Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Göteborgs Rapé Löysä

Göteborgs Rapé Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali52 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Göteborgs Rapé Löysä


5/5

+12

kizor7 vuotta 6 kk sitten.
Ennen laivalle lähtöä luin paljon arvosteluita näistä "perus nuuskista" joita juurikin laivan kaapista löytyy. Göteborg Rape oli yksi näistä joka oli saanut paljon positiivista palautetta kuin myös vastaankin. Negatiiviset kommentit pohjautuivat kuitenkin enemmän siihen, että "muutaman kiekon jälkeen repii huulen aivan riekaleiksi.

Tälläiset kommentit sen sijaan saivat minut kiinnostumaan tästä nuuskasta ja pakkohan sitä oli torni laivalta tuoda generalin ja ettanin ohella.

Yhden purkin käyttäneenä voin sanoa, että pesee ettanin 6-0 ja generalin 5-0.

Tuntuma huulessa on uskomaton. Se istuu koloonsa kuin kettu pesäänsä. Ei valu, ei kuse. Maku on mahtavan sitrusmaisen katajainen. Jälkimaku on loistava. Tämä nuuska on rakenteeltaan ja koostumukseltaan vähintäänkin kokeilemisen arvoinen. Kaiken lisäksi se on edullisempaa kuin eetu ja genu. Oma suosikkini heti röda lacketin jälkeen!

Suosittelen!


5/5

+8

Nallihuuli6 vuotta 11 kk sitten.
Hahaa! Köötteporin raiskausjauhetta kannettiin nöösinä eksoottisena harvinaisuutena Punaleiman ohella homomaasta kotia kohti. Maku näin Ettaniin kaikkea vertaavalle miellyttävästi viskiin kalskahtava, koostumus aavistuksen rakeisempi, tuoksuna kunnon perinteinen tupakka. Mitä muuta voi nuuskamies purkiltaan toivoa?

Jaa hinta? Mitä väliä, laatu maksaa näissäkin asioissa. Jos haluaa saada,, on oltava valmis maksamaan tai kuiskaamaan rajalla 'Göteborg's.'.

5/5

+5

hokimies7 vuotta 4 kk sitten.
Swedish match= priima kamaa! Kaikki tämän tehtaan tekemät nuuskat ovat loistavia,tämä yksi lemppareista. Maku ja tuoksu ovat katajamaisia,hieman sitruunainen maku mielestäni.koostumus ihan ok. Yksi miinus kumminkin tästä löytyy tai kuka tämän miinukseksi laskee mutta huuli menee aika ruvelle jo muutaman purkin jälkeen! 5/5.


5/5

+3

Tomzziii5 vuotta 7 kk sitten.
Erittäin hyvä yllätys oli tämä ! Ensimmäinen kerta kun viiden vuoden nuuskan käyttöni aikana tätä otin testiin ja täytyy sanoa , että hyvää on !! ehdottomasti suosin kaikille . Paljon parempaa tämä on lössinä mitä pussina.
suosittelen ehdottomasti ostamaan. Meni heittämällä lössien top.3:seen.

4/5

+2

lekal5 vuotta 7 kk sitten.
Kaikin puolin hyvä perusnuuska, hyvänmakuinen ja nikotiinieuforiatkin saa koettua kun tarpeeksi tykittää. Ei petä koskaan.

5/5

+2

Makkonen5 vuotta 7 kk sitten.
helvetin hyvä lössi! sitruunainen ja katajanmarjainen maku. ja purkin ulkonäkö 6/5

3/5

+2

Pele8 vuotta 4 kk sitten.
Menee välillä vaihtelun vuoksi, mielestäni vaan Grovia huonompi nuuska "Kuivien ja karkeitten" kategoriassa.. Leviää nopeammin ainakin itsellä kuin Grov, tuoksu ja maku on kyllä parempi kuin monilla muilla kilpaveljillä, siitä ehdoton +. Jotenkin vaan rupeaa tökkimään jo esim. tornillisen jälkeen. Ei oikein mene ainakaan itselleni sellaisena hyvänä perusnuuskana, mikä olisi hinta/laatusuhteeltaan sellaista, että viitsisi ostaa 5-10 tornia kerralla kuin esim. Ettan, General, Kronan.. Ei paskaa, ei priimaa, 3/5.

5/5

+1

Nöpä2 vuotta 11 kk sitten.
Ettanin ja Generalin kanssa oma suosikki.

4/5

+1

Tv843 vuotta sitten.
Swedish matchin taattua laatua.

5/5

+1

Dullehuuli3 vuotta 10 kk sitten.
Asiallinen laatutuote, jota voisi varmaan luonnehtia makunuuskien esiäidiksi katajaisen makunsa vuoksi. Jauhatus on vähän karkea, minkä vuoksi nölli hajoaa suuhun helposti, mutta muuten on kyllä täyden kympin tuote. Maku ja erityisesti haju kohdillaan, purkki huokuu legendaa ja nostalgiaa. Yksi parhaita tykkinuuskia, ei häviä Ettanille tai Rödalle, vaikka erottuukin kummastakin selvästi.

4/5

+1

Peijooni5 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä nuuska. Oman huuleni repi kuitenkin nopeasti riekaleille. Siitä miinusta.

5/5

+1

Jussi775 vuotta 2 kk sitten.
Hyväähän se on, tosi hyvää.

3/5

+1

nuusketti6 vuotta 4 kk sitten.
Ihan ok nuuska. Tässä irtoversiossa on kuitenkin liikaa katajaa, eli ei pärjää pussiversiolle.

5/5

+1

Furyz6 vuotta 10 kk sitten.
Nyt pari purkkia käyttäneen voi sanoa, että hyvää on! Onneksi on pakastimessa vielä jäljellä! Hyvä maku, haju, helppo tykittää.

Ainoa miinus on kosteus. Liian märkää, alkaa valumaan ja leviää helposti.

Hinta on mitä on. Köyhälle on kaikki kallista.

4/5

+1

kebu7 vuotta 2 kk sitten.
helvetin hyvä perusnuuska mutta ei tarvitse paljoa käyttää niin ikenet on iha paskana

5/5

+1

Rape7 vuotta 2 kk sitten.
5/5, maku on juuri sopivan voimakas, voisin käyttää monta tornillista putkeen kyllästymättä

4/5

+1

Sbacek7 vuotta 7 kk sitten.
Klasikko nuuska intissä viimeks käyttänyt, mutta pitää varmaan ostaan ens kerralla.

2/5

+1

Koski7 vuotta 8 kk sitten.
Jotenkin liika sitruunan haju/maku ei oikeen maistu minulle. Ehkä hiemän karkeaa.
Maku lähellä Generaalia..

5/5

+1

Tykkimies7 vuotta 11 kk sitten.
Loistava laatutuote! Itse oon Ettania käyttänyt yleensä noin pääsääntöisesti, joskus satunnaisesti muita,mut nyt sai "vanhus" vakavan haastajan. Ei voi muuta kun suositella!

5/5

+1

jani8 vuotta 2 kk sitten.
omasta mielästä tässä on paras löössi! alottin 16v sitten ettanilla,generalilla,grovilla sun mun muilla mutta mut jotenkin ajauduin göteborggiin.mun mielestä paras,eikä se perusteluja kaipaa.jokainen kokeilkoon itse ja todetkoon / löytäköön lempi nuuskansa.

4/5

+1

rappari8 vuotta 6 kk sitten.
Pitkään ollut suosikkina. Käytössä tasaisesti genun ja ettanin rinnalla. Pidän pienestä mausteisuudesta

5/5

+0

Jarspa4 kuukautta sitten.
On kyllä omassa top kolmosessa lösseistä. Eroo pussi versiosta hajussa ja maussa selvemmin erottuvasta tupakista.
Pieni miinus koostumusesta. Meinaa välillä murentua loppuvaiheessa suussa.

5/5

+0

Snusmumriken7311 kuukautta sitten.
Se vielä, että laittakaa seuraava prilla toiselle puolelle ja vaihtakaa aina puolta. Ei tuplia loputtomiin, muuten on siirryttävä apteekin 2 ml:n lääkeruiskusta tehtyyn tykkiin tai pussinuuskaan. En suosittele Icetoolin 5 ml:n tykkiä, paitsi, jos laittaa lyhempiä satseja vain yhdelle puolelle. Itellä on kaksi 3 ml:n ja yksi 4 ml:n Icetooli, muovinen kylkiäisenä saatu Prismasteri ja apteekin 2 ml:n muovinen. Alahuulen ei kannata laittaa, tulee muutoksia ikeneen. On minulla Icetoolin rasia, jonka roskikseen mahtuu 10 pussia, oiva elokuvissa tai hlöautossa tai bussissa. On irtiksellekin rasia, ostin Tupakkakauppa Pajazzosta, on lopettanut jo.

5/5

+0

Snusmumriken7311 kuukautta sitten.
Parasta koskaan ruuan jälkeen. On tullut kokeiltua montaa merkkiä. Lingon nro 2 -pussinuuska on erittäin hyvää puolukanmakuista pussinuuskaa. Prima fintiä en suosittele; irtonuuskaapa se. Aloitin v. 1990.

5/5

+0

Nikotinisti2 vuotta 6 kk sitten.
Maku, haju ja koostumus todella hyvä. Laatutavaraa kaikin puolin.

5/5

+0

nuuskaaja823 vuotta 6 kk sitten.
oli kyl pakko nappaa tötsä tämmöst laivalta. muutaman purkin käyttäneenä voin jo sanoa että helvetin hyvää :) pitänee seuraavalla kerralla ottaa enempi mukaan. suosittelen!

5/5

+0

Handyman3 vuotta 10 kk sitten.
Paras irtonuuska. Maku ja tuoksu erittäin miellyttävä. Koostumus jos olisi hivenen hienompi niin tämä olisi täydellistä nuuskaa. Nytkin hyvin lähellä sitä.

5/5

+0

xrgeneral4 vuotta 10 kk sitten.
Parhaimpia lössejä mitä on olemassa!

5/5

+0

Kalle199445 vuotta sitten.
No huhuh Ei voi muuta sanoa kuin 5/5

5/5

+0

kanki8 vuotta sitten.
Alkuaikojeni ensirakkaus. Sitruunainen maku ja tuntumansa ylähuulensa on mahtava. Kuitenkaan ei jokapäiväseen käyttöön. Itellä ainakin saa huulen verille jo puolen tornin jälkeen, mutta kyllä tätä aina välillä haikailee!

4/5

+0

banned2478 vuotta 2 kk sitten.
Katajainen aromi sitruunalla ja inkiväärinjuurella höystettynä. Yksi parhaimmista tuoksuista verrattuna muihin Swedish Matchin tuotteisiin. Hieman karkeaa, mutta tuoreena loistava nuuska.

4/5

+0

Pekonimankeli8 vuotta 4 kk sitten.
Hieman häviää mielestäni toiseksi parhaimmalle löysälle, löytyy jaetulta kolmannelta sijalta parin muun kanssa. Haju loistava ja pysyy ihmeellisen kauan kasassa huulessa. Maku hieman salaperäinen. Suuremmissa määrissä saattaa alkaa maistumaan puulta.

3/5

+0

kuke8 vuotta 6 kk sitten.
Mielyttävä tuoksu, ja maku on ihan ok. Turhan karkeaa kuitenkin, tällä saa nopeasti juulen ruvelle. Ei nouse suosikkieni joukkoon.

5/5

+0

LD8 vuotta 6 kk sitten.
Hyvä katajamainen tuoksu. Loistava maku. Tykkinuuskien aatelistoa!

5/5

-1

jani8 vuotta 2 kk sitten.
paras löössi

Arvostele Göteborgs Rapé Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.