Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Knox Löysä

Knox Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku40€
Nuuskakenraali37.65 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 40g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Knox Löysä


4/5

+4

kapten6 vuotta 8 kk sitten.
Helppo muovailla eikä kuse helposti! Ei rödn tai priman veroista mutta parhaimpia "halppis"nuuski


5/5

+2

NuusKala7 vuotta 6 kk sitten.
Aivan loitava löysänuuska. Helppo sormillakin veivata ja maku on taivaallinen ! Pussinakin Knox on laatutavaraa :)

3/5

+2

kanki8 vuotta sitten.
Muovailtavuus on hyvä, onha kunnon skruffin tekemää ruotsalaista. Halpaa on, mutta kyllä sen kuitenkin laadustakin huomaa! Rinnakkaisnuuska Fiedler & Lundgrenin tekosille (Granit,knekt yms.) Halvempi hyvä vaihtoehto kalliimmalle toverilleen skruffille. Haju voisi olla vähän miedompi.


5/5

+1

Zinff3 vuotta sitten.
Yleensä Ettania käyttäneenä tämä oli huippu tavaraa. Mieletön maku elämys !! Sain lähes orgasmin. Hyvä muovailla ja kun ottaa huuöesta pois, ni pysyy kasassa ! En löydä miinuksia!

5/5

+0

PakoputkiPentti10 kuukautta sitten.
Hintalaatu hyvä. Helposti muovailtava ja kiinteä rakenteinen löössi. Tätä normaalisti käyttäneenä vaihtoin hetkeksi ettaniin ja totesin että taidanpa pysytellä knoksissa. 5/5

3/5

+0

Makkeri442 vuotta 6 kk sitten.
En oo koskaan ollut knoxin lössin ystävä vaikka knoxin pussista pidänkin. Puoli tolppaa otin kokeeksi jospa mieli olisi muuttunut. No hajuhan on omalaatuinen, koostumus hyvä helppo leipoa, ei valuta sitten millään ja ei murene pois ottaessa. Jälkimaku joka jää suuhun pyörimään on jotain ainutlaatuista mitä en oo muissa mullissa tavannut. Kyllähän tätä käyttää ennemmin kuin selkäänsä ottaa.

2/5

+0

Nuuskapoika13 vuotta 5 kk sitten.
2purkkia tätä käyttäny maistuu ihan lehmän paskalle ei enää ikinä!!

4/5

+0

xrgeneral4 vuotta 10 kk sitten.
Perkeleen hyvää ''budjetti lössiä''

5/5

+0

baze844 vuotta 11 kk sitten.
Hyvä perus tupakkainen nuuska ja edullinen.
Helppo leipoa, ei valuta nopeasti, maku on hyvä yms.. Just viimeisen purkin käytin Konxia. On hinta/laatusuhde hyvä. Tosin onhan valmistaja skruff joten mitä on oletettavissa? Ei ainakaan huonoa nuuskaa.

5/5

+0

nuussuaa5 vuotta 4 kk sitten.
todella hyvää nuuskaa ja eikä hintakaan ole paha löössiksi.

4/5

+0

TurboHuuli5 vuotta 5 kk sitten.
Tässä on yritetty jäljitellä matchin tuotteita koostumukseltaan, siinä kumminkaan onnistumatta. Hieman kuivahkoa. Tuoksu on mitä kummallisin, hyvin tunkkaisen aromikas. Lähentelee tuoksussa Knektiä, jos tunkkaisuuden saisi pois. Pysyy hyvin kasassa pitkäänkin. Menee itelläni top.3 nuuskaksi tällä hetkellä. Varmasti lähtee mukaan useampi tolppa seuraavalla reissulla mustankullan ihmemaahan.

3/5

+0

nuuskanystävä6 vuotta 8 kk sitten.
perus hyvää. maistuu vähän tunkkaselle mutta ei häiritsevästi hinta ok tälläselle kamalle

2/5

+0

Toni6 vuotta 11 kk sitten.
Hyvin leivottava, mutta mauton. Ok "halppis" nuuska.

2/5

+0

shortshit7 vuotta sitten.
Kyllä tämä nuorempana meni ku raha oli muutenki tiukilla. Koostumus ihan ok, mutta se maku.. jos on Generalia yritetty jäljitellä niin puihin on menny, jälkimaku vielä säilyykin suussa käsittämättömän pitkään. Stark pussina menee edelleen, koska siinä ei sitä jälkimakua ole ja hyvä hinta. Lössinä ei tule minun kauppakassista enää löytymään

4/5

+0

pertti7 vuotta 1 kk sitten.
Erinomaista! Kuin muovaluvahaa eikä valu millään!

4/5

+0

elösettan7 vuotta 5 kk sitten.
Tuntuu siltä, että jämä skruffit on täytetty Knoxin kiekkoihin. Ei kyllä haittaa yhtään! Top5 löysä.

4/5

+0

Kesä Esa7 vuotta 8 kk sitten.
Laadukas nuuska, mutta maku jakaa vahvasti mielipiteet. Itselle maku toimii, mutta ymmärrän että oudohko ja ehkä jopa hiukan hintahtava maku karkoittaa osan porukasta. Muistuttaa ehkä hiukan LD lössiä ja mielestäni tämä on pykälän verran laadukkaampaa tavaraa. Knoxia voisikin kuvailla Generaalin ja LD äpärälapseksi. Pysyy huulessa mukavasti ja töitä tehdessä saattaa vierähtää pidempikin laaki.

5/5

+0

knox7 vuotta 8 kk sitten.
Tämä on kyllä herkkua ja pystyy käyttämään 10kiekkoa vaikka putkeen 5/5

5/5

+0

Päällikkö7 vuotta 8 kk sitten.
Hyvän makuista, rakenne loistava ja hintakin on kohdillaan .

5/5

+0

nuuskapappa697 vuotta 11 kk sitten.
loistavaa löysää, eikäö hirvittävän kallista löysäksi, jos olet maistanut knoxin pusseja ja ne ovat mielestäsi hirvittävää kuraa, niin maista tätä alat tykkäämään knoxeista sillä tämä on todella hyvää knoxiksi. itsekkään en tykkää knoxin pusseista mutta tämä on aivan loistavaa ja helposti muovailtavaa et edes tykkiä tarvitse jos sinulle semmoista ei ole ! 4½/5

5/5

+0

sero7 vuotta 11 kk sitten.
Ah

3/5

+0

Pekonimankeli8 vuotta 4 kk sitten.
Nuuskana menee, mutta ei hintansa arvoista. Pitkän käytön jälkeen alkaa maistumaan hieman etovalta. Perusvahvuus, koostumus ei mieleeni.

3/5

+0

snus8 vuotta 4 kk sitten.
Menevää!

3/5

+0

uki8 vuotta 5 kk sitten.
Iha ok vähän kitkerää

2/5

+0

jonkke8 vuotta 5 kk sitten.
Edullinen perus löysä. Ei tarjoa mitään upeaa makunautintoa, mutta ei pitäisi aiheuttaa irvistelyäkään. Tämä kuuluu sinne ihan ok kategoriaan.

2/5

-1

Pele8 vuotta 4 kk sitten.
En pidä, en alkuunkaan. Yritetty jäljitellä Röda Lacketia muovailtuvuuden takia, maku on aivan perseestä ja tekee jostain syystä ihmeellisen jälkimaun suuhun. Enkä ole aloittelija, olen käyttänyt nuuskaa päivittäin v'99 asti. ES-Jonnelle tarkoitettu huono nuuska.

5/5

-1

Kenraali_qulli5 vuotta 10 kk sitten.
Täydellistä lössi nuuskaa koostumus on hyvä helposti pystyy leipomaan jos tarve vaatii suosittelen!

4/5

-1

vetokoukku5 vuotta 8 kk sitten.
Tosi hyvin pysyy koossa jopa yli tunnin. Muuten aika perusnuuska on hintansa väärti muttei vedä vertoja Ettanille ja Rödalle. Poraa vanhallakin nuuskamuikkusella ku pistää kaks ja puol millii ruutaan

5/5

-1

Tomzziii5 vuotta 7 kk sitten.
Oma top.2 löösi ! Todella maukasta lössiä (TODELLA PAREMMAN MAKUINEN KUIN PUSSI) jota on helppo muovailla vaikka käsin . Koostumus on sellainen että sinä pyörität sen pallon vaivattomasti vaikka kahden promillen humalassa. Ei muuten valu kuin 45min jälkeen jos silloinkaan. Hintakin on halvempi kuin kajaanin huorat eli todella halpa ! Jos ei teillä opiskelijoilla riitä rahat ettaniin tai rödaan niin ette todellakaan menetä mitään kun ostatte tätä ! Ehdottomasti täydet pinnat !

4/5

-1

honda_team5 vuotta 2 kk sitten.
hyvä sellanen perus lösnuuska hyvin voi leipoa palloja kyllä tästä nuuskasta mutta eihän tätä voi verrata johonki ettan purkkiiin kyll se ettan on viel tätä parempi :d

Arvostele Knox Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.