General Mackmyra Löysä

General Mackmyra Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku56€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General Mackmyra Löysä


5/5

+2

SadPanda6 vuotta 2 kk sitten.
Tämähän on tullut PROBEN whiskeyn tilalle... ja tuoksu on aikalailla sama. En mä täsä niin HIRVEETÄ eroa huomaa mitä moni on sanonut. Tykkään. Ainut että valuttaa aika nopeet. mut kuitenkin laatunuuskaa ja en ymmärrä miksi tätä niin DISSATAAN! 5/5


5/5

+1

Makkeri442 vuotta 2 kk sitten.
Hyvää niinkuin kenraalin tuotteet yleensäkin. Kostea ja helposti muotoutuva, tuoksuu kevyesti viskille ja savulle. Maistuu hyvältä ja eikä valuttele herkästi. Onhan tää aika suolasen hintaista mutta minusta hintansa väärti.

5/5

+1

jape3336 vuotta 7 kk sitten.
Hankittu torni pakkaseen heinäkuun alussa. Nyt otettu mackmyra käyttöön. Toimii, ei tosin hirveästi poikkea normaalista genestä, ajoittain tosin maistuu jopa paremmalta, kuin kenraalin classic loose. Viskin maku toki saisi olla voimakkaampi, nyt tuskin maistaa lainkaan .


3/5

+0

SadPanda6 vuotta 2 kk sitten.
Tätä en ole maistanut mutta haluaisin maista! Oliko niin että tämä tuli PROBEN whiskeyn tilalle? ja pitäsi olla samanlaista? Kuullut että ei ole lähelläkään sitä. Annan kuulopuheiden peusteella 3 tähteä. Aijon hommata tätä testiin ja päivitän sitten tähdet oikein

3/5

+0

Jamppacan6 vuotta 5 kk sitten.
Ei minun makuuni ollekaan

3/5

+0

lerppahuuli6 vuotta 10 kk sitten.
Laivalta olisin halunnut tavallista generalia, mutta tätä tarttu mukaan. Ei ollut tietoa mikä erikoisuus tässä piilee. Ensi nuuhkaisu järkytti. Haisee ihan vehkeelle. Ajattelin, että tää on jotain homejuustoaromia. Maistuukin ihan homejuustolle. Googlasin ja ilmeni, että pitäisi olla viskin aromi. Ei mun makuaistin mukaan.

Muuten koostumus kuten generalissa. Ehkä tällä pääsee nuuskasta eroon, en nimittäin pidä homejuustosta

Arvostele General Mackmyra Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.