General One Original Pussinuuska

General One Original Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat33€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus15 mg/g
Pakkauskoko10 x 17g193€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General One Original Pussinuuska


4/5

+5

Ykönen3 vuotta sitten.
Tällä tuli aikoinaan alotettua nuuskaaminen. Yksi lempinuuskistani. Hyvää nuuskaa. Hinta/Laatusuhde erittäin hyvä. Ehkä hammastahnan makua. Perusnuuskan maku peittynyt hyvin alle. Ei ala valuttamaan nopeasti, toisaalta valuuttaa, jos kuolan eritys samaa kuin berhardilaisella eli silloin sulaa huuleen kui mehujää kesällä.
Suosittelen kokeneemalle nuuskaajalle tai jos ei ole muuta tarjolla. Myös aloittelijalle erinomainen nuuska. Mukava potku tässä nuuskassa. Jokapäiväiseen käyttöön lakritsan, kamomillan, kanelin, omenan ja melonin kaveriksi.
Hyrisee yläpasasessa. Tuntuu siltä kuin kääpiö hakkaisi huulta hakulla tai laittaisi kylmägeeliä käkättimeensä. En nyt sanoisi tätä surströmmingin tai ydinjätetteen makuiseksi tai että haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu tai että pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen tai että maistuu samalta kuin juutalaisen kalju
tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit. Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen. En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli
tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan akkuporakone.
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen. Kiekko jos olisi vielä titaanista niin saisi täydet pisteet
Miinuksena huono saatavuus. Täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä trokarit myyvät. Kaiken kaikkiaan mahtava nuuska.


4/5

+4

Reelon6 vuotta 4 kk sitten.
Sopivasti nikotiinia, kivan tuntuinen huulessa ja hyvä kosteus. Hintakaan ei paha ole. Hyvä perusnuuska.

5/5

+3

S1lenc3r6 vuotta 2 kk sitten.
Otin haaparannan reissulta kangen verran ajoon ja ensimmäisen kiekon perusteella ei ollut huono valinta! Hintansa ja nikotiinipitoisuutensa puolesta taisi itselläni siirtyä generalin extra strongin korvaajaksi.


4/5

+2

Nuidis6 vuotta 2 kk sitten.
Laivalla hyvän hintainen. Maku ei todellakaan päihitä sitä originaali Genua, mutta arkikäytössä ihan jees. Aamuisin maistuu nämä isommalla nikotiinimäärällä siunatut nuuskat.

Laivahinnalla 4/5, muuten 3/5.

4/5

+0

Kokkels9 kuukautta sitten.
Melkein yhtä hyvä kuin perus generaali. Pussin koosta vain pihistelty.

4/5

+0

Nöpä4 vuotta 5 kk sitten.
Ihan OK. Aluksi hieman kitkerä ja suolainen mutta nopeasti tottuu. Pussi voisi olla hieman täydempi, mutta kuitenkin, tarvittaessa toimiva korvike Genun Extra Srongille.

3/5

+0

Nikotinisti4 vuotta 5 kk sitten.
Ostin haaparannasta pari tornia, hieman mitäänsanomaton maku mutta kyllä tätä käyttää.

4/5

+0

Kenkee5 vuotta 8 kk sitten.
Ei voi moittia mistään, vaikka whiten ystävä olenkin. Hinta/laatu/määrä-suhde kohdillaan.

5/5

+0

Zinffi5 vuotta 8 kk sitten.
Naminami. Ihan hemmetin hyvää. Vahvaa ja hyvä tupakka. Parempaa kun genun löysä mielestäni.

5/5

+0

Heezy6 vuotta 5 kk sitten.
Maku todella hyvä. Täydellisen kosteita. Nikotiinia löytyy. Pussi mukavan tuntuinen.
Viikkarilla 23€ puntti

Miinuksia. Pussi voisi illa vähän pienempi vaikka sama täytemäärällä

4/5

-1

Jorma3 vuotta 11 kk sitten.
Ihan helvetin hyvän makuista tavaraa. Hyvää vaihtelua Genun extra strongille.

Ainoa miinus vähän tyhjemmät säkit.

Arvostele General One Original Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.