Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

R42 Super Strong White Pussinuuska

R42 Super Strong White Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat13€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus26 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g129€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle R42 Super Strong White Pussinuuska


0/5

+16

MalminStatham1 vuosi 5 kk sitten.
Aivan karmeaa. Purkin avatessaan alkaa jo etomaan ajatus, että tätä hammastahnan ja liuottimen hajuista skeidaa pitäisi ylähuuleensa tunkea. Hyi hitto. Ehkäpä joku tästä innostuu.


5/5

+12

kalleketola1 vuosi 8 kk sitten.
vitun hyvää paskaa

2/5

+11

Huuli1 vuosi 10 kk sitten.
Ei sädi, iskee ku mike tysonin nyrkki ja säväyttää kuin emokissan vittu konsanaan


3/5

+9

Nutupelti1 vuosi 4 kk sitten.
Haluatko Swedish Matchin version Odensin CD:stä? Tässä se on.

Haju on hieman miedompi kuin Odensilla, ei niin terävä. Maku on myös melko lailla samanlainen.
Ei sädi ehkä ihan niin paljon kuin Odens, mutta kyllä tälläkin saa pään pyörälle, onhan nikotiinia kuitenkin 26mg.

Itse en erityisen paljon tästä pidä, joten arvosana on 3/5.

4/5

+9

Jonnentiputin1 vuosi 10 kk sitten.
tätä muutaman kieko käyttäneenä voin sanoa että ihan hyvää on ei töhise liikaa vaikka 26mg niksaa onkin

3/5

+6

Leiskahuuli1 vuosi 4 kk sitten.
Päivitetty arvostelu: Tuoksu on kuin olisit juuri herännyt teholta, täynnä kuolevia ja haisevia ihmisiä. Maku on kuin oisit nuolaissut emäntäsi menkkaveriä. Ei kuse niin paljoa kuin 18 litraa lapioinut labradorinnoutaja. Kiekon ulkonäkö on kuin oisit juuri astunut helvetin porteista sisään. Kahvin kanssa rupeaa jo hieman pierettämään ja paska valahtaa lahkeeseen. Ihan ookoo pussinuuskaa. Kolme/5

4/5

+5

Pellegrino1 vuosi 8 kk sitten.
R42 Tarjonnasta selkeästi paras. Ei mitään huippua, mutta menettelee. Kevyesti mintutettu, vähän eukalyptuksinen tupakka-aromi joka toimii. Sopiva vahvuus. Hinta/laatusuhde kohtaa hyvin. Jatkoon.
Vahvojen white pussien parhaimmistoa.


3/5

+5

taajuus1 vuosi 10 kk sitten.
Ihan positiivinen yllätys. Niksaa mukavasti astetta isompaan himoon, potkii sivistyneemmin kuin denssi. Ei vuoda liian nopeasti. Hinta-laatu suhde melko kohdillaan trokareilta, ennemmin tätä kuin denssiä. Yksi piste lähtee onnettomasta pakkauskoosta tälläkin, purkin pohja näkyy. Jos biittejä olisi edes pari-kolme lisää... Jos karsastaa "hammastahnanuuskia" kuten Teemuli tuossa ylempänä, R42 Super Strong White "red" on valinta tästä sarjasta.

5/5

+4

Jörssis5 kuukautta sitten.
En käytä nuuskaa kuin baareissa ja jos Odenssiin vertaa : Maku = Parempi, Haju = Parempi. Ja jos vittu uskallatte tuplat heittää peltiin tärisemään niin paukkuu tajunnassa perkele kovempaa kun Simo Häyhän M28-30

5/5

+3

Martti_Vanne6 kuukautta sitten.
Mulla on nyt vuosi vakkarikäyttöö takana tämän kanssa ja on hinta vs. laatu -suhdestatukseltaan ykkönen mun ienrajalle. Nopeesti kun selas muiden kommentteja niin ei tää kyllä mulla ainakaan valu. Hätätilanteessa menee helposti kolmekin timmaa tuulensuojassa, laitan aina yöksi påsenin huuleen, usein herään vasta aamulla, niin sillon on paska maku suussa, osittain sekin johtuu alkoholista eikä tästä Jumalan luomasta tuotteesta. Antasin 6 tähteä mutta purkki on ruma kuin Gunde Svan.

4/5

+2

SnusSensei991 vuosi 5 kk sitten.
Vaihtelua cd:n rinnalle, pärähtää ku tuplat nakkaapi beltii!

4/5

+2

Yaksipper1 vuosi 6 kk sitten.
vuotaa puolet nopeempaa ku dens
ei tunnu missää
ok

0/5

+1

lössimies1 kuukautta sitten.
tää on käytännössä vähän niinkun denssiä, en tykkää yhtään näistä "hammstahna nuuskista" erehdyin ostaa tornin tätä ja ei siinä mitään ihmeellistä mutta kun tätä on käyttäny muutaman pussin nii sit alkaa tuntuu siltä niinku löis huuleen joitakin vitun lasinsirpaleita ku poraa nii paljon ja repii huulen auki, en käyttäis vaikka ei olis mitään muuta nuuskaa, älkää ihmiset ostako tätä paskaa tää on paskinta nuuskaa mitä mä oon ikinä testannu, haju ja maku on kans ihan hirveitä, jos rahat on lopussa ja pitää ostaa nuuskaa nii ostakaa ennemmin sitä vitun odenssia, sekään ei oo nii hirveää kun tää

3/5

+1

Xx_NuuskaJumala_xX2 kuukautta sitten.
Mielestäni hyvää nuuskaa on, ei liian vahvaa mutta valuttaa ja muutenkin en ostais ostamalla. Tuossa kaksi viikkoa sitten ostin 3 kiekkoa ja päätin että tätä en enää osta. ehkä kuitenkin joskus tuurilla tulee maisteltua uudestaan mutta ei jatkoon.

5/5

+1

Allu224 kuukautta sitten.
Maistuu perseeltä

5/5

+1

Tornikuningas6 kuukautta sitten.
Tätä kun tykittää tunteella yläpeltiin niin potkii kovempaa kun futis fruittarit palloa. Yöllä kun heitti tuplat niin ei siinä kauaa hereillä ollu.

2/5

+1

GiveMeSnusPlease6 kuukautta sitten.
Kaikkien ala-aste ikäisten ylistämää paskaapussinuuskaa ihan niinkuin perus odens cd

0/5

+1

snusmumriken221 vuosi 5 kk sitten.
Hyi vittu... en syty...

4/5

+1

jonttutku1 vuosi 6 kk sitten.
Vähän odensin kaltainen ja samanlaista poltetta tarjoava. Maku kuitenkin hieman parempi kuin odensissa ja suosittelen tätä mielummin kuin odenssia. ihan menevä perus vahva nuuska paremmalla maulla kuin odens.

4/5

+1

timosuoyrjö1 vuosi 6 kk sitten.
Parempaa kuin denssi samassa hintaluokassa, huulipotku vastaa Marcon kannatuskorttien keräilyä. Pusseja saisi olla muutama enemmän rasiassa.

0/5

+0

Eetuhalonen1 kuukautta sitten.
Täyttä paskaa

5/5

+0

Dullehuuli1 kuukautta sitten.
Yllättävän hyvää näin vahvaksi minttunuuskaksi. En käyttäisi jatkuvasti, mutta pussi tai kaksi silloin tällöin maistuu oikein makoisalle. Edullinen hinta, ei vuoda, haisee inhimilliselle ja Denssiä hellävaraisempi potkaisu ovat plussia. Huonoa on ainoastaan se, että tämän jälkeen ei vanhan liiton nuuskat toimi ollenkaan.

4/5

+0

Nuuskaloordi1 kuukautta sitten.
Ehdottomasti parempaa kuin perus denssi. Ei sädi nii paljoa mutta tuo nikotiinin määrä riittää saamaan pään pyörälle :D Suosittelen vähintään testaamaan! Haju ei ole mikään kamalin ja kirkkokin on ihan tyylikäs (jos sillä on edes mitään väliä :D)

1/5

+0

anskucecilia2 kuukautta sitten.
Ei iske eikä sädi tarpeeks Paskin ärrä mitä oon testannu Ei riittävästi potkua!! Kyl tätä niksoihi silti vetää jos ei muuta oo

0/5

+0

AitoNikkis2 kuukautta sitten.
Hirveää värkkiä, tätä käyttää ainoastaan jos on pakko ts. ei muuta ole. Haisee ja maistuu pahalta

4/5

+0

Jamppawii2 kuukautta sitten.
Ihan hyvä nuuska maistuu mansikalle ja ei sädi, mutt kyllä päässä tuntuu.

2/5

+0

Dullahuuli772 kuukautta sitten.
Jonnet!! Tää on urpoille jotka eivät todellakaan tiedä mitä nuuska on! Tällä shaiballa saat takuuvarmasti epämiellyttävän hien pintaan ja takaraivoon porautuvan päänsäryn... Itse jokusen vuoden nuuskaa käyttäneenä arvostan kyllä ihan jotain muuta kuin "yläpellin poraamista" jne.. Yksi minun suosikki on nykyään General onyx silver tai general one White... Makunuuskana menee kapten extra stark mint... Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä ja vaikka nikotiini määrä on pienempi niin aina voi tuplat heittää peltiin. Hätätilanteessa kuitenkin tämäkin menee.

3/5

+0

Jarspa3 kuukautta sitten.
Samaan kastiin odenssin kanssa. Tässä haju vähän siedettävämpi.

2/5

+0

wilho5 kuukautta sitten.
aivan järkyttävää shaissee. Maulta vielä hirveämpi mitä odensin cd. Haju onneks vähän siedettävämpi. Jos pääsee valuttaan nii hirvee paskan maku maistuu monta tuntia sen jälkeenkin suussa.

0/5

+0

skenke6 kuukautta sitten.
Aivan kamalaa skeidaa. On tässä vuosien varrella tullut kokeiltua aika montaa ja tämä on kyllä pohjat. Jotain kokeiluja on joutunut aikaisemmin väkisin käyttämään purkit loppuun, mutta tätä ei pysty.
Ostin epähuomiossa useamman purkin ja sain vajaan purkillisen käytettyä, loput poljin suohon, että kukaan muu ei joudu niistä kärsimään.
Haju/maku ihan hirveä, ja aina paha olo kun näitä imeskelee.
Maksan jatkossa mielelläni vähän enemmän laatunuuskasta tai olen käyttämättä kokonaan. Mutta tähän en koske.

2/5

+0

pokemonjaake7 kuukautta sitten.
ostin tätä karmee epämielyttävä alkuun jonka jälkeen nautittava, ei valu pahemmin maku xylitol mielestäni

3/5

+0

Juukelisnuukelis7 kuukautta sitten.
Ihan ok tuote jossei parempaa ole saatavilla, vähän vittumainen tuo hammastahnan katku/maku. Ekat pussit suorastaan poltti ikenet vereslihalle.

1/5

+0

Nöpä7 kuukautta sitten.
Samaa shaissee kun odensit ja muut kemialaiset. En suosittele, jollei suun ja ruokatorven limakalvot ole hapon kestävää terästä.

3/5

+0

NuuskaHakuri8 kuukautta sitten.
Omasta kuin kavereidenkin puolesta valuttaa nopeasti. Omasta mielestä en oikeen tykkää mutta hinta on aika sopiva.

1/5

+0

vitutusdenssi1 vuosi 2 kk sitten.
Niin hirveetä paskaa että kun kiekon avaat tulee vain denssistä paskempi fiilis mieleen, kun laitat tämän yläbörsään niin ei tunnu missään ja valuttaa enemmän kun juopon kuola, halpis odenssia, en osta jatkossa!
1/5 että sätii edes hieman!

3/5

+0

SnusSensei991 vuosi 4 kk sitten.
Oden's:in cold dry nuuskaa muistuttava kuiva pussinuuska. Nikotiinia sopivasti ja menee jos ei muuta löydy. Arvosanaksi siis 3/5

4/5

+0

Nikke4201 vuosi 4 kk sitten.
Ihan ok. Pieni mintun maku maistuu tuotteessa

3/5

+0

Paku8371 vuosi 7 kk sitten.
Kokopäivä käyttöön tätä hommasin, Kun odenssin jätin syrjään. Maku ja haju parempi kuin denssissä. Tupakkaa syrjäyttää tämä 26mg potkusäkki hyvin. hyvää,vahvaa ja halpaa.

3/5

+0

Jönky1 vuosi 10 kk sitten.
Ei nyt niin paskaa ku odenssi mut ei kyllä mitää priimaa.ei valuta nopsaa ja toimii kyllä hädässä jos ei muuta saa.tuoksu muistuttaa hieman cd.tä halpaa ku saippua.

4/5

-1

MVS19851 vuosi 1 kk sitten.
Hyvää pussaria. Ei kuse ja riko huulta niin paljoa kuin esim. Denssi. Pinnoja on sopivan paljon. Pussin koko saisi olla vähän isompi. Myös kpl . määrä. Kuitenkin luotettava valinta jos whitestä tykkää.

3/5

-1

odens66612 kuukautta sitten.
Swedish Matchin kopio Oden'sin Cold Extreme White Drysta. Menee jos ei muuta ole, ei sädi niin paljon kuin cd, ja haju vähän siedettävämpi. Nikotiinia 26mg/g, riittää saamaan perus jonnen tiputtamiseen. Arvosana 3/5, koska pusseja aika vähän kiekossa.

Arvostele R42 Super Strong White Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.