General Onyx Pussinuuska

General Onyx Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku45€
Nuuskakenraali45€
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus12 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General Onyx Pussinuuska


5/5

+67

Joosua5 vuotta 6 kk sitten.
Tässä on nuuska joka on hyvä, pehmeä tunne huulessa mutta nikotiinin tuntu on ihan ok. Voisi verrata hyvin lämmitetyn Savusaunan löylyihin. Suosittelen


5/5

+27

SnusKejsar7 vuotta 5 kk sitten.
Parhaimpia pussinuuskia mitä löytyy. Nikotiinipitoisuus taitaa mennä perus Generalin ja Extra Strongin välimaastoon. Todella omaperäinen haju/maku, joita ei muista nuuskista löydy

Lisäksi kiekko on hieno kuten myös mustat pussitkin, jotka on aseteltu hienoon ympyrään.

5/5

+12

finski8 vuotta 6 kk sitten.
Göranit tykittäny törkeen ylihinnan tuotteelle. Nuuskan aateliston kiistaton ykkönen ja niinhän se on että hintalappu on köyhää varten.


5/5

+10

Möllihuuli6 vuotta 5 kk sitten.
Siis saatana! Kerran kokeilin ja sain orgasmin. Parasta pussia mitä maan päältä löytyy.

3/5

+8

Konkari5 vuotta 11 kk sitten.
Menee mutta mieledtäni yliarvostettua

5/5

+7

XRANGE6 vuotta 1 kk sitten.
Erittäin hyvää nuuskaa. Makua en osaa oikein kuvailla tai verrata mihinkään, omanlaisensa maku, ja siinä on aavistus salmiakkia. Erittäin miellyttävä kuitenkin. Pussit mustia ja aseteltu hienosti ympyrään, varmaan vaikuttanee myös hintaan. "Poraa" mielestäni juuri sopivasti ja nikotiiniakin on juuri oikea määrä. Nuuskalle 5/5, erittäin hyvää tavaraa! Hintaa en ottanut huomioon pisteissä.

5/5

+6

Göran6963 vuotta 11 kk sitten.
Maku, haju ja koostumus täydellinen. Todella hyvä tuntuma ja pussit kuohkeita ja pöyhittävissä jos ei halua laittaa sellaisenaan. Eikä kallistakaan niinku monet valittaa, koska tornissa yli 200g ja samalla hinnalla saa kaksi tornia heikkoa tavaraa mitä monet suosii. Onneks Suomessa on vielä swedish matchin nimeen vannovia sukupolvia! En voi kuin suositella. Itselläni kyseinen tuote päivittäisessä ajossa.

5/5

+6

Aizen5 vuotta 4 kk sitten.
Erinomaista. Mukavan kuiva pussi, joka ei valuta. Näyttää myös elegantimmalta mustana. Hivenen sitruunainen tuoksu. Maku erinomainen.

5/5

+6

SerRobertStrong5 vuotta 7 kk sitten.
Paras pussinuuska mihin olen törmännyt, tuoksu miellyttävä vahvuus sopiva ja paranee jos laitat 2 päällekkäin. Pussien asettelu tyylikäs sekä purkin ulkoasu täydellisyyttä hipova... mitä tässä voi enään sanoa 5/5 !

5/5

+6

karpaasi7 vuotta 4 kk sitten.
Paras pussinuuska ehdottomasti. Maku hyvä ja sopivan vahvaa. Taattua Genun laatua!

5/5

+5

arsonisti3 vuotta 11 kk sitten.
Pakko se oli lähteä arvostelemaan ensimmäinen nuuska. Suht neitseellisen huulen omaan vielä, mutta on sinne jo pujotettu sen verta useaa sorttia että arvasin kirjoittaa tämän Onyxin kanssa kokemastani pienen koosteen. On tämä Onyx helvetin hyvää, sen sanon heti. Maksoin perkeleellisen hinnan tästä, mutten kadu. Olin huomaavinani pientä juhlan tuntua kun tuuppasin ensimmäisen nyytin hetuloiden väliin, ja pian siitä seurasikin jo yllättävän hedonistinen tunnelma. En muista nauttineeni nuuskasta samallatapaa ennen... jokin tässä oli mikä pisti lievän hymyn naamalle. Omalla regular tolella tämä joutui kaapaisemaan pois jo 20min jälkeen, mutta kiva jatkui vielä sen jälkeenkin. Pussit ovat kuin pumpulia, ja onhan se kiva kun mustat tyynyt ovat tuollatapaa kaarelle pyöräytetty purkin pohjalle. Maku on myös uniikki ja erittäin miellyttävä, mutten arvaa lähteä veikkaamaan että mikä tuossa maistuu. Genu nyt ainakin. Jos arvaat vähän sijoittaa, niin en tiedä onko parempaa pussia tarjolla. Itse en ole maistanut parempaa. Nuuskamaailman luksushuora.

5/5

+5

TR-844 vuotta 1 kk sitten.
Ihan huippu tavaraa! Ensin laitoin kaksi kertaa peräkkäin yhden pussin ylä huuleen, ilman sen enempää kuivaamatta. Ja alko valuu aika pian ja hiukan jo pettysin, mutta kun laitoin 2 pussia samalle puolelle ja kuivasin kunnolla molemmat puolet yläikenisätä ja huulten välit ni reippaalti reilu tunnin pidin jälkeen alko hiuka valumaa. Ei siinnä sinällään mitään, todella hyvä maku ja tuoksu. Nikotiinia just passelisti ainakin omasta mieleistäni. Kaksi pussia kannattaa laittaa kerralla. Pussit on tehty juuri sen mallisiksi että ne saa hienosti päällekkäin. Ei poraa, vaan tuntuu hyvältä ylähuulen alla. Kiekko on hieno, herrasmies kiekko, pussit hienosti aseteltuna kiekossa. Jos joku valittaa hinnasta että liian kallis, niin maksoi laivalla hiuka vajaa 40€ tolppa, eikä todellakaan ole liikaa. En muista tarkkaa hintaa, eikä kyllä kiinnostakkaa kyl. Jos pitäis valita 20€ odens tai 70€ G Onyx ni ostaisin tämän ilo mielin. Mielelläni maksan tuon hinnan hyvästä nuuskasta. Nyt huulessa 2 kertaa 2 huulen alla ja hyvältä tuntuu. Huippu tuote swedish match:ta 5/5.

5/5

+5

Snuffy5 vuotta 2 kk sitten.
Design 5/5
Pisteet helvetin hienoista mustista pusseista
Maku on hyvä ei yhtään paha
Hinta liian korkea ::P

5/5

+5

Pietilän Sulo8 vuotta 7 kk sitten.
Mahtava tuoksu ja huippu maku. Sopivan vahva. Ei sovellu arki nuuskaksi tai jatkuvaan käyttöön, koska sorvaa huulen araksi. Hyvä nuuska normi nuuskan kaveriksi, erityisiin nautinto hetkiin purkki silloin tällöin. Hintansa väärti!

5/5

+5

sanezor8 vuotta 7 kk sitten.
Parasta nuuskaa ikinä! Sopivan vahvaa eikä valuta liian nopeesti ja maku/hajukin toimii. Design on myös ihan helvetin nätti ja herrasmiesboksi on suunnilleen koko kiekon kokoinen. Ehdoton 5/5! ;)

5/5

+4

Nuuskaprinssi4 vuotta 7 kk sitten.
Ehdottomasti parasta nuuskaa. Mukava laittaa ruokailun jälkeen yläpeltiin ja sohvalle makoilemaan. Nikotiinipitoisuus sopiva, pussit aseteltu ja mustia ja maku on pehmeä. Suosittelen!

5/5

+4

Laku5 vuotta 1 kk sitten.
Olen maistanut pari pussia ja tulen ostamaan pari tornia kun pääsen käymään ruotsissa aivan mahtavaa nuuskaa suosittelen ostamaan haju hyvä pussit mustia siitä plussaa ja maku on erin omainen saan pienen salmiakin maun.

5/5

+4

SadPanda5 vuotta 2 kk sitten.
Erittäin aromikas nuuska. Pussit on tyylikkäästi aseteltu kiekkoon. Tämä on just sillä rajalla että meneekö makunuuskasta. Maku on salmiakin/pippurin vihvahteinen väkevä. Tuoksu samanlainen. TYKKÄÄÄN! YKSI PARHAIMISTA PUSSEISTA! Herrasmiesnuuskaa! Hintavaa mutta sen arvoista!. rakastan tätä elämystä.

5/5

+4

ettanboy695 vuotta 5 kk sitten.
Aivan loistava nuuska.Tämän nuuskan voisi tiivistää yhteen sanaan:taivaallinen.Purkin ulkonäköön on panostettu kuin myös pusseihin.Pussithan on väriltään pikimustia mikä saa nuuskan näyttämään laadulta.Maku on normi generaalimainen eli aivan taivaallinen.Tähän nuuskaan ei kyllästy vaikka kuinka käyttäisi.Joka herrasmiehen suosikkinuuska.Suosittelen generaalista tykkääville.

5/5

+4

-XR-5 vuotta 7 kk sitten.
Ehdottomasti yksi parhaista nuuskista. Ei nopeaa valumista. Tyylikkäät mustat pussit tuo mukavaa vaihtelua.

5/5

+4

Edward6 vuotta 4 kk sitten.
Nuuskat aseteltu hienosti, pussit mustia ja muotoiltu sopivan kokosiksi.

Tuoksu vahvan pippurinen, lakritsinen ja hennosti tupakkakin tulee.
Maku noudattelee tuoksua.

Parhaimpia nuuskia mitä olen maistanut.

5/5

+4

Heknee6 vuotta 6 kk sitten.
Ehdottomasti paras nuuska mitä markkinoilla on.. hinta ehkä hieman yläkanttiin mut laadusta joutuu maksaan.

5/5

+4

yläpelti7 vuotta 11 kk sitten.
Parasta mitä voi huuleen laittaa upea maku ja tuoksu juhlallisiin tilanteisiin aavistuksen mieto nikotiini määrä silti täydet tähdet

5/5

+3

timosuoyrjö2 vuotta 10 kk sitten.
Aikalailla täydellistä, mieto maku mutta niksaa löytyy ja todella tyylikkäät pussit. Hintakin sopiva kun pusseja ns. täysi purkki

5/5

+3

kimble693 vuotta 2 kk sitten.
Erittäin hyvä pussinuuska. Potkii sopivasti. Salmiakin makua. Hinta ok, kun vertaa tornin painoon. Tässä nuuskassa tornissa 216 g tavaraa ja suomalaisten suosimassa nuuskassa vain 100 g. Suosittelen testaan.

5/5

+3

yungroba5 vuotta 5 kk sitten.
Tästä nuuskasta on vaikea löytää mitään huonoa.
Maku on omaperäinen sekoitus eri aromeja, jotka tukevat toisiaan täydellisesti.
Nikotiiniakin on kohtuullisesti. Ei liian paljon, mutta ei myöskään liian vähänkään.
Hauskan väriset pikimustat pussit ovat myöskin ekstraa.

Ehdoton lemppari, jota tarttuu aina mukaan
Suosittelen!

5/5

+3

Naigel6 vuotta 2 kk sitten.
Aivan täydellistä kamaa!! Hinta on suolainen mutta kyllä kannattaa maksaa!! Ainut ongelma että ei meinannut löytyä mistään Tukholmassa päin.

5/5

+3

Nöllinagetti6 vuotta 5 kk sitten.
Yksi parhaista, ellei jopa paras. Pussinuuskien aatelija, jossa vahvuus kohdillaan. Maku on sanoinkuvailematon ja kun tätä perkelettä ostaa niin sitä ostaa paljon, hinnasta riippumatta.

5/5

+3

Möllihuuli6 vuotta 6 kk sitten.
Ehdottomasti parasta pussinuuskaan mitä olen maistanut! Ainoa huono puoli on saatavuus ja hinta.

5/5

+3

seppo6 vuotta 11 kk sitten.
Hyvät nikotiini annokset, hyvän makuinen, ikenet ruvella eikä valuta kovin nopiaa.

5/5

+3

asdf7 vuotta 11 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä on. Maku on salmiakki/lakritsi ja on sopivasti nikotiinia. Plussaa tummista pusseista mutta liian kallista

5/5

+3

Benesis8 vuotta 6 kk sitten.
Todella hyvä nuuska. Hinta kyl on melko jykevä mutta niin on nuuskakin. Suosittelen.

5/5

+3

jeppis jee8 vuotta 8 kk sitten.
kenties paras pussinuuska mitä ikinä maistanut,ja monia käyttänyt

5/5

+3

nuuskapeke9 vuotta sitten.
Ehdottomasti paras pussinuuska. Maku on erinoimainen ja nikotiinia on sopivasti. 5/5.

5/5

+2

Jönky3 vuotta 6 kk sitten.
Erittäin hyvä pussinuuska varsinkin kun en ihmeemmin maku nuuskista välitä enkä pärinä efekteistä kiinnostu.mutta tästä tulee pienehkö salmiakin maku joka on plussaa ja vahvuus vie mennessään vanhan kessumiehenkin nikotiini himot.jos tykkää laadusta on tämä loistava valinta vaikka hieman lompakkoa kirpaisee mutta on sen arvoista.

5/5

+2

antsa4 vuotta 11 kk sitten.
Ehdotonta luxusta.

5/5

+2

Sankari5 vuotta 10 kk sitten.
Aivan mahtavaa nuuskaa! Kerran olen kiken ostanut tätä aitoa mustaa kultaa ja rakastuin jo pelkkään kiekkoon. Avatessani kiekon rakastuin myös hajuunja kiekon sisältöön. Pistin pussin huuleen ja ekana tunnistin hienoisen salmiakin maun. Pussia voi pitää todella pitkään ennen kuin mehuttaa! En edes osaa kuvailla kuinka hyvää nuuskaa tämä on. Toki toivoisin että olisi hieman vahvempaa mutta toisalta on ihan kiva kun pussi ei aina potki huulessa kuin hevonen perseessä. Jokatapauksessa suosittelen ostamaan tämän nuuskan kaveriksi cd eetä ihan vain koska ei mikään nuuska uppoa loputtomiin, paitsi cd. En siis meinsa että tähän kyllästyisi nopeasti, on vaan ihan kivaa kun löytyy kahelle taskulle täytettä.

5/5

+2

kizor86 vuotta 7 kk sitten.
Kiistaton ykkönen pussinuuskista, useita merkkejä ja erilaisia makuja kokeilleena, tätä vaan on aina pakko ottaa mukaan se pari tornia. Yhdyn myös osittain "nuuska":n kommenttiin siitä että saattaa muutamien kiekkojen jälkeen alkaa vähän tylsistyttämään, mutta ei tätä voita mikään. Aina tulee viskottua hyllylle kaksi pussia vierekkäin ja poraa kyllä niin pirusti.

5/5

+2

GENUSNUS7 vuotta 1 kk sitten.
Varmaankin yksi paras pussinuuska, pussit ovat mustia, jotka tekivät minuun vaikutuksen ja yllätyin iloisesti! Todella hyvä arkinuuska, jokapäiväiseen käyttöön ja pussit olivat hienosti ympyrässä. Alkoi minulla valuttaa vasta jossain tunnin kohdalla ja siitä ehdottomasti plussaa.

5/5

+2

RitsiSampoora7 vuotta 4 kk sitten.
Tyylikäs nuuska. Generalina taas kerran se bergamotin aromi paistaa läpi, ei tosin niin häiritsevästi, kuin muissa "kentsuissa".
Hintansa puolesta kuitenkin yliarvostettua.

5/5

+2

Liukkari6667 vuotta 11 kk sitten.
Hyvää, paitsi, että hinta on aika kova ja haju ehkä vähän liian vahva mun nenään. Tällä hetkellä kyllä top 3 pusseissa mitä ite oon kokeillu.

5/5

+2

kizor8 vuotta 1 kk sitten.
Pussinuuskien aatelistoa. Maistuu hyvälle ja raikkaalle.
Ainut pussinuuska joka itsellä potkii edes jonkin verran.

Löysää useamman vuoden käyttäneenä näitä saa änkeä hattuhyllylle sen 2kpl kerralla. Mutta paras pussinuuska kyllä mitä markkinoilta saa. Tai sitten en tiedä paremmasta.

5/5

+2

nuuska lenny8 vuotta 1 kk sitten.
paras generalin nuuska ikinä ps.oma suosikki nuuska

5/5

+2

naatiskeljia8 vuotta 2 kk sitten.
Satunnais nuuskaajana oikein miellyttävä nautiskelu nuuska jossa nikotiini potkii mukavasti. Tätä on hyvä heittää huuleen, kun arki alkaa vituttaa ja pitäisi vähän rentoutua! Makukin varsin miellyttävä ja pussi pysyy huulessa pitkään valuttamatta. Ehdottoman hyvä nuuska satunnaiskäyttöön

5/5

+2

Rokkikeke8 vuotta 4 kk sitten.
Paras pussinuuska mitä olen kokeillut. Maku mahtava, genun maun tunnistaa kyllä mutta maku on stydimpi ja ainakin itse maistan myös ripauksen salmiakkia, mikä ei kuitenkaan puske liiaksi läpi. Ei valuta liian nopeasti ja lisäpojot näteistä pusseista. Tätä tarttuu aina mukaan vaikka hinta onkin suht korkea.

5/5

+2

Ges8 vuotta 6 kk sitten.
Parasta mitä on koskaan tehty ja todella hyvää. Kiekko on komea ja itse nuuska mahtavaa. Maku on tumma, hieman pippurinen ja salmiakkinen. Hinta on ok siihen nähe kuinka hyvää nuuskaa on kyseessä

5/5

+2

kanki8 vuotta 6 kk sitten.
Kallis, mutta syystäkin! Oma taianomainen makunsa takaa makuelämyksen! Silloin tällöin pakko naattia tätä kunkkujen nuuskaa! Hintaa katsoessa tosin useammin kääntyy ostamaan multaa, itse kun en oo kunkku!

5/5

+2

Lumppu8 vuotta 7 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska. Maku ja vahvuus el perfecto. Törkeän hintaista mutta laatu maksaa. Ennen oli vielä komea kiekkokin ja ensimmäinen pussinuuska joka oli "aseteltu" kiekkoon rinkulan muotoon.

5/5

+2

jkl8 vuotta 8 kk sitten.
Paras pussinupunderuz. Ns pyhänuuska jota mielellään tumppaa sunnuntaisin kun ei muuten raaski

5/5

+2

banned2478 vuotta 10 kk sitten.
Tämä! Huikea hinta ja huikea pussinuuska. Laatua alusta loppuun. Jo pelkästään purkki näyttää ulkoisesti hienolta, sillä onhan musta aina muodissa. purkkia avatessa huomaa, että kaikki pussit ovat nätissä järjestyksessä purkin sisällä. Maku ei ole turhan salmiakkinen ja makea, vaan selvästi aikuiseen makuun tehty LAATUNUUSKA.

5/5

+2

Rapsu9 vuotta 1 kk sitten.
Parasta mitä tähän mennessä olen löytänyt. Erittäin voimakasta, joten aloittelijan kannattaa välttää. Maku erinomaisen tumma ja synkkä, kuin angstiteinin mieliala. Hinta on tietysti erittäin raju, mutta niin on nuuskakin.

5/5

+1

Kenkee2 vuotta 7 kk sitten.
Mitä voi enää lisätä... 43e/216g vs. Odens 17e/100g
Maksan mielelläni hyvin pienen erotuksen, joka on luokkaa 3centtiä/gramma
Pitää olla urpo, jos samaan hintaan voi käyttää mustaa pussia, missä ei ole kuin hyvää!
UGH! Olen puhunut! ;)

5/5

+1

tuksu8 vuotta 11 kk sitten.
Tää on ehdottomasti yksi parhaimmista pussinuuskista. Kallista on mutta joka sentin arvoinen. Suosittelen!

5/5

+0

Makkeri441 vuosi 2 kk sitten.
Huippu kamaa. Tuoksu ja maku aivan loistavia. Pussit tosi pehmeitä ja just sopivan kokoisia. Ei valuta herkästi, tunti menee ihan helposti. Hintakin nykyisin kohillaan 26 - 29 egee tolppa. Juu, ei poraa eikä pärise mutta en niitä ominaisuuksia nuuskalta kaipaakaan.

5/5

+0

Miroslav1 vuosi 8 kk sitten.
Nykyään Nuuskakairan hinta about 25e torni ja nimen perään lisätty Silver, joka tullut Onyx Goldin ilmestymisen myötä. Ilmeisesti kuitenkin kyseessä hyvin pitkälti sama tuote, kuin alkuperäinen General Onyx. Itse nuuskasta ei mitään huonoa sanottavaa. Purkki näyttää hyvältä, pussit maistuu ja tuntuukin hyvältä. Täydet pisteet!

4/5

+0

Jarspa1 vuosi 8 kk sitten.
Hyvää nuuska on. Jonkin näköinen klassikkohan tämä jo on. Ei ehkä ihan maineensa veroinen omasta mielestäni. Hyvin Generalmainen maku. Tyylikäs kiekko ja mustat pussit asetultu hienosti tähden muotoon.

2/5

+0

NuuskaHakuri2 vuotta 1 kk sitten.
Vähän hintavaa

5/5

+0

Jorma2 vuotta 2 kk sitten.
Tämä on kyllä herkkua. Aina tulee pötkö ostettua jos on asiaa ruotsiin. Ei tosin ihan jatkuvaan käyttöön, vaatii välillä vaihtelua.

4/5

+0

Ruhve3 vuotta sitten.
Hyvää nuuskaa, niinkuin mainittu pussit on tyylikkäät ja kiekko. Itselle maku on hyvä ja ei tuu suru puseroon vaikka pari tippaa välillä alkaa valuttaa nopeastikkin. ehdottomasti lempinuuskia, sillontällön tulee tolppa ostettua ja nimenomaan sillontällön vaan siksi että hinta on vähän hampaita kiristävä. Lakun maku taitaa olla makukysymys, itsellä makunystyröitä hivelöi ehkä hieman lakritsinsalmiakkinen sivumaku. -1 pointsi hinnan vuoksi, erittäin hyvää mutta ei reilu neljänkympin arvosta nyt ihan kumminkaan.

4/5

+0

Teemuli3 vuotta 5 kk sitten.
Kaikki viimesen päälle. Mustat pussit kehällä. Pehmeä maku. Nikotiini hyvä määrä. Kuitenkin tuote on ylihintainen. Maku on myös aika yllätyksetön. Genumainen katajainen maku, mikä sais olla voimakkaampi. Laatukamaa kuitenkin. Kaikki huolella mietittyä. Herkutteluun

4/5

+0

Vutlek3 vuotta 10 kk sitten.
Hyvää kamaa, mutta ehkä "Cadillac of snuses" on hieman yliampuva kuvaus. Makoisa pallero kuitenkin. Suolainen, salmiakki maistuu. Poraa sopivasti ja hyvä huulessa. Pussien laatu on kyllä käsittämättömän huono ja joka toinen räjähtää päästä auki, kun vähän pehmentää.

4/5

+0

Bulletproof4 vuotta 2 kk sitten.
Asettelu helpottaa pussin ottamista näpräilyittä. Maku on varsin miellyttävä vasta-alkajan makunystyröille, mehuttaa sopivasti tuoden makua tasaisesti. Lakritsia en itse erityisemmin huomaa, mutta tietynlainen makeus pistää esiin kyllä mukavasti.
Hinta on mitä on, mutta laatu korvaa hinnan tämän kohdalla.

4/5

+0

MoeLester5 vuotta 11 kk sitten.
Pelkistetyn tyylikäs kokonaisuus, musta kiekko ja hienosti asetellut mustat pussit. Vaikka on aina useampaa nuuskaa samanaikaisesti käytössä, tämä alkoi tökkimään pahasti parin kiekon jälkeen ja todellakin ärsyttää ikeniä. Harvoin käytettynä todella hyvää. Juhlanuuska.

4/5

+0

SavoNuuska6 vuotta 5 kk sitten.
4/5 Ois voinu odottaa että on samanlaiset lakun jälki maut kuin Genun keltaisessa.
Genu tyyppinä sanon JEES! Purkki ei niin hieno, www.kuvassa. Nuuska taattua Genu laatua. Oisko lakun ja salmiakin tarrat menny sekaisin; sillä tästä ei salmiakkia enempää irti saa. Lakua tahtoville Offroad lakrits Lös!!!

4/5

+0

JaaGeRMaisTeR6 vuotta 8 kk sitten.
Hyvä nuuska. Maku ok ja esteettisesti vimosen päälle.. Piste pois tuosta hinnasta. Se asettelu purkissa ei paljoa lämmitä ja varmasti näkyy hinnassa.

4/5

+0

nuuskamies8 vuotta 4 kk sitten.
Yksi parhaista nuuskista mutta yksi huono puoli tässä on se että syövyttää ikenet tosi nopeaa.

4/5

+0

nuuskaa8 vuotta 5 kk sitten.
kusetusta tuo nuuskakuninkaan hinta!!!!!!mutta muuten hyvää nuuskaa.

4/5

+0

swäääääg8 vuotta 5 kk sitten.
Kuinka hyvin sivuston hinnat pitää paikkansa ? Kenelläkään tietoa ?

3/5

+0

nuuska8 vuotta 7 kk sitten.
Ihan hyvin poraa, mutta vuotaa liian nopeaa eikä makukaan ole parin kiekon jälkeen enää niin hyvä. Muut generalin pussit paljon parempia pitkässä käytössä

4/5

+0

jani8 vuotta 10 kk sitten.
maku on hyvä ja ainakin mun suuhun sopivan salmiakkinen.laadukasta tavaraa mutta laatu valitettavasti maksaa,hinta on kova mutta onyx on kyllä hintansa arvoista.itse en suosi jokapäiväisessä käytössä mutta siloin-tällöin kyllä.pussinuuskien mersu.

4/5

+0

Pele8 vuotta 11 kk sitten.
Tämä pussinuuska miellyttää suuresti irtonuuskan vannoutunutta käyttäjääkin. Hieno aromi, potkii, purkki on tyylikäs, kaikki on kohdallaan.. PAITSI; Hinta. Ei pussinuuska torni voi maksaa n. 50e, eihän ?

3/5

-1

kipe0346 vuotta 10 kk sitten.
Ehkä vähän yliarvostettua...valuttaa itellä ainaki jo vartin jälkeen ja pussit melko herkkiä aukeemaan päädystä.maussa ei moitittavaa ja nikotiinäki ihan sopivasti!hieno kiekko.10-15e tornin hinnasta pois niin sais 5/5 mutta nyt vaan 3/5

4/5

-1

Pellegrino2 vuotta 10 kk sitten.
Olen pitkälti samaa mieltä muiden kanssa. Yhden pisteen tiputus tulee siitä, ettei tätä voi käyttää kovinkaan kauaa putkeen. Jostain syystä tämä Onyx ärsyttää ikeniä todella pahasti. Muilta osin täydellinen nuuska.

Arvostele General Onyx Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.