Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska

Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku18€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g0€/kg
ValmistajaGajane

Arvostelut nuuskalle Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska


4/5

+15

olkkone7 vuotta 10 kk sitten.
hyvin toimii kun käyttelee muuta välissä niin mukavaa vaihtelua.
mielestäni paree kun perus extreme white


5/5

+12

VeeWee7 vuotta 10 kk sitten.
Paras laku nuuska!

5/5

+8

Lab985 vuotta 6 kk sitten.
Mukavaa vaihtelua perus cd:lle. Itse käytin 5-6 kiekkoa putkeen enkä ole kyllästynyt, jos parin kiekon välein käyttää jotain muuta niin 5/5 käyttönuuskaa omasta mielestä. Haju mukavan lakritsimainen ja pystyy käyttää tunnista puoleentoista ennen kun alkaa valuttaa ja vaikka valuttaakin niin ei maistu niin kamalalle kuin esim. perus cold dry. Suosittelen jos tykkää lakunuuskista.


5/5

+7

Nutukkaa7 vuotta 1 kk sitten.
Yks parhaimmista laku nuuskista

3/5

+7

Tonttuman8 vuotta 1 kk sitten.
Tuli hankittua pari purkkia tätä normaaliversiona (ei extreme) jossa nikotiinipitoisuus 9mg. Kieltämättä purkin avattua haju on todella kummallinen. Ainakaan tää normaalilaatu ei tosin juurikaan maistunut sille miltä haisi, vaan melko neutraalia oli. On se lakritsakin siellä jos sitä oikein kovasti ajattelee.. Potkii kyllä melko lailla enemmän heti alkuun mitä esimerkiksi Offroadin tuotteet. Ei nyt kyllä mitään suosikkia tästä tullut, mutta tulipahan testattua.

4/5

+6

Kaliber7 vuotta 8 kk sitten.
Toimii hienosti!

4/5

+5

Nikotinisti2 vuotta 6 kk sitten.
Ehdottomasti paras odensin nuuskista.

3/5

+5

nuuskaajajaja692 vuotta 11 kk sitten.
maku ensin iha ok
sitten maistuu paska
ja siitä alkaa mehuttaa
ei kannata ostaa mutta voi käyttää

2/5

+5

saunatilojen_sankari3 vuotta 1 kk sitten.
Ensimmäinen kiekko oli oikein mukavan makuinen mutta kun hetken käyttää tätä alkaa nuuska maistua ihan liian lakritsiselta ja imelältä. En voi suositella tätä tuotetta muille. ostakaa mielummin perus cd:tä. Makeanhimon tämä tuote ainakin poistaa jos ei muuta

4/5

+5

SplikePlay3 vuotta 7 kk sitten.
ihan hyvä lakritsin maku mutta alkaa valuttamaan liian nopeasti ja ei tunnu oikein missään, mutta muuten aika hyvä lakrits nuuska, suosittelen.

5/5

+5

NuoriNuuskaaja5 vuotta 10 kk sitten.
Ehdoton lemppari niistä lukuisista nuuskista mitä on huuleen tungettu. Vahva lakritsin maku.

5/5

+4

NuuskaHakuri3 vuotta 5 kk sitten.
Omasta kokemuksesta ei valuttanut oikeen mitään, lakritsan vivahde kiekossa. Kun nakkaa peltiin säkin nii alkaa suuhun tulemaan jotenkin lakritsin vivahde hyvällä heitolla

1/5

+4

-XR-5 vuotta 4 kk sitten.
Todella mitään sanomatonta nuuskaa. Mautonta tavaraa, jostain syystä potkukin puuttuu.

4/5

+3

turku5 vuotta 4 kk sitten.
Iha hyvää jos dikkaa vahvast nuuskast. Mut kyl vaihtelu virkistää välil :D

3/5

+2

Ykönen1 vuosi sitten.
tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit. Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen. En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan DDF484RTJ akkuporakone. Nyt olis tarjouksessa 329€- Tuukko hakeen?
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen.
Miinuksena huono saatavuus, täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä traktorit myyvät. Kaiken kaikkiaan 11/11!

5/5

+1

Kenraali_qulli7 vuotta 2 kk sitten.
Sanoisinko että tässä on oiva nuuska sille joka tykkää lakupekanpötköstä.. Haju on mallikkaasti mahtava ja poiketen odensista niin valuvaneste on hyvää! Suosittelen

5/5

+0

nufnuf7 vuotta 7 kk sitten.
Kuten on jo tullut esille, suht samanlaista kuin muut dry whitet. En ole karkki- maustettujen nuuskien kova ystävä, mutta pieni lakritsivivahde mitä purkkia avatessa, tai pois sylkiessä, tulee on ihan ok, paljon parempaa kuin ne hammastahnat. Pärähtää hyvin, ei valu juuri ollenkaan, voi hyvin nukahtaakin tällä pelkäämättä että tyyny on sotkuissa aamulla.

2/5

-1

Vakonen7 vuotta 2 kk sitten.
juu. peus odens extreme kamaa. haisee pistävästi salmarin/yskänlääkkeen sekoitukselle. maistuu hennosti laku esanssille. kenkii tuttavallisesti eikä juurikaan valuta. jos odenssin extremet on mieleen niin why not, jos ei niin ei vitussa.

Arvostele Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.