en tuoksussa saati maussa sen erikoisempia aromeja eeota, aika naturellia tavaraa. Muovitoolilla nassuun, tunnin torkut ja kokonaisena pois. Eli hyvin pysyy muodossaan. Nestettä tihkuttaa läpi n. 20 minuutin jälkeen, muttei haitaksi asti. Hinta-laatusuhde kohillaan.

1/5

+1

shortshit5 vuotta 4 kk sitten.
Ei vaan toimi meikäläiselle. Sama homma ku rapessa, liikaa yrttiä/katajan makua. Tupakanmaku katoaa ikävästi

4/5

+1

kronanit löysät huulesa6 vuotta sitten.
erittäin hyvää tykkinuuskaa, hinta/laatu suhe erittäin hyvä! maku on hyvä, eikä ole liian yrttimäinen haju! suosittelen lämpimästi

5/5

+0

Taneli716 kuukautta sitten.
Kertakaikkiaan loistava nuuska. Koostumus kuin Ettan, eikä maku ole liian "mausteinen". Päivittäisessä käytössä itsellä. Silloin tällöin voi väliin heittää purkin Eetua ta Grovia niin ei totuus unohdu!

4/5

+0

Makkeri441 vuosi 2 kk sitten.
Positiivinen yllätys. Tuoksu vähän outo mutta ei paha, koostumus jotain Ettanin luokkaa, tuntuu hyvälle huulessa, ei valuttele ja lähtee pois huulesta yhtenä möykkynä. Ainut miinus hinta 45 euroa Haaparannassa. Suosittelen kaikkien SM:n ykkös nuuskien käyttäjille kokeilemaan vaihtelun vuoksi. Toimi ainakin mulle.

3/5

+0

Matkijanarhi2 vuotta 2 kk sitten.
Mielestäni tuntuu hyvältä pellissä mutta maku on liian karvaan puoleinen makuuni. Hyvä löössi kuitenkin

4/5

+0

niko984 vuotta sitten.
hyvä mutta ei mitään kovin halpaa
hyvin pysyy kasassa. ihan perus makunen

5/5

+0

snusmuikkunen4 vuotta 10 kk sitten.
knoxin jälkeen yllättävän hyvä, mitä mää täällä teen???

4/5

+0

WING4 vuotta 11 kk sitten.
Ihan ok nuuska. Maku ja tuoksu muistuttaa göteborgs rapea. Pois ottaessa murenee ikävästi melkein aina. Hinta oli 3.2-15 kairassa 35e/torni. Suosittelen rapen ystäville ja muillekin vaihtelun vuoksi. Hinta/laatusuhde on erinomainen.

2/5

+0

shortshit5 vuotta 2 kk sitten.
Pientä hintapäivitystä. Kävin viikonloppuna tukussu. Puntti tätä kustantaa nykysin 298 kruunua. Myyjät sitä siinä kovasti mainosti että hinta nyt sama ku knoxilla. On vissiin matchilla huimatti, että skruf vie puhtaasti hinnalla ostajia

2/5

+0

jani6 vuotta 6 kk sitten.
ei kuulu omiin suokikkeihin,hinta-laatu ei kohdillaan.en kyllä ostais vaikka maksais 10e/torni.jotenkin saman henkinen kuin ld,josta en myöskään pidä ollenkaan.sen verran eriävää mielipidettä edellisiin kommentteihin,tällä ei mielestäni ole mitään tekemistä generalin kanssa.general on hyvää ja kronan on pahaa,joten en voi ymmärtää että niitä vertaillaan toistensa kanssa.kyllähän tätä käyttää jos kaveri tarjoaa tai muuta ei ole tarjolla,mutta ei tähän kyllä rahojaan kannata laittaa.

3/5

+0

jonkke6 vuotta 8 kk sitten.
Hyvin omintakeinen makeinen. Erottuu joukosta edukseen. Suosittelen näistä edullisimmista kyllä tätä!

Arvostele Kronan Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.