Göteborgs Rapé Löysä

Göteborgs Rapé Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali52 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Göteborgs Rapé Löysä


5/5

+6

Tomzziii7 vuotta 4 kk sitten.
Erittäin hyvä yllätys oli tämä ! Ensimmäinen kerta kun viiden vuoden nuuskan käyttöni aikana tätä otin testiin ja täytyy sanoa , että hyvää on !! ehdottomasti suosin kaikille . Paljon parempaa tämä on lössinä mitä pussina.
suosittelen ehdottomasti ostamaan. Meni heittämällä lössien top.3:seen.


5/5

+5

Nöpä4 vuotta 7 kk sitten.
Ettanin ja Generalin kanssa oma suosikki.

4/5

+5

Tv844 vuotta 8 kk sitten.
Swedish matchin taattua laatua.


5/5

+5

Jussi777 vuotta sitten.
Hyväähän se on, tosi hyvää.

5/5

+5

Rape8 vuotta 11 kk sitten.
5/5, maku on juuri sopivan voimakas, voisin käyttää monta tornillista putkeen kyllästymättä

5/5

+4

Nikotinisti4 vuotta 2 kk sitten.
Maku, haju ja koostumus todella hyvä. Laatutavaraa kaikin puolin.

5/5

+4

Handyman5 vuotta 6 kk sitten.
Paras irtonuuska. Maku ja tuoksu erittäin miellyttävä. Koostumus jos olisi hivenen hienompi niin tämä olisi täydellistä nuuskaa. Nytkin hyvin lähellä sitä.

5/5

+4

kizor9 vuotta 2 kk sitten.
Ennen laivalle lähtöä luin paljon arvosteluita näistä "perus nuuskista" joita juurikin laivan kaapista löytyy. Göteborg Rape oli yksi näistä joka oli saanut paljon positiivista palautetta kuin myös vastaankin. Negatiiviset kommentit pohjautuivat kuitenkin enemmän siihen, että "muutaman kiekon jälkeen repii huulen aivan riekaleiksi.

Tälläiset kommentit sen sijaan saivat minut kiinnostumaan tästä nuuskasta ja pakkohan sitä oli torni laivalta tuoda generalin ja ettanin ohella.

Yhden purkin käyttäneenä voin sanoa, että pesee ettanin 6-0 ja generalin 5-0.

Tuntuma huulessa on uskomaton. Se istuu koloonsa kuin kettu pesäänsä. Ei valu, ei kuse. Maku on mahtavan sitrusmaisen katajainen. Jälkimaku on loistava. Tämä nuuska on rakenteeltaan ja koostumukseltaan vähintäänkin kokeilemisen arvoinen. Kaiken lisäksi se on edullisempaa kuin eetu ja genu. Oma suosikkini heti röda lacketin jälkeen!

Suosittelen!

5/5

+4

jani9 vuotta 11 kk sitten.
omasta mielästä tässä on paras löössi! alottin 16v sitten ettanilla,generalilla,grovilla sun mun muilla mutta mut jotenkin ajauduin göteborggiin.mun mielestä paras,eikä se perusteluja kaipaa.jokainen kokeilkoon itse ja todetkoon / löytäköön lempi nuuskansa.

3/5

+3

nuusketti8 vuotta 1 kk sitten.
Ihan ok nuuska. Tässä irtoversiossa on kuitenkin liikaa katajaa, eli ei pärjää pussiversiolle.

5/5

+3

hokimies9 vuotta sitten.
Swedish match= priima kamaa! Kaikki tämän tehtaan tekemät nuuskat ovat loistavia,tämä yksi lemppareista. Maku ja tuoksu ovat katajamaisia,hieman sitruunainen maku mielestäni.koostumus ihan ok. Yksi miinus kumminkin tästä löytyy tai kuka tämän miinukseksi laskee mutta huuli menee aika ruvelle jo muutaman purkin jälkeen! 5/5.

5/5

+2

Snusmumriken732 vuotta 7 kk sitten.
Parasta koskaan ruuan jälkeen. On tullut kokeiltua montaa merkkiä. Lingon nro 2 -pussinuuska on erittäin hyvää puolukanmakuista pussinuuskaa. Prima fintiä en suosittele; irtonuuskaapa se. Aloitin v. 1990.

5/5

+2

Furyz8 vuotta 6 kk sitten.
Nyt pari purkkia käyttäneen voi sanoa, että hyvää on! Onneksi on pakastimessa vielä jäljellä! Hyvä maku, haju, helppo tykittää.

Ainoa miinus on kosteus. Liian märkää, alkaa valumaan ja leviää helposti.

Hinta on mitä on. Köyhälle on kaikki kallista.

5/5

+2

Tykkimies9 vuotta 7 kk sitten.
Loistava laatutuote! Itse oon Ettania käyttänyt yleensä noin pääsääntöisesti, joskus satunnaisesti muita,mut nyt sai "vanhus" vakavan haastajan. Ei voi muuta kun suositella!

5/5

+2

jani9 vuotta 11 kk sitten.
paras löössi

4/5

+2

banned2479 vuotta 11 kk sitten.
Katajainen aromi sitruunalla ja inkiväärinjuurella höystettynä. Yksi parhaimmista tuoksuista verrattuna muihin Swedish Matchin tuotteisiin. Hieman karkeaa, mutta tuoreena loistava nuuska.

5/5

+2

LD10 vuotta 2 kk sitten.
Hyvä katajamainen tuoksu. Loistava maku. Tykkinuuskien aatelistoa!

4/5

+2

rappari10 vuotta 2 kk sitten.
Pitkään ollut suosikkina. Käytössä tasaisesti genun ja ettanin rinnalla. Pidän pienestä mausteisuudesta

5/5

+1

Jarspa2 vuotta sitten.
On kyllä omassa top kolmosessa lösseistä. Eroo pussi versiosta hajussa ja maussa selvemmin erottuvasta tupakista.
Pieni miinus koostumusesta. Meinaa välillä murentua loppuvaiheessa suussa.

5/5

+1

Snusmumriken732 vuotta 7 kk sitten.
Se vielä, että laittakaa seuraava prilla toiselle puolelle ja vaihtakaa aina puolta. Ei tuplia loputtomiin, muuten on siirryttävä apteekin 2 ml:n lääkeruiskusta tehtyyn tykkiin tai pussinuuskaan. En suosittele Icetoolin 5 ml:n tykkiä, paitsi, jos laittaa lyhempiä satseja vain yhdelle puolelle. Itellä on kaksi 3 ml:n ja yksi 4 ml:n Icetooli, muovinen kylkiäisenä saatu Prismasteri ja apteekin 2 ml:n muovinen. Alahuulen ei kannata laittaa, tulee muutoksia ikeneen. On minulla Icetoolin rasia, jonka roskikseen mahtuu 10 pussia, oiva elokuvissa tai hlöautossa tai bussissa. On irtiksellekin rasia, ostin Tupakkakauppa Pajazzosta, on lopettanut jo.

5/5

+1

xrgeneral6 vuotta 6 kk sitten.
Parhaimpia lössejä mitä on olemassa!

4/5

+1

lekal7 vuotta 4 kk sitten.
Kaikin puolin hyvä perusnuuska, hyvänmakuinen ja nikotiinieuforiatkin saa koettua kun tarpeeksi tykittää. Ei petä koskaan.

4/5

+1

Sbacek9 vuotta 4 kk sitten.
Klasikko nuuska intissä viimeks käyttänyt, mutta pitää varmaan ostaan ens kerralla.

2/5

+1

Koski9 vuotta 5 kk sitten.
Jotenkin liika sitruunan haju/maku ei oikeen maistu minulle. Ehkä hiemän karkeaa.
Maku lähellä Generaalia..

5/5

+1

kanki9 vuotta 8 kk sitten.
Alkuaikojeni ensirakkaus. Sitruunainen maku ja tuntumansa ylähuulensa on mahtava. Kuitenkaan ei jokapäiväseen käyttöön. Itellä ainakin saa huulen verille jo puolen tornin jälkeen, mutta kyllä tätä aina välillä haikailee!

4/5

+1

Pekonimankeli10 vuotta sitten.
Hieman häviää mielestäni toiseksi parhaimmalle löysälle, löytyy jaetulta kolmannelta sijalta parin muun kanssa. Haju loistava ja pysyy ihmeellisen kauan kasassa huulessa. Maku hieman salaperäinen. Suuremmissa määrissä saattaa alkaa maistumaan puulta.

3/5

+1

kuke10 vuotta 2 kk sitten.
Mielyttävä tuoksu, ja maku on ihan ok. Turhan karkeaa kuitenkin, tällä saa nopeasti juulen ruvelle. Ei nouse suosikkieni joukkoon.

4/5

+0

Hojohojo1 vuosi 7 kk sitten.
Tästä on tullu vuosien varrella yks lemppareista,kuten rape pussistakin.aikanaan kuului kategoriaan jos on pakko mutta nykysin kuuluu perus ostoksiin.koostumus karkeampi ku prima fintit ym savet mutta on helppo sormipelillä pyöräyttää ullakolle.

5/5

+0

nuuskaaja825 vuotta 2 kk sitten.
oli kyl pakko nappaa tötsä tämmöst laivalta. muutaman purkin käyttäneenä voin jo sanoa että helvetin hyvää :) pitänee seuraavalla kerralla ottaa enempi mukaan. suosittelen!

5/5

+0

Dullehuuli5 vuotta 6 kk sitten.
Asiallinen laatutuote, jota voisi varmaan luonnehtia makunuuskien esiäidiksi katajaisen makunsa vuoksi. Jauhatus on vähän karkea, minkä vuoksi nölli hajoaa suuhun helposti, mutta muuten on kyllä täyden kympin tuote. Maku ja erityisesti haju kohdillaan, purkki huokuu legendaa ja nostalgiaa. Yksi parhaita tykkinuuskia, ei häviä Ettanille tai Rödalle, vaikka erottuukin kummastakin selvästi.

5/5

+0

Kalle199446 vuotta 8 kk sitten.
No huhuh Ei voi muuta sanoa kuin 5/5

4/5

+0

Peijooni6 vuotta 10 kk sitten.
Hyvä nuuska. Oman huuleni repi kuitenkin nopeasti riekaleille. Siitä miinusta.

5/5

+0

Makkonen7 vuotta 4 kk sitten.
helvetin hyvä lössi! sitruunainen ja katajanmarjainen maku. ja purkin ulkonäkö 6/5

3/5

+0

Pele10 vuotta sitten.
Menee välillä vaihtelun vuoksi, mielestäni vaan Grovia huonompi nuuska "Kuivien ja karkeitten" kategoriassa.. Leviää nopeammin ainakin itsellä kuin Grov, tuoksu ja maku on kyllä parempi kuin monilla muilla kilpaveljillä, siitä ehdoton +. Jotenkin vaan rupeaa tökkimään jo esim. tornillisen jälkeen. Ei oikein mene ainakaan itselleni sellaisena hyvänä perusnuuskana, mikä olisi hinta/laatusuhteeltaan sellaista, että viitsisi ostaa 5-10 tornia kerralla kuin esim. Ettan, General, Kronan.. Ei paskaa, ei priimaa, 3/5.

Arvostele Göteborgs Rapé Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.