Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska

Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat25€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g248€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska


0/5

+507

Joosua2 vuotta 7 kk sitten.
Aika huono tuote, tietenkin jos tykkää hammastahnan makuisesta paskasta. Jonnet ilmeisesti on ihastuneita tähän kakkaan...Työntävät tätä huulen 5senttinen kikkeli pystyssä...lol


0/5

+311

SnusGeneral2 vuotta 10 kk sitten.
No tämähän ei ole nuuskaa ollenkaan! Hammastahnan makuhan ei ole se mitä toivon suussa maistavani, muuta kuin aamuin illoin ja silloinkin toivoisin sen maun haihtuvan mahdollisimman nopeasti.

Tässä ei siis maistu tupakka ollenkaan. Ja haju on kuvottava. Pussit pieniä ja maku kammottava. Minulla nuuska menee aina huuleen kielellä, niin pussi kuin löysäkin. Käytän nuuskaa, koska olen siitä riippuvainen ja koska rakastan sen makua. Maistaminen ja valuminen kuuluu asiaan.

Täällä on verrattu surströmmingiä ja ydinjätettä tähän ja mielestäni ne ovat oikein osuvat kielikuvat tälle lopputuotteelle. En suosittele kenellekään ja ymmärrän hyvin miksi ruotsalaiset eivät myöskään koske tähän ollenkaan. Tämä ei ole nuuskaa!

Pari kertaa olen siis joutunut tätä käyttämään, koska kieltolain takia en ole muutakaan saanut. En tiedä mikä tässä on vaikuttava-aine, mutta pönttö menee kyllä sekaisin ja vatsassakin tuntuu. Nikotiiniahan tässä ei ole yhtään enempää kuin Generalin G3 Extra Strongissa ja siitä tulee vain hyvä olo. Surullista kun nuuskan maine tahrataan tällaisilla tuotteilla.

2/5

+170

Ossivintille2 vuotta 8 kk sitten.
Tämä paska haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu. Maistuu samalta kuin juutalaisen kalju. pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen. Tämän paskan valmistaja on ollut yhtä sekaisin tekiessään kuin hitler konsonaan. Jonnet palvoo tätä paskaa samalla lailla kun terroristit allahia.


0/5

+85

Dullehuuli2 vuotta 6 kk sitten.
Haju ja maku kuvottavia. Purkissa noin 15 erittäin pulleaa pussia. Kohahtaa päähän liian nopeasti ja tekee heikon olon, vaikka melkein 20 vuotta nuuskaamista takana. Yksi purkki kestänyt kohta vuoden pakastimessa. Menee siis vain äärimmäisessä hädässä. Tuotteen myynti ja valmistus pitäisi kieltää tai vähintäänkin viedä oikeus kutsua tätä nuuskaksi. Ekokem-kamaa.

5/5

+68

Ettani692 vuotta 11 kk sitten.
Potkii niiku arjalainen neekeriä ja sätkii niikun juutalainen kaasukammiossa tätäku nakkaa aamulla tuplat yläpeltiin taju lähtee ja ei oo muistia seuraavasta viikosta

0/5

+54

tetsua2 vuotta 7 kk sitten.
Enemmin työntäisin suolahappoa suoneen ennen kuin tätä myrkkyä huuleen. Haju niin kamala että mielummin haistelis mätänevää ruumista. Maku jäi niin pahasti selkärankaan että pelkän sanan oden's kuuleminen saa voimaan pahoin. En suosittele kenellekkään enkä koskis edes pahimman vihamiehen vehkeellä siihen. JONNET EI VAAN TAJUU!!!

5/5

+48

JAKI2 vuotta 10 kk sitten.
Potkii ku faija mua pienenä ja sama lopputulos; aivovamma. hintalaatu suhde hyvä.

0/5

+46

Sätiväsammakko4 vuotta 4 kk sitten.
Tämä saatanan luomus ei jätä mitään mielikuvituksen varaan niin paskaa kuin se onkin jotkin sairaat ihmispaskat silti käyttävät sitä. Itse olen joskus kokeillut eikä mikään kaduta niin paljon kuin se. Olin joskus koukussa piriin mutta odensin jälkeen ei tehnyt mieli piriä vaan itsemurhaa.

1/5

+29

Nuuskamuikkune4 vuotta 11 kk sitten.
Maku ja haju aivan hirveää en suosittele!

0/5

+25

Vittupillupuupalli2 vuotta 10 kk sitten.
Ensimmäisen kerran kun iskin tällaisen kissanpaskan suuhuni, silmissä näkyi vain smurffeja ja kameleita. Jos todellakin kyseisen tuotteen pitäisi maistua hammastahnalle, ollaan tässäkin paljon menty päin persettä. Maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla. Kyseisen tuotteen ansiosta saat pysyvän aivovamman, sikataudin ja impotenssin. 0/5 tällaista paskaa eivät edes mafiosot käytä kiduttamiseen.

1/5

+25

leeviihh4 vuotta 1 kk sitten.
Siis vittu tämähän on täyttä paskaa. Ensinmäinen kerta kun nuuskaa kokeilin, sain biitin tätä kaveriltani. Vittu sekos pää. Ei saatana pysyny edes pystyssä, ja huuleen sattu niin vittuna. Tuntu kirjaimellisesti siltä niin kuin joku olisi pistänyt atomipommin huuleen ja painanut punaista nappia. Itse en käytä nuuskaa täysin vakituisesti, johtuen myös siitäettä paikkakunnallani on vain tätä radioaktiivista gozillan paskaa tarjolla. Jos uhrilla sattuu olemaan tyhjä maha, tai heikko olo, niin tämän biitin pistäminen huuleen on suurin virheesi koskaan. Itselläni ei ole tästä lentänyt koskaan laatta, koska olen ottanut biitin pois ennenkuin on ruikuli lentänyt jokaisesta mahdollisesta rei'ästä jota miehen kehossa on. Hajukin on aivan helvetin kammottava. Jos tekee mieli heittää säkki huuleen, niin kun edes avaat tämän jätepaskapurkin, ei tee mieli nuuskaa 84 vuoteen. Ainoa hyvä puoli tässä radioaktiivisessa lintujen paskantamassa neekerinperseessä käyneessä nuuskassa on, että se toimii jos olet aivan vitun jurrissa, ja tekee mieli seota vielä enemmän. Vittu 1 kautta vitun viis

5/5

+24

Tompppa1 vuosi 10 kk sitten.
Krapula aamuna tuplat yläbörsään, saa otsa suonet sykkimään Solid base - Mirror Mirror biisin tahtiin. Hiki valuu naamaa pitkin sekä pahempaakin pahempi morkkis tuntuu tämän jälkeen pieneltä. Huhujen mukaan tämä on kotimaista Olkiluodon ydinvoimalaitoksen jätettä purkitettuna.
Erinomainen tuote aloittelijalle. 5/5

3/5

+19

kalapuikko1 vuosi 10 kk sitten.
Tainnuttaa jonneja enemmän kuin rutto paimenpoikia keskiajalla.
Poraa nikotiinit suoraan kalloon nanosekunnissa.
Maistuu perseeltä, mutta tämän "porttihuumeen" kanssa tuskin on tarkoituskaan herkutella
Jonnet tykkää ja sedät vihaa :D

1/5

+18

ammattimies2 vuotta 1 kk sitten.
Sanoisin että paskinta nuuskaa mitä olen ikinä kokeillut. Tästä ei saa minkäänlaista mieltymystä :D Jotkut ehkä tykkäävät (nuoret) jotka ei ole ikinä laatunuuskaa saaneet. Sanoisin että jos tämä tuote markkinoilta lähtee niin nuoret itkuun purskahtaisivat.

0/5

+17

Snappe2 vuotta sitten.
Tätä tuli armeijassa viime keväänä kokeiltua pari purkkia, en mausta tai hajusta sen kummemin voi sanoa mitään, mutta luokittelisin jo tämän ihan omaksi päihteeksi, ymmärrän kyllä miksi tähän tykästystään ekalla kerralla, tämä on nuuskien heroiini, kun tätä on muutaman kiekon vetäny niin paluuta ei ole.

5/5

+16

Nuuskasinko1 vuosi 2 kk sitten.
No siis tätähän käytettiin holokaustin aikaan vaihtoehtoisena menetelmänä kaasukammioissa, jos hermomyrkkyä ei ollut saatavilla. Kotivinkki: Teippaa sen ärsyttävän tyypin turpa jäkkiin kiinni ja laita avattu cd jesarilla nokkaan niin loppuu se ulina!

Tosikäyttäjät on immuuneja Cold Dryn hajulle tai oikeastaan ovat rakastuneet sen tuoksuun. Oih. Aamulla kun istahdan koneelle ja alan tekee fyrkkaa, laitan pussin huuleen niin tiedän että tästä päivästä tulee loistava. Kylällä jonnet pyytää nakkaa biittiä kitkuissaan ja minä herrasmiehenä ojennan Odenin ilosanomaa heille. Pöhisee päässä sopivasti ilman sen kummempia nokituksia. Jos safkaa tehdessä lihaliemikuutiot on lopussa, laita yksi pussi keittoon antamaan aromeja. Cold Dryn hinta ei hirvitä edes persaukisia ja kun tuoksuun tottuu, tästä tulee sun paras kumppani.

5/5

+16

nuuskarakani1 vuosi 7 kk sitten.
Mielestäni Odens cd on unelmien täyttymys. Töhinä/sätinä/pärinä on huippuluokkaa. Haju muistuttaa ehkä hieman hammastahnaa, mutta eihän sitä pussia/säkkiä/häisää/biittiä nenään tungeta (ainakaan usein). Viisi kautta vitun viisi molemmat lapsenikin imevät odenssia. Selvästikin isäänsä tullut.

1/5

+16

NorsunnahkainenYläpelti2 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä nuuska silloin tällöin muistuttamaan, kuinka hyvää tavallinen Ettan tai vastaava oikeasti on.
Tämä haisee perseelle, maistuu perseelle ja pussien määrä purkissa on naurettava.
Toki, "päriseehän" tämä tuote niin saatanasti, mutta kannattaa ottaa huomioon sekin, että se "pärinä" johtuu aivan naurettavan korkeasta nikotiinipitoisuudesta, missä ei mielestäni ole mitään järkeä.
Toki jos haluaa itselleen järkyttävän nikotiinikoukun, minkä jälkeen mikään ei tunnu miltään, niin tämä on sinun tuote.
Normaalijärkisille en suosittele.

0/5

+16

CleeZ2 vuotta 8 kk sitten.
Täyttä ydinjätettä!! Eihän tämä ole edes nuuskaa..

0/5

+14

Mutu2 vuotta 5 kk sitten.
On tää sellasta paskaa että ydinjäte ois parempi nimi mut nikotiinin määrä on aikalailla kohillaan. Maku ja haju on kuin suoraan helvetistä.

3/5

+13

Nutupelti1 vuosi 8 kk sitten.
Haisee kuin mädäntynyt rupikonna. Jytisee kuin vittuperkele. Maistuu kissanhiekka maustettuna lehmänpaskalla. Toimii myös ummetuslääkkeenä.

3/5

0/5

+12

Denssitpeltiin1 vuosi 7 kk sitten.
Markkinoiden paskinta nuuskaa, nikotiinia vitusti ja liikaa, haju kuin ydinpaskan ja hammastahnan yhdistelmästä, maku muistuttaa vauvan ripulia. Suosittelen tätä nuuskaa itsetuhoisille ihmisille, sillä tämä tiputtaa miehen kuin miehen. Tätä kun nakkaa aamulla pussin peltiin kahvin kera niin joutuu pitää kauhukahvoista kiinni, jotta ripuli osuis jotenkin pönttöön eikä seinille. 0/5

5/5

+12

Reino1 vuosi 7 kk sitten.
Parempaa tavaraa saa etsiä maapallolta. Jumankauta, kun laittaa tätä ydinjätettä yläpeltiin niin tietää olevansa elossa. Isä kerran äiteen tekemässä kuolemaa letkas hoitsulle "pane tuo sähkömasiinas muualle" Lätkäs tuplat mammalle yläpeltiin niin kyllä samantien tärähti pystyyn. Arvosana 5/5.

3/5

+12

Suihkuun_ennen_uintia2 vuotta sitten.
Tää menee sille osastolle ettei osaa sanoo onks tää nyt sit huono vai vitun huono. Vahvuudeltaan ja pörinöiltään ihan omassa luokassa nii sen vuoksi omassa taskussa vakiovaruste. Ekoja kertoja ku käytin niin keskiviikkona jos laitto huuleen veti silmät nii kieroon että näki edellisen ja seuraavan sunnuntain samaan aikaan. Kairaa ku länsimetron tunnelipora, vitusti ja ihan päin helvettiä. Ihan sama laittaako aamulla vai illalla huuleen nii tää kama näyttää nukkumatille sentteriä nii ettei tarvi enää kaivella unihiekkoja silmistä ku suu tuntuu peduiinin perseenreiältä. Kaveri koitti ekaa nuuskaa ja ku sai cd:n huulen alle nii kaatu suorilta jaloilta tonttiin eikä tarvinu enää kysellä että jatketaanko illan viettoo ku ei sanonu mitään ennen ku vasta päivystyspolilla. Nuuskanhimoon auttaa välillä pelkkä purkin avaus ja nuuhkaisu, ei oo himoja enää sen jälkeen. Heti ku löytyy samalla tavalla pörisevä, vähän kosteampi ja sellainen nuuska joka ei haise zyklon b:ltä nii tää paska lähtee veks! Siihen asti menköön.

4/5

+11

OdenSe2 vuotta 10 kk sitten.
Potkii kun raiskattu takakontissa ja sätii kuin darrapaska lauantai aamuna. Arvosanan ydinjätteelle antaisin 4/5 koska pepsodentin alta maistuu kissankusi.

0/5

+11

naget3 vuotta 8 kk sitten.
Okei, siis tämä nuuska on sama kun norsu tunkisi kyrpänsä pullon suuhun, se vaan ei vittu kuulu sinne. Nuuskan maku ei säväytä emokissan vitun vertaa. Ainut mikä tässä apinan paskomassa hiekkaneekerin oksennuksessa on positiivista on nikotiini määrä hintaan verrattuna, mutta vittu kun erehdyt tätä nuuskaa käyttämään, niin voin sanoa että paska lentää enemmän kuin hot wingsien ja kahvin jälkeen. Tämän nuuskan huuleen tunkeminen on sama asia kun tunkisi hillopurkin perseeseen.

3/5

+8

penninseteli2 vuotta 7 kk sitten.
Viha-rakkaus suhde tähän nuuskaan. Kun kiekon avaa niin ensimmäisenä tulee järkyttävä haju joka tunkeutuu suoraa aivoihin ja tuntuu kuin pää räjähtäisi, ajan kuluessa sama tunne tulee jo kiekon näkemisestäkin. Potkii ja sätii ja poraa. Jos on vähänkään alhaiset tolet niin oksennus lentää. Mutta kyllä se odens on silti aina yhtä nautinnollinen kunnon aterian jälkeen tai pitkille ajomatkoille. En suosittele odenssia käyttönuuskaksi mutta eihän ne jonnet edes tiedä että on olemassa miedompiakin nuuskia.

5/5

+8

Snuffy3 vuotta 2 kk sitten.
Kun säkki huuleen sujahtaa, kohta päässä kilahtaa, odens päivää piristää.

5/5

+7

KariVepsä2 vuotta 10 kk sitten.
Panisin jos tällä olisi perärööri

1/5

+6

Sale1 vuosi 5 kk sitten.
Karmea haju yhdistettynä vielä hirveämpään makuun. Naurettava nikotiini määrä kajahtaa kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön. Polttaa ikeninä kuin katujyrä asfalttia ei voi suositella. Yksi tähti kun muutakaan ei ole aina tarjolla.

1/5

+6

Nuuskamuikkunee1 vuosi 8 kk sitten.
Vitun imelä haju ja paskan makunen neste siis hyi vittu jos valuttaa. Mut niksaa on perus nuuskaksi kivasti siksi 1 tähti. Ja ku tarpeeks käyttää ni tulee jo korvista ulos ja vituttaa saatanasti.

4/5

+6

Paku1 vuosi 10 kk sitten.
Hyvä tupakan lopetus pussinuuska 22mg, riittävän vahva saamaan jopa huonon olon vanhemmallekkin konkarille. Itse polttanut 20vuotta sätkää. Nyt 5 tornia tätä lopetukseen. Toki pitää muistaa että koukku tähän kasvaa helposti kun paljon niksaa. Ok kamaa! Hinta/Teho suhde kohdallaan!

4/5

+6

Aamuniksa2 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä aamunuuska. Tätä ku laittaa huulee nii hakkaa enemmä ku tauski vaimoaan.nikotiinin määrä 6/5 mutta pisteet menee hajusta ja mausta

5/5

+6

Snuunas3 vuotta 7 kk sitten.
Tämä on kuin jumalan lahja meille länsinsi maalaisille huorissa käyville narsisteille.tämä jyllää pahemmin kuin kulli zumbaavan mummon vaginassa.Tämä on kulinaristinen maku nautinto joka voittaa aromeillaan jopa ranskalaisen 5 tähden keittiön.Tämä on yhtä halpaa kuin narkomaanin huoran paneminen joka ottaa sinulta suihin vain eurolla vaikka enemmän nautintoa saa kotieläimen panemisesta.Kun iskin tämän ensimmäistä kertaa huuleen tunsin maailman hädän veteraanien kärsimykset nälän hätää näkevien lasten kyyneleet suomalaisen miehen krapulan.Tämä nuuska on hengellinen lääke kaikille itseään etsiville jopa gandhi käytti tätä mystistä lääkettä löytääkseen itsensä.

5/5

+5

tygo5 kuukautta sitten.
Maku ja haju niinku äidin huoneestas löytämällä hikisellä mällisukalla, ja ku tämän nakkaa kammarin perukoille ensimmäistä kertaa, ni kyl lentää nimittäin sellaiset huutopurjot ettei oo hetkeen näkynyt. Soossia lentää kaikista aukoista ja päässä jytisee niinku lapsena iskän hakatessa päätä patteriin

0/5

+5

Makkeri441 vuosi 6 kk sitten.
Olosuhteiden pakosta ostin pari kiekkoa. Haju aivan kuvottava ja maku ihan vitun kauhea. Tuntuu että pussi haluaa tulla huulesta läpi. Kaks pussia käytin, loput meni roskiin. Jos ite olisin aloitellut nuuskaamista tällä moskalla, olisi harrastus loppunut hyvin lyhyeen. Sain kyllä parhaat naurut aikoihin kun luin tämän paskan arvosteluja, kyllä tännekin on sanaseppoja pesiytynyt.

0/5

+5

Zinff1 vuosi 6 kk sitten.
Voi kuinka nuoret ja palokuntalaiset käyttäisivät jotain muuta, kuin suureen suosioon päässyttä Odenssia. Töissä kun kysyt kaverilta oisko nuuskaa, niin taskusta nousee valkoinen Odenspurkki. Käytettävä on etenkin silloin, kun muutakaan ei ole tarjolla. Tosin, useimmiten poltan mielummin tupakan.
Facebookista kun etsit niksoissasi nuuskaa lähialueelta, ei yleensö muuta ole kuik Odenssia tarjolla, sääli. Kumpa kanssa ihmiset osaisivat aidon nuuskan käytön, kuten vaikkapa Ettanin tai Generalin. Jos nyt pakko on makunuuskaa käyttää, niin eikö voitaisi joku muu saada suureen suosioon, kuin hajultaan enemmän valaan mädäntynyttä suola vittua muistuttava nuuska? En tykkää eikä tykkää moni muukaan. Nuoret ja palokuntalaiset huomio ! Lopettakaa tämän käyttö !

5/5

+4

Pornosokeri3 kuukautta sitten.
Kun Tämän jumalan lahjan sujauttaa yläbörsää nii tuntuu kuin helvetti väistyisi edestä ja taivasta aukeisi

5/5

+4

Denssimake5 kuukautta sitten.
olen nyt kolmisen vuotta käyttänyt kyseistä tuotetta ja on ollu niin hyvää tavaraa , suosittelen jos tykkäät oikein vahvoista nuuskista.

5/5

+4

Oodenimiäs6 kuukautta sitten.
Haisee aivan aasiperseeltä, laatta lentää jo hajusta. Sätkii huulessa enemmän kun kidutettu juutalainen, jos pistää tuplat huuleen nii laatta lentää kuin frisbee 5/5 ei valuta helposti

1/5

+4

Ajokoira7 kuukautta sitten.
Käyttökelpoinen käyttää Thaimaalaisessa diskossa korvatulpina , siitä 5/5, muuten viimeinen vaihtoehto nikotiinin lähteelle.

5/5

+4

notoriousj888 kuukautta sitten.
Potkii ku Jesse narkkaria, sätkii ku polveen ammuttu neekeri.
Aivan mahtavaa nuuskaa! 6/5

0/5

+4

Pellegrino9 kuukautta sitten.
Haisee rotanmyrkyltä ja kemikaalijätteeltä. Hajustakin voi päätellä, että tämä on kaukana terveellisestä. Raastaa ikenet huonoon kuntoon ja aiheuttaa sydämen tykytyksiä. En jaksa ymmärtää miksi suurin osa nuoremmasta jengistä tätä vetää, vaikka parempaakin on tarjolla. Haksahdus tähän saastaan käy korkeintaan kerran vuodessa, jos muutakaan ei ole saatavilla. Fy fan!

5/5

+4

Biittiluoma1 vuosi sitten.
Sain assalta sälsältä tämmösen, huuleen iskiessäni tunsin jo tuotteen potkivan kuin skinari neekeriä. Tuote sätki pellissä kuin anne frank uunissa. Jalat täris ja taju lähti kun pistin toisenkin peltii.

4/5

+4

Fox-Mulder1 vuosi 5 kk sitten.
Ei jumalauta mitä neitejä täällä. Kannattaisi varmaan kaikkien valittajien alkaa tunkemaan oman eukkonsa/siskonsa/äitinsä tampoonia huuleen kun noin vahva muka tämä tuote on. Käyttänyt tätä jo vuodesta toiseen muiden merkkien ohella ja voin sanoa, että hyvää kamaa on. Ei haise paskalle, ei valuta eikä todellakaan tuo huonoa oloa. Kukkasilleko tämän pitäisi tuoksua ja maistua :D Voivoi mitä vitun valittajia täällä suomessa on.

4/5

+3

Ripatti5 kuukautta sitten.
Kivan raikas nuuska. Nikotiinia löytyy.
- liian vähän nuuskaa purkissa.


5/5

+3

kinekt6 kuukautta sitten.
Aivan mahtavaa! Potkii nii maa perkeleesti erittäin hyvä lamauttaja illalla päiväsaikaan en suosittele käyttään ku laittaa pään solmuun koko loppupäiväksi!

5/5

+3

Huoltoukko8 kuukautta sitten.
Ennen minäkin käytin noita makustelu juttuja mutta ne oli kun vauvan ruokia nykyään minä käytän tätä tenssiä

5/5

+3

snusmumriken221 vuosi 2 kk sitten.
ai perkele tätä jumalan luomaa paskaa parempaa saa etsiä!!!!! Rakkaalla lapsella on monta nimeä kuten tälläkin! on odenssia, denssiä, cd, kylmää kuivaa, oukahaista, jonnentappajaa ja ydinjätettä! tämä tuote on arkikäytössä ollut jo pitkään saatavuuden takia ja tämän avulla oppii arvostamaan kunnon nuuskia koska maultaan ja varsinkaan hajultaa tämä ei ole parasta mahdollista mutta nikotiini pitoisuudellaan tämä on parasta nuuskaa mitä on!!!!!!! tätä kun läväyttää huuleen krapula aamulla niin taju lähtee ja paska lentää ja muutenkin aamulla tämä tuote menee kahvin kanssa ihan laksatiivistä. suosittelen!

0/5

+3

gäisähuuli681 vuosi 2 kk sitten.
Mielummim laitan isoisäni kyrvän huulen alle kuin tätä rotanmyrkkyä. Yläasteella suosituin nuuska kun tuon ikäisenä itsemurha ajatukset kukoistaa. Tätä kun käyttää muutaman päivän ei hirttoköyttä tarvita

0/5

+3

vitunjonnet1 vuosi 11 kk sitten.
Halpa ei aina ole hyvää, tässä tapauksessa varsinkaan. Purkin avautuessa ilmoille pääsee enemmän pahan hajuista jätettä kuin mitä kiina pumppaa ilmoille 100 vuodessa. En suosittele kenellekkään. maku saa aikaan oksennusreflekseja ja söisin jatkossa mieluummin paskaa. Greenpeace:in pitäisi kieltää tämä tuote koko EU:sta sillä se kiihdyttää ilmastonmuutosta ja sulattaa kodit jääkarhuilta.

5/5

+3

Kullipää2 vuotta 10 kk sitten.
Sätii ja potkii nii hyvi tätä ku nakkaa yläpeltii nii hyvätulee on hyvää

5/5

+3

silli3 vuotta 10 kk sitten.
itellähän on kyseisen nuuskan kanssa ns. viha/rakkaus-suhde. Täällä Etelä-Suomessa ei halvalla löydy juuri mitään muuta kun Odensia ja sitähän tullut vedettyä enemmän kun työnnetty lunta kolassa. aina kun on odensia niin vikistään että saisipa jotain vaihtelua ja sitten kun harvoin raaskii ostaa jotain muuta niin tulee heti ikävä niitä odensin helevetin moisia jytinöitä. Itse makuhan coldissa on jokseenkin tunkkainen mutta tärähähtää aamusta 1000:nen meganewtonin voimalla. olen aika varma että jos olet vetänyt muutaman odensin niin alkometri huutaa hoosiannaa, eikä tienpäälle ole asiaa. tärähtää kuin kolme pulloa koskenkorvaa. Haju taasen on aivan saatanan kaamea. heti kun purkin avaa niin lähtee kaikki elämän ilo ja laatta meinaa lentää samantien, mutta kun pussin saa huuleen niin elämä hymyilee! hinta ja kaikilta muiltakin laatusuhteiltaan ehdottomasti parasta nuuskaa.

4/5

+3

ogfjju4 vuotta 1 kk sitten.
On kyllä semmosta tykkikamaa että oksat pois! 5/5 jos haluaa pikkupienissään känniboostin päälle. Muuten arkinuuskaksi aivan vitun tykkiä kamaa, vitutukseen oiva lääke. Maku 3/5, ei valuta yhtään. Tällä tavaralla pääsee kyllä eri ulottuvuuten.

5/5

+2

Smamppa3 kuukautta sitten.
Aamulla ku heittää tuplat huuleen niin palaa tajuihinsa vasta työpäivän loputtua. Menee viikot rattosasti 5/5

2/5

+2

JalluSetä4 kuukautta sitten.
Olen ite käyttäny jonkusen verran ja ainaku laittaa yläpeltii tulee kylmätväreet ja parikin kertaa oksentanut kun alkanut valuttaa huolella ja niellyt sitä menee jos muuta ei ole mutta tupakkakin voittaa tämän paskan plussa on että niksaa on mutta maku aivan hirveä samoin haju jotain ihan omaa luokkaansa en suosittele ostamaan jos muuta on tarjolla!

0/5

+2

Kenkee6 kuukautta sitten.
Kun ihmiset tajuaisi, että esimerkiksi General Onyx on vain 3centtiä/gramma kalliimpaa, tai että XR Rape strong on halvempaa, tai että Granit stark vit on paljon halvempaa, kuin tämä paska, niin suomessa olisi melkoinen moraalinen darra...
No, itse tykkään käyttää vain hyviä nuuskia, jotka lähes kaikki on halvempaa, kuin 17eeroa/100g denssi... tun urpot...
Kronan stark vit (huippu hyvä) 22eeroa/192g....

5/5

+2

elliot2210 kuukautta sitten.
ON!
Yksi ehdottomista suosikeistani

3/5

+2

UljasPaska1 vuosi 1 kk sitten.
Vittu ku nakkaa upperbelttii nii heti tuntee miten paska lähtee perseestä ku vammanen makuupussista tai kuula tykistä. Iskee myös lujempaa kuin puskista tullut Mike Tysonin nyrkki. Kuulemma jonnet palvovat tätä hevonvitulta tuoksahtavaa ja vanhanpapan spermalta maistuvaa paskaa.

3/5

+2

Bengalintiikeri1 vuosi 2 kk sitten.
Haisee kissan paskalta maistuu hammastahnalta ja poraa ku porakine

0/5

+2

S1lenc3r1 vuosi 2 kk sitten.
En kyllä ymmärrä miten tätä paskaa on joskus viitsinyt vetää, nykyään tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin kuin tätä yläpeltiin... onneksi on jääkaappi täynnä genua ja knoxia.

0/5

+2

Perkele1 vuosi 2 kk sitten.
Hyi helvetti ei muuta

5/5

+2

Anusvittu1 vuosi 4 kk sitten.
Kolisee kuin keilahalli. Suosittelen.

5/5

+2

nuuskaajaneekeri1 vuosi 6 kk sitten.
Kyseinen nuuska on aivan hirveän makuista paskaa, mutta anna arvosanaksi 5/5, sillä tämä tuote on megaforcen rinnalla kovinta valuutta nykypäivänä kouluissa koko maassa.
Jonnejen mielestä nuuska pörähtää kunnolla päähän ja kaataa, mutta helposti pystyy tunkemaan koko purkin vintille ja kellariin.
Ostat tätä parilaatikkoa niin kuka vain haluaa olla kaverisi (ihon väristä huolimatta), täytyy vain muistaa, että ruotsin puolella pitää käydä, jotta kaverit saa myös pysymään.
Itselläni kun loppui laatikko enkä saanut kyytiä haaparantaan, niin kokoajan sai odottaa, että joku tulee tappamaan.

3/5

+2

Jeikki1 vuosi 8 kk sitten.
Pusseja aivan liian vähän ja pitää laittaa pyykkipoika nenään ennen kun avaa kiekon. Muuten ihan semihyvää nuuskaa, jos ei ole muuta saatavilla.

3/5

+2

GambinaKalu2 vuotta sitten.
Hyvä nuuska vaikkapa alkoholin siemailun kanssa, mutta haisee hirveelle ja maistuu aika pahalle, potkii kyllä melkein yhtähyvin kun siberia.

5/5

+2

Paarma2 vuotta 7 kk sitten.
Paras nuuska! Ennen käytin pelkkää löysää mutta kun tämä tavara tuli markkinoille se oli menoa heti ensimmäisen pussin jälkeen. Nyt kolme vuotta takana odensin käyttöä ja irti pääseminen on mahdotonta. Koukuttaa kuin vahvempikin huume. Todella aliarvostettu.

4/5

+2

-XR-2 vuotta 10 kk sitten.
Hinta laatu suhde mielestäni ihan ok. Nikotiinia tarpeeksi, ei valuta ja poraa ylä peltiin. Haju on melko kauhea. Ei pitempään käyttöön. Aamulla pussi huuleen ja kahvi päälle niin kyllä on raukee olo.

5/5

+1

denssielmeri2 viikkoa sitten.
Rankan ryyppyillan jälkeisenä aamuna kun nakkaat tätä tuplat vintille, niin siitä on sitten leikki kaukana. Tulee meinaa vitunmoinen kiire pöntölle. Sen jälkeen kun olet jättänyt pönttöön vitunmoiset napalmitavarat niin todennäköisesti kaadut vessan ovensuuhun ja heräät vasta ensi viikolla. Vitun hyvää tavaraa!

5/5

+1

Huutorunkkari2 kuukautta sitten.
Potkii kuin nigerialainen neekeri ja sätkii kuin juutalainen kaasukammiossa ei tää nyt perkele hyvältä maistu mutta jollain se nikotiinin tarve on tyydytettävä

0/5

+1

Syrbe6 kuukautta sitten.
Ei tunnu missään.

0/5

+1

Kenraalin-nuuska6 kuukautta sitten.
Aivan hirveää.
Parin kerran jälkeen varmaan ajattelet että "No hmm eihän tää enään päässä tunnu". Sitten meet sängylle makaamaan kunnes tulee "normaali olo".
Mutta ei saakeli kun ylöskin sieltä pitäisi nousta. Heti nousemisen jälkeen oksennus.
EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!

4/5

+1

odens6667 kuukautta sitten.
Aliarvostettu nuuska. En tiedä miksi ihmiset haukkuu cd:n niin alas. Omasta mielestä ihan hyvää perus nuuskaa, nikotiinia on tarpeeksi päivittäiseen käyttöön.

plussat
-sätii ja kolisee hyvin
-paljon nikotiinia
-ei valuta helposti, pystyy pitämään 1-2h ilman valuttamista huulessa

miinukset
-haisee pahalle
-mehutus pahanmakuista
-pusseja kiekossa vain 13

5/5

+1

Realist8 kuukautta sitten.
Kivasti karjasee päähän ja tosi nopeesti,jännä miten paljon tehokkaampaa kuin useimmat samalla nikotiini määrällä olevat.Ei aloittelijoille,neideille eikä etenkään herkkähipijäisille,tosimiesten tavaraa,vain yksi on parempi,punainen siberia..

0/5

+1

JohtVälimäki8 kuukautta sitten.
Perus paskaa jota jonnet innoissaa fanittaa, ei todellakaa hyvää. Haisee aiva saatanan pahalta, valuttaa enemmä ko alkoholisti laksatiivia vedettyään ja iskee ku nyrkki takaraivoon, jonnet tykkää, mie en... Ei jatkoon!

5/5

+1

Densku8 kuukautta sitten.
Ihan hyvää nuuskaa, varsinkin niille jotka kaipaa kunnon nikotiinipotkua. En ymmärrä miksi niin haukuttu tämä nuuska. Mielestäni täysin menevää.

5/5

+1

apinamieses9 kuukautta sitten.
ISKEE KU NYRKKI

0/5

+1

Nuidis12 kuukautta sitten.
Aivan hirveetä. Ydinjäte kuvaa kyllä niin hyvin ko. tuotetta. Miksi tällaista pitää tehdä?

3/5

+1

Vetysyanidi12 kuukautta sitten.
Olen vältellyt tätä nuuskahistoriani aikana kuin ruttoa, mutta päädyin kuitenkin tätä testaamaan. Haju on tosi pepsodentmainen, ei siis hyvällä tavalla vaan huonolla tavalla. Haju oli alussa epämiellyttävä, mutta tottuu kyllä jotenkin. Poraa kyllä miellyttävästi. Maku on siedettävissä. Nuuskapusseja saisi kiekossa enemmänkin.

Tätä ei kannata ottaa känniseen päähän, alkaa pyörryttämään vaikka niksatoleranssia onkin. Ja tuplia en varmasti laita huuleen.

2/5

+1

Teemuli1 vuosi 4 kk sitten.
Kaikkien parjaama denssi:) hammastahnan maku. Niksat lähtee, mikä on hyvä, sillä liian laimee nuuska ei toimi. Tää on niin kuin köyhän miehen Siberiaa. Halpaa, mutta kiekko kuluu nopeesti eli vähän tavaraa. Ostin, kun täytyy jotain olla ennen Ruotsin matkaa

5/5

+1

snuskun1 vuosi 4 kk sitten.
ydinjäte mikä iskee kuin nyrkki ai saatana ku tuntuu just herättyä hyvältä potkasee sut eri universumiin

4/5

+1

Nikotinisti1 vuosi 5 kk sitten.
Tällä lopetin 25-vuotta kestäneen tupakoinnin puolisen vuotta sitten, siihen hommaan hyvä työkalu.
Nyt yrittänyt siirtyä miedompiin ja laadukkaampiin nuuskiin, mutta kyllä tätä mieli vielä säännöllisesti tekee.

4/5

+1

vikidi1 vuosi 5 kk sitten.
Haju erittäin kitkerä, eikä maussakaan ole hirveämmin kehumista.
Positiivista tässä nuuskassa on se, että potkaisee melko terävästi.
Pussi kuitenkin alkaa valuttamaan melko nopeasti, jos huulta ei kuivaa tarpeeksi hyvin.
Aamunuuskaksi hyvä, koska kolahtaa samantien.

2/5

+1

finefella1 vuosi 10 kk sitten.
Ajaa asiansa nuuskana, vaikka hajunsa puolesta voisikin kuvitella joksikin ihan muuksi. Ei tätä kuiten ostamaan menisi, eli ei jatkoon.

2/5

+1

Naadas1 vuosi 11 kk sitten.
Maistuu laimee hammastahna. Valuttaa helvetti 10-. Alussa potkasee ihan hyvin ja aamusin ihan kiva. Plussaa siitä ettei oo laimeeta paskaa, miinusta siitä että kaikki muu on ihan perseestä. Haju, maku yms.

1/5

+1

kiekkokeisari2 vuotta sitten.
Yhtä paskaa kun katuhuoran hikinen pillu, jotkut pikkujonnet tätä tunkevat huuleen ihan muna pystyssä. Heittää paljon mutta tulee paska olo joskus jälkeen vaikka monta vuotta käyttänyt, ihan täyttä vitun paskaa.

0/5

+1

Ossivintille2 vuotta 8 kk sitten.
Tätä ku nakkaa börsää nii pääsee kuuhun asti ja vetämään parit pakolaiset pönttöön ja hajusta tulee mieleen surströmming

2/5

+1

Snussade2 vuotta 8 kk sitten.
Hapis jos et oo vielä joltai saanu tietää nii tää tais illa 18e10 cans juu ja täs samal arvostelu erittäin pahan hajuinen mutta itselleni arkinuuska koska joensuulaiselle ei muuta juuri suoda plussa siitä että paljon nixaa

5/5

+1

Snusmuiq2 vuotta 10 kk sitten.
Iha vitun hyvää imen tätä joka päivä parempaa ku mikää muu ja kaikki te neidit jotka ette voi tätä imee voitte syödä paskaa

5/5

+1

Jolleking2 vuotta 10 kk sitten.
Suorastaan euforinen tunne, kun tämä jyllää yläpellissä!

4/5

+1

Yläpeltsi3 vuotta 8 kk sitten.
No ei tästä nyt mitään makunautintoa saa mutta kyllä tällä pään sekasin saa. Toimii välillä

5/5

+1

Monninlöysä3 vuotta 8 kk sitten.
Tämän pikku pirulaisen laittaminen yläkammariin on kuin tulitikku bensaan. Ekalla kerralla luulin sitä karamelliksi ja söin sen. Heräsin vuoden päästä teho-osastolta. 5/5 koska tuhovoima niin voimakas kuin huoran pillulla.

5/5

+1

Kaffelsson3 vuotta 10 kk sitten.
10 tornia Generalia vetäneenä tää sairas paska jytisee ensimmäiset 5 min ullakolla. Helvetin hyvää. Ei valuta ei sitten nii millään.

1/5

+1

yläbörstäjölli4 vuotta 4 kk sitten.
Näin kokeneena nöllimörkönä voin sanoa että tämä nuuska ei paljoa tyydytä, ehkä tyydyttää paikallisilla kauppakeskuksilla pyöriviä "jonneja" mutta ei vähääkään kokeneempaa nuuskahuulta. Makuna tässä kysisessä nuuskassa toimii jonkinnäköinen hammastahna, joka ei miellytä edes humalassa. Täten tämä jäi viimeiseksi kerraksi, että käytän mitään odenssia.

1/5

+1

Nutuli4 vuotta 6 kk sitten.
Kauheeta kyllä omasta mielestä ainakin... Halpaa on joo, mutta purkissa 10 grammaa vaan sitä itseään mikä aina jaksaa vituttaa turhankin paljon! En voi suositella valitettavasti :(

2/5

+1

jompetti4 vuotta 7 kk sitten.
perus kuraa. ei hyvä..

4/5

+1

masterdoubi4 vuotta 10 kk sitten.
Jos on hardcore tyyppi tai jonki sortin masokisti tää on kunnon kamaa teille muuten hyvä mulle mut jytää niin perkeleesti että kun ossi menee huuleen niin flippaan seinillä

2/5

+1

Kenraali4 vuotta 11 kk sitten.
Esanssin ja hammastahnan ystäville. Oden's nauttii Jonne-nuuskan mainetta eikä varmaan suotta, tarjoaa sitä kaivattua pärinää.

Enemmän perinteisen tupakan maun ystävänä tämä on ollut makunuuskana kiperissä tilanteissa. Kannattaa ostaa ennemmin yksittäisiä purkkeja käyttötavaran rinnalle. Ei sinänsä mitään vikaa, jos suht tuhdin maun kestää.

5/5

+1

poliisi335 vuotta sitten.
Helvetin hyvä pussinuuska. Tätä on tullut käytettyä monta vuotta ja aina toimii. Jyllää kivasti huulessa ja helposti pystyy, vaikka tunnin käyttään ilman valuttamista. Hinnaltaakin todella halpa. Ainut huono puoli on, että kiekossa on vain 14 pussia.

2/5

+0

Kissi3 päivää sitten.
No tämä tuote on sellainen 3 in one tuote; nikotiini hammastahna ja ummetuslääke samassa. Haju oksettaa enemmän kuin maku, tai nikotiinin määrä.

Nikotiini: päässä heittää nii kovaa, että Antti ruuskanenki jää toiseksi

Sätiminen: niin maan vitusti, että todennäköisesti näyttelijät heittää säkin cd:tä huuleen ennen itkukohtausta.

Haju: voitele kala colgatella ja jätä vuodeksi varastoon

Maku: haluutko tosiaan maistaa sitä kalaa varastosta

Valutus: Valuu yhtä nopeesti ku lukiolaisten elämät raiteilta, ja kurkussa tuntuu aikasen pahalle, lisäksi, jos ei syleksi hatkuvasti, vaan nielee mehut niin alkaa vatsa toimia aika reippaasti.

Kyllähän tuota paremman puutteessa käyttää.

5/5

+0

kirurgi2 viikkoa sitten.
Hyvä palaverinuuska. Kiekkoa kun raottaa kokouksen aikana niin jostain kumman syystä jengille tulee outo virne naamalle. En tiedä miksi, mutta ainakin virkeinä ne pysyy. Haju best.

3/5

+0

lähiöimuri2 viikkoa sitten.
Aamu paskaa. jos ei muuta löydy jota imeä, kyllä se odensin kylmäkuiva menee. Maistuu vähän kikkeliltä ja haisee ydinjätteen ja oravanpaskan sekoitukselta. Paras kahvin kanssa

3/5

+0

Nuuskea1 kuukautta sitten.
+Pussit hyvän kokoisia
+Maku on hyvä
+halpa
-haju on oksettava
-nikotiinia vähän liikaa joka tietyllä tavalla hyvä asia mutta kun vähemmälläkin pärjäis

4/5

+0

Yorma3 kuukautta sitten.
En ole jonne vaikka tästä tykkäänkin, itsellä purkin pari käytettyä ei sätise eikä pärrää vaan tuntuu ihan perus pussinuuskalta, ei vaihdu värit ympäristössä, ei tule savet housuun eikä olo ole kuin karusellissä. Hajusta en osaa muuta sanoa kuin sen että älkää tunkeko kärsää rasiaan ja haistelko, itse kokeilin kun kaikki kitisee hajusta sun muusta. Huuleen tuo kuuluu niinkuin muutkin ja lirut maistuu tuhdilta, valumiset on jokaisen henkilökohtainen juttu ja itsellä ei lorise haukututkaan nuuskat. Mitä lienee porukka purskuttelee säkki tai lössi huulessa se ei kuulu minulle.

0/5

+0

panuonhomo3 kuukautta sitten.
potkii ku panun faija kakaraansa joka ilta, poraa ku lobotomia. kyllä tällä kemikaalilla saa pääkopan aika vitun sekasin. mutta joka tapauksessa aivan järkyttävää paskaa. en suosittele muille kuin panulle

0/5

+0

Jonnez4 kuukautta sitten.
Hyi vittu mitä paskaa. Haju aivan kamala ja maku on täyttä paskaa itse tätä joutunut jonku aikaa käyttää ku ei mitää muuta ollu tarjolla. Mutta silti miten jotku nuoret voi tätä ydinpaskaa tunkea huuleen päivittäin, polttais mielummin röökiä ku tällästä paskaa!!!!!!

5/5

+0

SplikePlay5 kuukautta sitten.
alkaa sätimään niinkuin skootterin pakoputki kun tätä pistää ylähuuleen

5/5

+0

Johnsonson6 kuukautta sitten.
Jo ensimmäinen pussi iskee vintin pimeäksi yhdellä kuin Mike Tyson konsanaan! Ainoana erona, tämä sankari vie mennessään koko miehen, eikä pelkästään korvaa! Ensimmäisen osuman sekä kanveesin jälkeen nikotiini Hiipii arvaamattomasti ja salakavalasti kuin Mohammad Ali, kokkelipäissään juutalaisten bar mitshwassa. tuoksu muistuttaa etäisesti Putinin ja Kim Yong illin lehtolapsen ulostetta, tuhdin ydinjätteestä rakennetun aamupalan jälkeen. Aamulla 2 pussia kun nakkaa yläpeltiin, niin raivokas olo sekä jomotus ohimoissa tuntuu kuin olisi ottanut härälle tarkoitetun annoksen trenbolonea suonensisäisesti ja polttanut päälle viikon annoksen PCP:tä! Odens ei siis petä, eikä varmasti jätä kylmäksi. Sanoisin että kyseessä on ehdottomasti laatunuuska, nikotiinituotteiden ehdoton kuningas.

0/5

+0

porokeisari657 kuukautta sitten.
HYI VITTU. AIVAN SAATANAN KAUHEAA PASKAA. TÄTÄ EI KÄYTÄ KUN KOVIMMAT SUOMALAISET SOTAVETERAANIT JOTKA HALUAA PÄÄSTÄ HENGESTÄÄN NOPEAA, JA TÄLLÄ SE KYLLÄ ONNISTUU VARMASTI. HAJU ON TÄYS SYÖPÄ JA MAKU PUOLI SYÖPÄÄ. HINTA ON MUKAVAN HALPA JA NIKOTIINIA MUKAVASTI. 0/5

2/5

+0

Nuuskahuuli578 kuukautta sitten.
Jos haluaa paskan olon tunniksi niin tää on oikea tuote sätii nii saatanasti eikä saa sitä rentoutunut tai oloa niinkuin nuuska yleensä antaa mutta ku ei muutakaan ole nii se huono olo kärsitään vikisemättä

5/5

+0

Leiskahuuli9 kuukautta sitten.
Lähetääs liikkeelle siitä että tämä haisee ihan hirveälle. Siis ihan kuin sukeltaisi naama edellä Chernobylin mutanttiolioiden persereikään. Aamulla kun iskee yläpeltiin niin tuntuu siltä ettei kahviakaan tarvitse kun paskattaa jo ennestään. Pärisee enemmän kuin kolme lavaa euroshopperin energia juomaa ja kutiaa varpaankynnenkin alla. Viis/5

3/5

+0

rotatonjees9 kuukautta sitten.
tää odenssi on semmosta paskaa ydinjätettä (huomaa pussista) mutta kyllä tämä jytisee nii perkeleesti

2/5

+0

Ammattimiess10 kuukautta sitten.
iskee kyllä kuin nyrkki. Poraa oikein mukavasti mutta liikaa nikotiinia ja haisee vitun paskalta

0/5

+0

Woltti10 kuukautta sitten.
Aivan täyttä paskaa maistuu hammastahnalle ja kun purkin avaa haju on kuvottava en suosittele kenellekään.

0/5

+0

biittimaisteri12 kuukautta sitten.
Paskaa purkissa. Haisee helveti kauhialle. Maistuu vielä kauheemmalle ja kun ottaa biitin pois nii se maistuu vielä viikon huulessa sen jälkeen. Yksinkertaisesti en suosittele kenellekkää tätä paskaa. Hyi vittu

5/5

+0

johni1 vuosi sitten.
valopilkku elämässä

5/5

+0

koira1 vuosi 1 kk sitten.
Maistuu siltä kuin saisit aamulla turpaan 10 vuotta vanhalta hammastahnalta.

4/5

+0

Yläbörså1 vuosi 2 kk sitten.
Ihan hyvää kamaa aamulla ku nakkaa pussin huulee ni hyvin jytää suosittelen .

5/5

+0

Nuuskaboiga1 vuosi 2 kk sitten.
Saaatanan hyvää kamaa. Jeah boi. Pistää panettaa ku nakkaa tyynyn ylä kerran bortsukkaan. Nousee kulli pystyyn niiku ois piikittäny viagraa. Nuppi alkaa soida ku nakkasee parit pellin taakse. Suosittelen alottelevalle nuuskaajalle. Nikotiinia nii maa perkeleesti.

1/5

+0

Vanhalaa1 vuosi 5 kk sitten.
En ymmärrä kuka ostaa tätä vapaaehtoisesti, ellei kyseessä ole trokari. Vahvuus on ainoa plussa.

1/5

+0

MuikkunenPeitonAlla1 vuosi 6 kk sitten.
Hyi ristus mitä paskaa. Kokeneempi nuuskaaja tietääkin jo kiertää tämän paskan kaukaa. Haju on aivan hirvittävä. Maun perusteella tähä voisikin kutsua PepsODENSsiksi. Ainoa ja sekin minun mielestä aika mitätön plussa on että hakkaa kyllä peiton alla kun ukko vaimoaan työpäivän jälkeen.

0/5

+0

Jönky1 vuosi 7 kk sitten.
Kerran erehdyksessä tornin ostin ja vituiks meni heti käyttelyssä.kauheeta paskaa joka on vallannut rakkaan lahen kotikadut voinut rikkoa teinisuhteita ja mikä pahinta taitaa olla vielä suuren osan naisten suosikki.en pistä huuleeni enkä muuallekkaan tuota kujalan tuottamaa kuonaa.

4/5

+0

Nuuskaaja13371 vuosi 10 kk sitten.
HUONOT PUOLET
- Haisee paskalle
- Maistuu hyvin keskiverto hammastahna nuuskalle
- Valuttaa nopeasti
HYVÄT PUOLET
- Kolahtaa ja niksat lähtee ASAP
- Halpa hinta
- Aina kysyntää

0/5

+0

bidekeisari1 vuosi 11 kk sitten.
Hyi vittu mitä kuraa, vituttaa kun tää ydinjäte on pilannut nuuskamarkkinat.

2/5

+0

nuuskaaja822 vuotta sitten.
jonnejen hammastahna. toimii helvetin hyvin aamulla snögelissä nikotiinimäärän ansiosta. muuten aika hirveetä. :D

2/5

+0

NuuskaVaari2 vuotta 1 kk sitten.
Haisee kuolleilta rotilta ja maistuu hammastahnalta. Valuttaa noin puolentoista tunnin jälkeen ja hakkaa ikenet aivan ruville. Ei jatkoon.

2/5

+0

odenssyöpä2 vuotta 1 kk sitten.
tämä vitun jonnen tappaja on sellainen paskalääke että pöntöllä huudetaan kun kiinailsta kidutettaisiin vesilätäkössä

3/5

+0

rx992 vuotta 2 kk sitten.
koska paskan makunen mutta nikotiinin määrä kohdillaan ehkä vielä enemmän nikotiinia
ja paremman makusta voisi olla

3/5

+0

Rotanpillu1012 vuotta 2 kk sitten.
Iha jees mut maku ihan helvetin paskaa ydinjätettä

2/5

+0

baron2 vuotta 2 kk sitten.
totaalista paskaa maistuu hammastahnalle. Ainoo hyvä asia on et jonneilta tätä aina saa.

0/5

+0

Buzzle842 vuotta 2 kk sitten.
En ole ostanut enkä tule ostamaankaan ikinä! Kaverin lapsi jäi nuuskaamisesta kiinni ja tätähän sieltä taskusta löytyi tietenkin... Aivan hirveää kuraa! Mikä v*ttu teitä jonneja vaivaa? Nikotiinin määrä korvaa laadun? Jos haluatte hetkellisesti huonon olon, niin kuin nikotiniini tekee näillä määrillä, niin menkää karuselliin hetkeksi, tai keksikää jotain muuta piruutta. Itse en näe mitään järkeä näissä extra stongeissa yms. tuotteissa tai no joo tiettyyn pisteeseen joo, mutta kuka v*ttu nuille penikoille välittää tuommoista p*skaa?? Itse opettelin lösin kanssa ja sillä tiellä edelleen...

3/5

+0

euroseitkyt2 vuotta 4 kk sitten.
Siis onhan tää aika paskaa nuuskaa. Maku on aika vittumainen ja haju vitun kamala. Pusseja kiekossa on todella vähän, mutta pussit on aika täyteläisiä. Nikotiinin määrä on aika reipas ja poraa aika vitusti. Maku ei tosiaan oo miellyttävä, mutta toimii iha jees tälläsenä överivahvana perus pussina. Suosittelen jos ei välitä mausta ja haluaa halpaa överivahvaa nuuskaa.

4/5

+0

Snuskungen962 vuotta 6 kk sitten.
Iha hyvää ei valuta ku vasta tunnin jälkeen maku on hyvä sopivasti potkua ja hyvin nikotiiniä

4/5

+0

UlapanRunoMies2 vuotta 7 kk sitten.
Odens se pussi ulapalta
Ruotsista rakkaudella
Luurankoa karmiva
Ihanteita rakastava
Jäinen unelma
Säkki jonka pistän mun ihanaan räkkiin
Se säkki joka muistuttaa likaista keittiön rättii
Ei tää oo mitään räppii
Vaan ainoaa Odensin säteilyä
Rakkaudella todellinen odinin sotilas
Vi älskar dej finland

2/5

+0

boodomi3 vuotta 7 kk sitten.
Alotin nuuskaurani tällä kyseisellä tuotteella aikoja sitten ja harvoja positiivisia asioita mitä tästä voi sanoa on se että röökistä pääsin tämän avulla kokonaan eroon. Nykyään kun pääsääntöisesti käytän maustamattomia tai mietoja maustettuja niin koko kyseisen tuotteen haju etoo. Humalanuuskaksi ihan kelvollinen tai yönuuskaksi jos sellaista sattuu käyttämään. Mutta en tätä haisevaa paskaa kyllä osta enään jos mitä tahansa muuta on tarjolla. Joku oli arvosteluun kirjoittanut että odenssit ovat laatunuuskia, omasta mielestäni koko extreme white dry sarja on ainakin hirveää paskaa. Nikotiininarkkareille ja tupakoinnin lopetteleville voin suositella. Kenellekkään muulle en tätä huulen/ikenen polttajaa suosittele.

0/5

+0

mörköbörsäs3 vuotta 11 kk sitten.
Jos tykkää, että nuuska potkii ja maistuu hammastahnalla/suuvedelle, mutta omasta mielestä aiva hirviän makusta paskaa. Ei jatkoon.

1/5

+0

Roii3 vuotta 11 kk sitten.
Aivan järkyttävää paskaa. Heti kun avaa kiekon niin helvetinmoinen ydinjätteen haju valtaa koko huoneen , joten ei tee millään mieli laittaa huuleen. Kun pussin vihdoinkin uskaltautuu laittamaan huuleen niin maku on melkein yhtä kamala kuin hajukin. Kokenemmalla nuuskankäyttäjällä ei edes "sädi" tämä paska yhtään. Ei tämä erityisen halpaakaan ole kun kiekko sisältää sen 13 pussia. Kokonaista tornia en pystyisi kyllä tätä lantaa käyttämään. Ainoa hyvä asia tässä onkin nikotiinin määrä.

1/5

+0

Makkonen4 vuotta 1 kk sitten.
Täyttä paskaa, ei voi muuta sanoa. ei voi käyttää arkinuuskana ja haju on kuin särjen persettä haistelisi

4/5

+0

walluuuj4 vuotta 1 kk sitten.
Minulla seisoo ferrari pihassa mutta kyllä senkin teho jää kakkoseksi kun tällä nuuskalla alottaa... Ensimmäinen pussi huuleen, kun sanottiin että ei ole voimakasta niin laitoin toisen. Kyllä se päässä tuntui kovaa. Erittäin hyvää nuuskaa vieläkin näin muutaman vuoden käytelleenä. Haju on hieman pistävä mutta kun huuleen pistää nuuska on erinomaista! Hyvää on myös nuuskan hinta sekä suomesta pimeästi saatavuus.

0/5

+0

ClassinenVäpättäjä4 vuotta 4 kk sitten.
Omat kokemukseni tästä kyseisestä Es-jonneja miellyttävästä ns.katuhuoranpökäle nuuskasta joka pistää nupin kuin nupin sekaisin ovat erittäin epämiellyttävät. Tämä nuuska pisti jokaikisen ihmissuhteeni poikki koska haju ei miellyttänyt heidänkään nenää. Ainoat ihmiset jotka nauttii tästä nuuskasta joka maistuu aivan välilihalta ja on halpaa kuin moottoriöljyn ostaminen Simolalta ovat tietenkin tummaihoiset. Niille näyttää maistuvan joten antaa niitten vetää, jättäkää meille vain ne kultahansikkailla pyöräytetyt ettanin lörget. :)

5/5

+0

asdf4 vuotta 6 kk sitten.
Iha saatanan hyvää. Sätii ullakolla kun kulli vitussa ja nikotiinia on kun neekereitä afrikassa! Suosittelen

4/5

+0

Sketsi4 vuotta 7 kk sitten.
Plussat: Poraa kivasti, vahvaa, ei valuta juuri ollenkaan ja ihan hyvä hammastahnan maku.

Miinukset: Vaikka maku on hyvä, paistaa hammastahnamaisuuden alta pieni tunkkaisuus. Toinen huono puoli on todella voimakas haju, joka muistuttaa lähinnä Pepsodentin ja lehmänpaskan sekoitusta.

5/5

+0

pussionparas4 vuotta 8 kk sitten.
Todella hyvää nuuskaa sätii mukavasti. Tällä lähtee vähän aikaisempikin aamu hyvin käyntiin.

5/5

+0

Namisäkki4 vuotta 8 kk sitten.
Potkii niinku kengurut tappelussa tappelussa.

4/5

+0

kuosmane4 vuotta 10 kk sitten.
Lempi pussinuuskani.
Poraa hyvin, eikä valuta. Hirvee haju, kun avaa purkin, joten kannattaa varmistaa ettei jätä purkkia auki huoneeseen. Hyvä arkinuuska.

Plussat: Poraa hyvin
Ei vuoda ja on hyvin kuivaa

Miinukset: Haju
Liian vähän pusseja kiekossa.

4/5

+0

kelliksen_hulluin4 vuotta 11 kk sitten.
Siis sätii pirun mukavasti ja ei valuta voi pitää huulessa päälle tunnin valuttamatta. Makukaa ei oo paha. Täää on ehottomasti ollu mun lemppareita vaikka haju on aika pirun pistävä ja voimakas. Nikotiinii on hyvä määrä mutta pusseja kiekossa on just se joku 13 joka vituttaa niin saatanasti! Mutta suosittelen kokeilemaa jos kestää pientä sätimistä ;) t.rändöm muija

4/5

+0

gefa5 vuotta 1 kk sitten.
On kuin läväyttäisi kylmageeliä huuleen. Maku ihan jees, jos tykkää voimakkaasta piparmintun mausta.
Potkua tässä kyllä on pussinuuskaksi enemmän kuin riitävästi, eikä valu.
Menee muiden kiekkojen kaverina korkean nikotiinipitoisuuden vuoksi entisellä tupakoitsijalla ns. "nyt meni hermot ja tarviin puoli askia norttia" nuuskana tai silloin kun tuntuu, ettei normi 8-9mg pussit oikein potki. Hyvä ja halpa satunnaisen isomman nikotiinihimon taltuttajana.

3/5

+0

Carl5 vuotta 1 kk sitten.
Ei valuta pitäny säkkiä täs lähes 2tuntia alko vasta vähäsen valuttamaan potkua on jonkin verran. Haju aivan kamala mutta tätä ei pysty kun pari purkkia käyttää sitten alkaa jo kyllästymään...

5/5

-1

hirvospena5 vuotta sitten.
Ehdottomasti yksi lempi nuuskani! Sätkii mukavasti eikä valuta nopeasti. Makukin on siedettävä.

5/5

-1

koivulajoonas5 vuotta sitten.
odens aka kuolema ehdoton lempinuuska iha helvetisti potkii varsinki aamulla toimii erityisesti ku eerik alkaa aukoo parasta kamaa

5/5

-1

Jerppv4 vuotta 7 kk sitten.
Tämä ei petä! Ei sitten ikinä

4/5

-1

zeibi4 vuotta 7 kk sitten.
loistava käyttönuuska. jyllii kivasti, ainoa miinus tulee pussien vähäisyydestä.

3/5

-1

Carljohan4 vuotta 7 kk sitten.
Udenssin ekstrastyrkki a.k.a kuolemannuuska a.k.a suunnitelmat uusiksi. Aikamoinen tapaus, jo haju vetää olon aika veteläksi ja ihon kananlihalle. Tosiaan jos ei mieli tekevi aamusta sorvin ääreen, niin nakkaa ekstastyrkki yläminttuun ja anna hetkelliselle flunssalle valta. MUTTA odens on mitä loistavin bilenuuska! Hetki siinä kapakan pisuaarilla, kun havahdut pikkuhuppeliin, niin ai että kyllä maistuu!

4/5

-1

NuuskaPoika244 vuotta 6 kk sitten.
Aikamoista kamaa on! 4/5 koska flippaa vitusti liikaa. Alko tympimään kiekon jälkeen.

5/5

-1

balanssi4 vuotta 6 kk sitten.
Tässä se on ! Pussinuuskien kiistaton ykkönen. Maku ja koostumus lisättynä ilmiömäisen päräyttävään nikotiinin määrään joka räjäyttää päivän käyntiin tai hidastaa päivän käyntiin lähtemistä viemällä heikommilta nuuskahuulilta tajun kankaalle. Miinuksena pieni pakkauskoko (13) pussia kiekko. Kaksi pussia kun kulkee vuoden päivät huulessa niin paluuta ns. Tavis nuuskaan ei ole. Jos tähän sorrut myyt sielusi tälle tavaralle. 5/5 ja hatun nosto odensille !

5/5

-1

odenscolddry4 vuotta 5 kk sitten.
Tosi jees pärisee kunnolla ja nikotiini pitoisuus täys kymppi, eli pitää niksat loitolla.

3/5

-1

Säkkisätivä4 vuotta 5 kk sitten.
Kyllä semmosta tavaraa et huhhu! Aamulla ku heität huulee nii silmät pyörii päässä

5/5

-1

Nacho4 vuotta 5 kk sitten.
Vittu että kolisee ku heittää 2 säkkiä tätä yläpeltiin aamusella :D

4/5

-1

nufnuf4 vuotta 5 kk sitten.
Hammastahna- mainen tuoksu, polttelee kivasti tuhoamatta ikeniä kuitenkaan. Pärähtää yllättävän hyvin, mielestäni paremmin kuin muut odenin dry extremet, ehkä sillä makukemikaalilla on jotain tekemistä asian kanssa. Ei valu paljoo, kuivattaa suuta jokusen. Tämä oli kuitenkin vähän aikaa norminuuska kun tallinnasta ei saannut parempaa.

0/5

-1

Nöllinagetti4 vuotta 4 kk sitten.
Erittäin epämiellyttävää paskaa
Tästä ns. sätimiskuninkaasta ei saa helvetti mitään hyvää irti jos jollain on tästä jotakin positiivista sanottavaa suosittelen niitä hirttäytymään omasta huulesta, joka roikkuu GN tobaccon (odensin valmistajan) tehtaan katon reunasta.
Maku ja jopa pelkkä haju saa minut hakkaamaan päätäni seinään siihen asti kunnes kuolen dehydraatioon.

2/5

-1

snusmeister4 vuotta 4 kk sitten.
Iso pettymys.
Haju muistuttaa hammastahnan ja suuveden risteytystä ja sama tuntuu olevan makukin.
Kymmenen vuotta nuuskanneena ja melkein kaikkea mahdollista niin löysästä kuin pussistakin kokeneena tämä nuuska alkaa olemaan jo niillä rajoilla, että ennemmin on jopa ilman. Se on tälläiseltä nikotiiniriippuvaiselta, joka tekee mitä vain saadakseen nuuskaa ja maksaa niistä maltaita, niin varsin kova tuomio.
Jos positiivista haetaan, niin halpa hinta on tietysti yksi niistä. Potkii myös jollain tasolla, mutta silti päällimmäiseksi fiilikseksi jää pettymys niin makuun kuin siihen mainittuun potkimiseen.
Kokeilin kahdella pussilla ja kyllähän se potkii niin perkeleesti, mutta sitten alkaakin suussa maistumaan se hammastahna-suuveden coctail. Jälkimaku suussa pysyy myös samanlaisena jo käytön jälkeen.

Yksittäisinä kappaleina nyt menee juuri ja juuri, kun ei muutakaan tällä hetkellä ole, mutta en ainakaan tule ikinä tätä ostamaan, jos muutakin on tarjolla ja vaikkei olisikaan, niin isosti joutuu jo miettimään onko edes sen halvan hinnan arvoista. Nyt on sekin hetki koettu siis koettu, että löytyy näköjään nuuskaa jota jopa näin riippuvainen voisi mielellään välttää.

5/5

-1

Nuuskakeisari6664 vuotta 4 kk sitten.
aivan vitun hyvää heitin säkin yläpeltsii nii aloin näkee hallusinaatioita pidin 3h huules ja saatana kuolin maku oli 7/5 maistu paremmalle ku mun mutsin marjakiisseli krapula aamuna

4/5

-1

Pärinäeero4 vuotta 2 kk sitten.
Jos on hakusessa nuuska joka on kuivempaa kuin sahara ja kiinnostaa päästä "leveleille" niin tässä se on, kaikkien jonnejen ja jonnien lempinuuska, joka päräyttää ekstraterrestriaalisesti, ensimmäinen asia mitä tulee mieleen kun tämän laittaapi huuleen on luokkaa "Mitä vittua? hetken makusteltua (noin 2-3min) huomaat että se kuuluisa pärinä voi alkaa, jos siberia on sinun mielestä vahvaa niin tämän käyttö on periaatteessa laitonta sillä tämä pistää paskan lentämään samalla kun juokset ympäri seiniä, arvosanaksi 5/5

4/5

-1

nuuskajokke4 vuotta sitten.
Nikotiinin halu katoaa tämän jälkeen:D ja huuletki aika norsu vituillaa

3/5

-1

cat24 vuotta sitten.
Tätä nuuskaa vedin ekan kerran, heti ku laitto huuleen nii "tajunnanräjäyttävä kokemus" :DD sitä piti sellaset 15min huulessa ja kädet tärisi :D

5/5

-1

nuuskaniko4 vuotta sitten.
kaataa jonnen kuin jonnenkin. tunne on virvoittava aivan kuin unessa olisi

0/5

-1

Ettanboy223 vuotta 10 kk sitten.
Hyi helvetti mitä ripuli paskaa. Paskinta nuuskaa mitä löytyy! Pussien määrästäkään ei ikinä voi olla varma montako kiekosta löytyy.

5/5

-1

Gäisi183 vuotta 6 kk sitten.
Tätä nuuskaa arvostellessa täytyy miettiä, millä sanoilla sitä kuvailee. Kyseinen luomus on kuin Jumala. Teepussi pärähtää hyvin huomaamattomasti yläpellin tai alapellin perukoille ja sätisee, rätisee ja poksuu siellä kuin merenjumalan Ahdin jättimäinen raivopurkaus, uuden vuoden rakettien pauke puoleltaöin tai vaikkapa rankkasateen pisaroiden ropina ikkunalaudalla. Jonnejen suosikki! Saa mielen heittelemään täysin muissa ajatuksissa vaikkapa YO-kokeessa. Todellista töttöröö tavaraa! OSTAKAA TÄTÄ!

2/5

-1

jöötteporkki3 vuotta 6 kk sitten.
Haju on jotain aivan hirveää, purkkia kun nuuhkaisee kunnolla niin alkaa päätä vihlomaan. Maku on hiukan hajua parempi, perus esanssinen minttu tai mikälie mutta kaukana hyvän nuuskan mausta. Pussit ovat sopivan täysiä ja nikotiinia piisaa polkaisemaan paskempikin työpäivä käyntiin. Purkissa mielestäni ihan liian vähän tavaraa (13 pussia) siitä varmaan hintakin tulee. Kyllähän tätä käyttää jos tarvitsee paljon nikotiinia eikä budjetti riitä "kunnon" nuuskaan. Pari tolppaa käytin mutta jatkossa tämä tuote jää osaltani hyllyyn. Ilmeisesti nuorison suosiossa juuri nikotiinipitoisuuden ja halvan hinnan takia.
2/5 tähteä tälle myrkylle

5/5

-1

Jairi3 vuotta sitten.
Se kuuluisa "teinien käyttämä jonne nuuska". Omasta mielestä aika hyvä jytypommi, ihana ruokailun jälkeinen nuuska jota voi imeä jopa tunnin tai enemmänkin. Ei yhtä suosittu veteraani käyttäjien kesken kuin alottelijoiden/perus käyttäjien kesken. Suosittelen jos kaipaat pikaista päähän nousua ja eufoorista oloa. 5/5

4/5

-1

phiien2 vuotta 11 kk sitten.
Hyvää nuuskaa!

3/5

-1

nuuskakeisari692 vuotta 10 kk sitten.
tällä minut myrkytettiin aikoinaan ylä-asteen ruokavälitunnilla. Ihan saatananmoista kuraahan tämä on mutta sätii kuin muna pillussa. Haju kun mädäntyneellä oravalla ja maku samanlainen. Mutta jytisee kuin maanjäristys Japanissa siitä plussaa.

0/5

-1

Aisaatana2 vuotta 10 kk sitten.
Aisaatana ku meni päivä paskaks ku laitoin ekaa kertaa elämässäni nuuskan peltii... Vittu koulu oli just loppunu ni oliha se hyvä idea laittaa vähä pärisee, NO EI SAATANA OLLU, OLI VITUN PASKA IDEA!!!

5/5

-1

Hapis2 vuotta 10 kk sitten.
Paljon tämä nuuska maksaa???

4/5

-1

Heikki302 vuotta 8 kk sitten.
Hyvä pussinuuska.

5/5

-1

odenspötissee2 vuotta 8 kk sitten.
laatu tavaraa aamulla kun pistää huulee nii orgasmi yllättää

3/5

-1

jonttutku2 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä nuuska vahvasta nuuskasta pitäville. Ei valuta helpolla. Haju on mielestäni ihan jees, maku ei kyllä ole. Miinuksena kun tätä käyttää eivät muut nuuskat tunnu oikein missään.

2/5

-1

nuuskapekka2 vuotta 7 kk sitten.
enne tää potki ku linnotukses mummoja kakstuhatluvun alus, nykyää tää on iha mopokamaa.. vissii laskeneet nikotiinia tästä, säätänä! homojen hommaa tää nykyää... ennen oli 6/5, nykyää 2/5.. Kuukaus sitte oli viel jees,,,,

5/5

-1

nuuskakeisari69692 vuotta 6 kk sitten.
tätä ku pistää tupalt aamusti huuleen nii siinä pärähtää heikommalakin kurat housuun

3/5

-1

peltimörkö2 vuotta 6 kk sitten.
Vähäinen määrä/purkki = Halpa hinta.

Tykittää kyllä, mutta samalla hinnalla saa riittoisat nikotiinit kyllä suuremmalla kappalemäärällä.

5/5

-1

Nuuskamies942 vuotta 5 kk sitten.
tämä oli hyvä kokemus 5/5 vahvuus. mutta tuo liiallinen mintun maku alkaa kyllä kyllästyttämään itseäni :D 4/5 maku

5/5

-1

nuuskiz2 vuotta 5 kk sitten.
nollanollaviiskuusnolla, odenilla sekoo polla

5/5

-1

Nemo2 vuotta 4 kk sitten.
Todella hyvää ja tuntuu kunnolla! Ei mitään hifistelyä vaan kunnon kiksit antaa niinku pitääkin. Parempaa ku moni löössi

5/5

-1

VittuEtSätii692 vuotta 4 kk sitten.
Se ensimmäinen paksu ja mehevä pussi joka sujahtaa ylähuulen alle nii ei voi muutakun nauttia!!!

3/5

-1

Turkulaine2 vuotta 2 kk sitten.
Positiivista: Potkii vitusti ja kohtuullisen halpaa, saatavuus Turussa on hyvä
Negatiivista: Maku on hirveä ja Tuoksu on niin kauhea että olen oksentanut sen takia kerran, kannattaa pitää nenästä kiinni kun avaa kiekkoa tai pistää huuleen. Vaikutus on niin nopea että sitä voi verrata esiteinin laukeamiseen, molemmat kestää alle minuutin.

5/5

-1

Nuuskamiess2 vuotta 2 kk sitten.
Odens paras nuuskamälli

3/5

-1

Josku2 vuotta 2 kk sitten.
Halpaa joka päivään sopivaa nuuskaa jota saa aina jostakin kun tarve vaatii.

5/5

-1

Kääntökone2 vuotta 2 kk sitten.
on vitun jees koska sätii ja heittää pääs vitusti ja on halpaa muutenkin maistuu hyvältä ku kerran maasta löysin ja söin jälkeenpäin sain tietää et piti laitaa hulee :D mut säti yht paljo ja oon käyttäny rnne jotai mis o 100mg niksaa ni iha hyvä sen jälkeeää

4/5

-1

Harriet2 vuotta 2 kk sitten.
Sätii mukavasti ja herää nopeemmin kun moukarilla lyöden, toki ei nyt mikään makunautinto noin muuten. Plussat vahvuudesta sekä vähäisestä valutuksesta ja hinta- laatusuhde kohdillaan.

4/5

-1

Sahtimummo2 vuotta 1 kk sitten.
Ekan kerran maistoi kun duunissa kaveri tarjosi. Hetken kuluttua jalat alkoi tuntumaan keitetyiltä makaroneilta.

Eihän tämä mikään makuelämys ole, mutta siedettävä. Samoin haju. Pisteet nikotiinista, ja onhan tämä kivaa vaihtelua itse tehdylle. Parempaa löytyy kyllä, mutta on odenssille oma paikkansa tässä maallisessa maailmassamme. En osannut päättää annanko kolme vai neljä tähteä

3/5

-1

jonnelevel5millii2 vuotta 1 kk sitten.
hyvä maku ja sätii kivasti, en tykkää ku trippaa ihan vitusti:D

5/5

-1

eeliksennuuskanurkka2 vuotta sitten.
iskee ku eeliksen luunyrkki

5/5

-1

nuuskahirmu222 vuotta sitten.
tän kiekon ku heittää lumihankee ja menee saunaa ja tulee hakee 10 minuutin kuluttua ja sieltä biitti ullakolle ja takasi saunaa nii ai jesus

2/5

-1

KaptenMelon1 vuosi 11 kk sitten.
Annan arvostelut seuraaville

Haju: 0/5
Maku: 0/5
Niksa: 4/5

Yhteensä: 2/5

2/5

-1

halko811 vuosi 11 kk sitten.
Paremman puutteessa menee, aika paskaahan tämä tosiaan on.

0/5

-1

Sadasin1 vuosi 11 kk sitten.
Ei tällä kyllä ole nuuskan kanssa mitään tekemistä... Haju ja maku... Hyi helvetti

5/5

-1

Timppanokeval1 vuosi 11 kk sitten.
Sätkii niinku kidnapattu kääpiö kauppakassissa. Tämä jumalan luoma börtty pistää pahimmatkin kullimuumit tuhisemaan tuskasta. Legendan mukaan tämän tappajan avulla saatiin berliinin muuri rikottua. Haju on yhtä kuvottava kuin viikon pakkasessa ollut mutakuono. Heti sujauttamisen jälkeen saattaa alkaa näkymään pieniä miehiä sekä tussijusseja. Mikäli olet vitun onnekas niin saattaa tämä kyseinen käytettyt herkku löytyä joulupuurosta mantelin sijaan. Näiden turmio Tommien avulla osa-aikakaappihinttarit pyrkivät tähtitieteellisiin kuoseihin. Tämä pieni paholainen pistää variksetkin puhumaan.

Jos harrastat seksiä börtty kainalossa, niin tunnet olevasi vitun syvässä nuudeli täytteisessä onkalossa.

4/5

-1

Nuuska-asiantuntija1 vuosi 11 kk sitten.
Halpaa ja saa jonnen pään pyörälle. Tätä herkkua saa joka helvetin paikasta joka on vain plussaa. Maistuu paskalle ja haisee turon virtsalle herättyään. Onhan niitä parempiakian nuuskia tullut maisteltua, mutta kyllä tämä tuote pistää yläpellin kireäksi aina kun siltä tuntuu.

3/5

-1

Snusbou1 vuosi 11 kk sitten.
Ihan... ok? Kai?

Oden's todellakin sätii. Ihan vitusti. Ensikokeiluni Odensista oli täyttä helvettiä. Tunne oli kuin katupora jytäisi ylähuuleen reikää samalla kun laitettaisiin suolaa haavaan.

Nikotiinin määrä/imeytyminen on helvetin nopeaa. Itsekin yli 100-kiloisena tunnen kuinka nikotiini pärähtää äkkiä päähän ja sitten pitää istahtaa. Sitten tulee se mielihyvä joka OSITTAIN korvaa sen helvetillisen sätimisen.

Maku on paskaa. Enempää siitä en sano.

Suosittelen, vain jos ei parempaa ole saatavilla. 3/5

1/5

-1

Mörssäri1 vuosi 11 kk sitten.
Tää paskahan haisee samalle kuin viikon vanha siemeneneste esarin välissä ja potkii ekan viikon kuin juutalainen uunissa, senjälkeen tosin mikään muu enää sitten tunnukkaan miltään kun oot tätä rapaa huulees työntänyt 1/5 koska vitun halpaa ja saa lähimmältä ostarilta.

1/5

-1

NölliTre1 vuosi 11 kk sitten.
Massa pskaa... myyntiin hyvä kun kysyntää riittää

1/5

-1

SavoNuuska1 vuosi 11 kk sitten.
Hah hah Ketut purkin kannessa vuotaa! Haju ja maku kuin ketuissa kiima.aikana!

1/5

-1

Göran6961 vuosi 10 kk sitten.
Ihan paskaahan tämä on! Eikä halpaakaan kun saat swedish matchia vähän enemmän maksamalla (tornissa vain 100g ja saman verran saat General g3 kun pistät muutaman lantin enemmän) maku ja haju todella huono. Ainut plussa nikotiinista jos haluaa välillä vahvempaa.

3/5

-1

Saklu1 vuosi 10 kk sitten.
Hyi helvetti mikä haju mut muuten ihan perus hyvä nuuska

2/5

-1

mars1 vuosi 10 kk sitten.
aivan hirveen makusta ja pelkästä hajusta on pökertyä. niksat lähtee minuutissa tai kahessa rotillaki, joka on sitte ainoo plussa tässä myrkyssä. Espoossa vaikee saada mitää muuta ku tätä paskaa. En suosittele jos muuta tarjolla.

4/5

-1

maukku1 vuosi 8 kk sitten.
Pitkän käyön jälkeen ikenet kärsii, kuiva suu yms. Kannattaa parin tolpan välein käyttää märkää tai muitakun dry pusseja.

0/5

-1

Nuuskaboi11 vuosi 7 kk sitten.
Juuso rakastaa tätä sillä säti aivot pihale

1/5

-1

Jamo_Sokeri1 vuosi 7 kk sitten.
Oksennus tulee hajusta ja maku ei ole nuuskaa ollenkaan!

3/5

-1

Jamo_Sokeri1 vuosi 6 kk sitten.
Tämänkö tunkee huuleen niin tunne on varmaan sama kuin Börje iskee nyrkin Hoganin perseeseen ilman rasvaa ja paska lentää korvista ja haju on sen mukainen, loppu on sitte alkujärkytyksen jälkeen mielyttävämpää!!

3/5

-1

NuuskaHakuri1 vuosi 6 kk sitten.
Nikotiinin määrä vähän pelotti ekoilla kerroilla mut voin sanoo et tätä nakkaat tuplat peltiin nii on sen verran rento olo että jumalauta!

3/5

-1

Nöpä1 vuosi 5 kk sitten.
Kun ryyppäät vuorokauden putkeen ja pussia on huuessa non-stop, niin eipä tuota viikkoon voi enää yläpeltiin vetää. Ihan toimivaa tavaraa mutta liian poppaa...

4/5

-1

Jonnet_töihi4 päivää sitten.
Odens haisee neekeriltä joka veti nagashakin julkiselle. Denssi vetää reijän nopeempaa ku mamut hakemassa kela korttia. Muuten iha hyvä ku ei valu nii nopeeta.

2/5

-2

SnusKejsar5 vuotta 4 kk sitten.
Aluksi potkii ja poraa kivasti, mutta siihen se sitten jääkin. Halpaa nuuskaa joka näkyy laadussa. Kiekon avatessa pettymys on suuri; haju on kamala eikä maussakaan ole kehumista. Vain 13 pussia kiekossa joten ei ihme että hinta on halpa.

5/5

-2

leetelite694 vuotta 11 kk sitten.
Paska haju, muuten erittäin hyvä, odensit ylipäätään ovat erittäin hyviä nuuskia ni kyllä tääki siihe kategoriaan kuuluu, poraa aivan saatanasti ja maku on helvetin hyvä! Itse olen suuri odensien ystävä ja tämä kruunaa kaikki odensit! SUOSITTELEN KAIKILLE!!

1/5

-2

odensonkuraa4 vuotta 11 kk sitten.
Haju aivan hirveä, maku aivan hirveä, pusseja about 13 kiekossa. Oksennusrefleksi tulee kun haistaa ja ottaa pois huulesta. Ainoa plussa vahvuudesta. Hyi helvetti

4/5

-2

kikehuuli4 vuotta 8 kk sitten.
4/5! plussaa: 22mg nikotiini, hieno kiekko, ihajees maku, potkii hyvin ja ennenkaikkea vie niksat!

miinus: Kiekossa on vaa 10 gr :/

SUOSITTELEN KAIKILLE!!

4/5

-2

h5ne4 vuotta 7 kk sitten.
Paska haju mutta es pärisee jonnet tärisee. Erinomainen nuuska hinta/laatu suhteeltaan.

4/5

-2

Joshi4 vuotta 7 kk sitten.
Ehdottomasti oma lempinuuska! Pussit isoja, yli tunnin saa pitää huulessa ennnenkö rupiaa valuttamaan, valuva neste hyvää! Potkii mukavasti mutta nikotiinia saisi olla vieläkin enemmän! Sellanen 30mg nikotiinia per pussi ois perkelee hyvä! Ainoa miinus tietty pussien vähäisyydestä. Ilmottakaa nuuskan nimeä jos tiedätte pussinuuskan jossa on tätä odenssiakin enemmän nikotiinia! :)

4/5

-2

XRANGE4 vuotta 5 kk sitten.
Haisee ja maistuu pahalle, mutta eipä tätä maisteltavaksi ole tarkoitettukaan. Väkevää on ja tuntuu hyvältä huulessa. Mutta sama tässä kuin kaikissa muissakin extremeissä ettei voi jatkuvasti käyttää, alkaa tökkimään ja varsinkin kiekon päivässä kun tätä käyttää niin huomaa kyllä nikotiinin määrän olosta. Harvemmin käytettynä ja kunnon tunnetta huulessa halutessa oikein hyvä.

3/5

-2

snusmumriken_4 vuotta 2 kk sitten.
pärisee,sähisee... Vittu poraa ku timanttiterä.:)

4/5

-2

Thoivo4 vuotta 2 kk sitten.
Siis haisee ihan vitun paskalle eikä makukaan ole kummone mutta nikotiinin määrä korjaa kaiken

5/5

-2

perapervo4 vuotta 1 kk sitten.
Ei ole parempaa kuin tämä treenin tai saunan jälkeen sängyn päällä! Oikein loistavaa tavaraa erityisiin rentoutumistilanteisiin! Perus nuuskana ehkä joku miedompi menis paremmin. Mut 5/5!

2/5

-2

Wallu3 vuotta 11 kk sitten.
Ihan hyvin potkii ja nikotiinii on hyvin mutta hyi helvetti tän kusi on pahaa! Maistuu vanhalta hammastahnalta ja lehmän paskalta!

0/5

-2

kahvi3 vuotta 11 kk sitten.
siis hyi vittu ku tätä paskaa tunkee huulee nii vittu että kolisee siis haju on iha vitun ammoniakki ai saatana imisin mielummi vittu paskaa ku tämmöstä ammoniakkituotetta en suosittele kenellekkään vaikka tätä imen joka vitun ikinen päivä hyi

2/5

-2

nutu223 vuotta 11 kk sitten.
REHELLINEN ARVOSTELU
Ei sädi mitenkään ylivoimaisesti, sopivan kirpeä sätinä. mutta tuntuu kyllä tosi pahalta, oksettaa, pyörryttää, kaikkee mahollista. ei valuta kauheemmin, tosin pidin vain 10min koska oli itselle ihan liikaa jo se että jos on tottunut niksoihin ja haluaa tärinää päivään ni varmasti sopii mutta esim tolppaa tätä ei kannata ostaa (2/5)

3/5

-2

kimpsa3 vuotta 10 kk sitten.
Kyllä sätii ja rentouttaa miinuksena että ekoilla kerroilla tulee sekava olo ja kiekossa on vaan sen 13-14 pussia

5/5

-2

Konkari3 vuotta 8 kk sitten.
Kun ekaa kertaa nakkasin vintin perukoille nii poras saatana peltsii metrin pitusen reijän. Jytäsee vaan nii perkeleesti!

5/5

-2

kuningasfima3 vuotta 8 kk sitten.
Kun ekan kerran laitoin tätä yläpeltiin niin itkuhan siitä tuli ja kädet täris aivan vitusti. Jytisee aivan vitusti varsinkin aamulla ja tämä tavara ei petä koskaan!

ooooodeeens cold dry extreme - ilosanomamme on, niin on!
ooooodeeens cold dry extreme - murtaa vaikka ikenen, tosi on!

1/5

-2

kleem3 vuotta 7 kk sitten.
Vahvaa paskaa. Näissä halvoissa vahvoissa nuuskissa haisee semmonen pistävä ammoniakkimainen liuottimen haju kun avaa purkin. Jostain tyhmästä syystä moni tätä tuppaa vetämään, kun on halpaa jengi ostaa, 13 pussia per kiekko 35-40 euroa tolppa, mielummin ostan jotain laadukkaampaa missä on 18-24 pussia per kiekko ja maksan vaikka 50-70 euroa tolpalta. Tästä tulee vaan paska olo..

5/5

-2

henee3 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää tavaraa, nikotiinijonnen unelma. Hinta/laatusuhde erinomainen

4/5

-2

LöösiSakke3 vuotta 6 kk sitten.
Jäätävän kovaa.....oma top2 Helposti menee kiekko viikonloppuillas

5/5

-2

nuuskaukko3 vuotta 6 kk sitten.
oden's, ossi tai jödens niinhän sitä sanotaan että rakkaalla lapsella monta nimeä ! Poraa kovempaa kuin öljynporauslautta norjan rannikolla ja jytisee kovempaa kuin talvisodan pommit. Tämä tappajanuuska pudottaa aikuisen miehen niinku ak-47 ceeässässä. Tätä tuplat huuleen aamulla niin näkyy hallusinaatiota vielä viikon päästä jos ei joudu sairaalaan teho-osastolle.

4/5

-2

Odenslaw3 vuotta 5 kk sitten.
Odens on yksi semmonen nuuska jota pystyy käyttämään kyllästymättä siihen. Toisaalta maku ei ole mikään ruusun tuoksuinen mutta kyllä tuo nikotiininmäärä kortaa maun. Vielä se että pussejahan ei ole kun se 12 joskus 13 joten se on pieni miinus. Muuten todella toimiva vakkari nuuska mitä käyttää. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät ja kestävät vähän enemmän nikotiinia!

5/5

-2

Nuuskamuikkunen69vittu3 vuotta 1 kk sitten.
Jyllää hyvin ullakolla, suosittelen!

5/5

-2

nuuskamursu2 vuotta 11 kk sitten.
Aivanvitun hyvää nuuskaa. enemmän nikotiinia ku neekereitä afrikassa. vedän tätä aina aamupalna megaforcen kanssa.

2/5

-2

perde2 vuotta 10 kk sitten.
maistuu paskalta, haisee paskalta. pärinä perustuu lähinnä hammastahnaan ja kemikaaleihin.

nikotiinia riittää mutta vakiokäytössä mihin tahansa määrään tottuu niin nopeasti että pian kaikki hyöty vahvuudesta menetetty.

kai tälle 3/5 voisi satunnaisesti käytettynä antaa mutta 14 pussia kiekossa pelkkää vittuilua.

3/5

-2

XXXPsyykkinen2 vuotta 10 kk sitten.
Olen kehittänyt passiivisen vihan cold drytä vastaan ajan myötä, sen helvetillisen hajun ja maun takia. Mutta eihän tätä sen maun takia käytetä. Tunnetusti, kuten kaikki oden's:n extremet. Tämä sätii ja potkii nii vittuna ja huimaa enemmän ko helvetillisessä humalassa. Niksat lähtee ja niin ruokahalukin. Ei pysty käyttämään paljoa.

1/5

-2

nuidis30002 vuotta 5 kk sitten.
Voi elämä mitä läävänuuskaa. Maistuu hammastahnalle ja on älyttömän vahvaa. Mitä järkeä tämmösessä on. Noh, jonnet diggaa.

5/5

-2

Jorkki1 vuosi 5 kk sitten.
Hyvä nuuska omasta mielestä. Maku ja haju ei oo kummonen mutta nikotiinia on hyvä määrä. Ruotsalaiset ei tykkää mut ite tykkään. 5/5 halpa ja niksat lähtee

3/5

-3

Tilulei5 vuotta 4 kk sitten.
Aika jytäkkää tavaraa jota ei tarvii kokoaikaa olla huuleen laittamassa. Maku on aika kitkerä joka ei ole mun mieleen. Pusseja purkissa on tosi vähän n.15. Ei valu helpolla.

4/5

-3

mannapuuro5 vuotta 1 kk sitten.
on todella hyvää nuuskaa, potkii juuri sopivasti! :) ainoa miinus on että kiekossa on korkeintaan 15 pussia...

4/5

-3

rauhi5 vuotta sitten.
Paras jos haluaa kunnon potkua ja potkii kyllä kun on eniten voimaa tässä! miinus et liian vähän pusseja purkissa , mut tää vetää penkkiin ainaki mut vaikka oon nuuskannu noin 20 vuotta. Pirun tehokas on kyllä :)

2/5

-3

ettaniihuuleen4 vuotta 11 kk sitten.
joskus nuorena jonnena tätä vedettii kavereitten kans muna vaahdossa koska "poraa nii helvetisti" mutta nykyää menny ettan heittämällä ohi. 2 tähteä annan koska tällä nuuskalla aloitin ja ilman tätä tuotetta en olisi nyt ettanin löysät huulessa

5/5

-3

luukkuuu4 vuotta 1 kk sitten.
IHAN MAHTAVAA! Sätii ku tuhat salamaa ja pärähtää päähä ku jonneilla es!

2/5

-3

Nuuskamuikhunen4 vuotta sitten.
Ihan ok, liimautuu huuleen kiinni heti ja rupee poraamaa "silmään asti" ekan 5 sekunnin jälkeen. Hyvä nikotiinipitoisuus, sitä rakastan odensseissa, muuten en oikeen tykkää. Maku ei oo hyvä, mutta ei pahakaan.

0/5

-3

blyat3 vuotta 11 kk sitten.
Hyi vittu mitä paskaa, kun ylähuuleen nakkaa niin kuolee jo hajuun. Käytön jälkeen tekee mieli itsemurhaa, en suosittele kenellekkään!

3/5

-3

jonnenunelma2 vuotta 10 kk sitten.
Halpaa ja tunkkasta, plussaa nikotiinin määrästä

5/5

-3

Gäisikeisari2 vuotta 10 kk sitten.
Sätii ja pärisee niin saatanasti. Niksaa ku räsäsen pillussa. Ja ai että lentää kauniit heittoripulit ku tätä nakkaa börsään. Suosittelen!

5/5

-3

jonttutku2 vuotta 8 kk sitten.
myynnissä odens cold extreme white dry Helsingissä. Torni 30e puolikas 20e irtokiekot 5e

3/5

-3

paska2 vuotta 4 kk sitten.
Joni maksa velat

1/5

-4

Nallihuuli5 vuotta sitten.
Liian vahvaa jos aikoo viettää koko päivän ja yön muju lurpakkeessa.
Maku muistuttaa hammastahnalla ryyditettyä vetyperoksidia.
Tätä käyttää jos ei sadan kilometrin säteellä ole muuta saatavissa.

Hintakaan ei ole kovin edullinen kun ottaa huomioon, että purkit ovat huomattavan vajaita. Jos kaljatölkistä puuttuisi puolet, niin sitä sanottaisiin kusetukseksi.

0/5

-4

nuuskapolle4 vuotta 5 kk sitten.
halpaa, poraa vitusti, paljon nikotiiniä muuten täydellinen nuuska mutta valuva kusi maistuu paskalta. pari kaveria oksentanu tän takia 5/5

0/5

-4

Nattekeisari4 vuotta 4 kk sitten.
Vittu mitä paskaa

1/5

-5

Joosua3 vuotta 5 kk sitten.
Ei oikein iske Nämä pussit minulle, löysät on minun makuun tarkoitettu. Ehkä miehellä kuuluu pussit haaroväliin ja taas löysät huuleen eikä housuun. Heh

1/5

-8

mörköullakolla4 vuotta 11 kk sitten.
Aikamoista kuraa oli kyllä tämä. Haisee niin pahalle ettei voi perus arkinuuskana käyttää, makukin on aika etova. Plussaa kuitenkin vahvuudesta ja siitä että ei valuta, pitkät päiväykset myös positiivista.

4/5

-37

KKK-clan2 vuotta 10 kk sitten.
Kyykyttää ku kessu sotilaspoliisia. Jyllää ku Panu sotatantereella. Pienet miinukset hajusta joka vastaa lähinnä KKK:n roviolla käristettyä neekerin kyrpää.

0/5

-39

panu2 vuotta 10 kk sitten.
Sätkii ku panu käpysodassa. Tätä ku laittaa ullakolle ni rupee panunki kikuli vipertää. 5/5 Ainii, rajat kiinni!

Arvostele Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.