Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

R42 Super Strong White Pussinuuska

R42 Super Strong White Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat13€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus26 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g129€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle R42 Super Strong White Pussinuuska


5/5

+18

kalleketola2 vuotta 2 kk sitten.
vitun hyvää paskaa


3/5

+14

Leiskahuuli1 vuosi 10 kk sitten.
Päivitetty arvostelu: Tuoksu on kuin olisit juuri herännyt teholta, täynnä kuolevia ja haisevia ihmisiä. Maku on kuin oisit nuolaissut emäntäsi menkkaveriä. Ei kuse niin paljoa kuin 18 litraa lapioinut labradorinnoutaja. Kiekon ulkonäkö on kuin oisit juuri astunut helvetin porteista sisään. Kahvin kanssa rupeaa jo hieman pierettämään ja paska valahtaa lahkeeseen. Ihan ookoo pussinuuskaa. Kolme/5

0/5

+13

MalminStatham1 vuosi 11 kk sitten.
Aivan karmeaa. Purkin avatessaan alkaa jo etomaan ajatus, että tätä hammastahnan ja liuottimen hajuista skeidaa pitäisi ylähuuleensa tunkea. Hyi hitto. Ehkäpä joku tästä innostuu.


4/5

+13

Jonnentiputin2 vuotta 4 kk sitten.
tätä muutaman kieko käyttäneenä voin sanoa että ihan hyvää on ei töhise liikaa vaikka 26mg niksaa onkin

2/5

+12

Huuli2 vuotta 4 kk sitten.
Ei sädi, iskee ku mike tysonin nyrkki ja säväyttää kuin emokissan vittu konsanaan

3/5

+9

Nutupelti1 vuosi 10 kk sitten.
Haluatko Swedish Matchin version Odensin CD:stä? Tässä se on.

Haju on hieman miedompi kuin Odensilla, ei niin terävä. Maku on myös melko lailla samanlainen.
Ei sädi ehkä ihan niin paljon kuin Odens, mutta kyllä tälläkin saa pään pyörälle, onhan nikotiinia kuitenkin 26mg.

Itse en erityisen paljon tästä pidä, joten arvosana on 3/5.

5/5

+8

Jörssis11 kuukautta sitten.
En käytä nuuskaa kuin baareissa ja jos Odenssiin vertaa : Maku = Parempi, Haju = Parempi. Ja jos vittu uskallatte tuplat heittää peltiin tärisemään niin paukkuu tajunnassa perkele kovempaa kun Simo Häyhän M28-30

5/5

+7

Allu2210 kuukautta sitten.
Maistuu perseeltä

4/5

+5

Pellegrino2 vuotta 4 kk sitten.
R42 Tarjonnasta selkeästi paras. Ei mitään huippua, mutta menettelee. Kevyesti mintutettu, vähän eukalyptuksinen tupakka-aromi joka toimii. Sopiva vahvuus. Hinta/laatusuhde kohtaa hyvin. Jatkoon.
Vahvojen white pussien parhaimmistoa.


3/5

+5

taajuus2 vuotta 4 kk sitten.
Ihan positiivinen yllätys. Niksaa mukavasti astetta isompaan himoon, potkii sivistyneemmin kuin denssi. Ei vuoda liian nopeasti. Hinta-laatu suhde melko kohdillaan trokareilta, ennemmin tätä kuin denssiä. Yksi piste lähtee onnettomasta pakkauskoosta tälläkin, purkin pohja näkyy. Jos biittejä olisi edes pari-kolme lisää... Jos karsastaa "hammastahnanuuskia" kuten Teemuli tuossa ylempänä, R42 Super Strong White "red" on valinta tästä sarjasta.

5/5

+4

Martti_Vanne1 vuosi sitten.
Mulla on nyt vuosi vakkarikäyttöö takana tämän kanssa ja on hinta vs. laatu -suhdestatukseltaan ykkönen mun ienrajalle. Nopeesti kun selas muiden kommentteja niin ei tää kyllä mulla ainakaan valu. Hätätilanteessa menee helposti kolmekin timmaa tuulensuojassa, laitan aina yöksi påsenin huuleen, usein herään vasta aamulla, niin sillon on paska maku suussa, osittain sekin johtuu alkoholista eikä tästä Jumalan luomasta tuotteesta. Antasin 6 tähteä mutta purkki on ruma kuin Gunde Svan.

4/5

+4

SnusSensei991 vuosi 11 kk sitten.
Vaihtelua cd:n rinnalle, pärähtää ku tuplat nakkaapi beltii!

4/5

+3

Yaksipper2 vuotta sitten.
vuotaa puolet nopeempaa ku dens
ei tunnu missää
ok

2/5

+2

Nikotinisti4 kuukautta sitten.
Parempaa kuin Odens , jos se nyt on joku meriitti.

5/5

+2

Dullehuuli7 kuukautta sitten.
Yllättävän hyvää näin vahvaksi minttunuuskaksi. En käyttäisi jatkuvasti, mutta pussi tai kaksi silloin tällöin maistuu oikein makoisalle. Edullinen hinta, ei vuoda, haisee inhimilliselle ja Denssiä hellävaraisempi potkaisu ovat plussia. Huonoa on ainoastaan se, että tämän jälkeen ei vanhan liiton nuuskat toimi ollenkaan.

0/5

+2

skenke1 vuosi sitten.
Aivan kamalaa skeidaa. On tässä vuosien varrella tullut kokeiltua aika montaa ja tämä on kyllä pohjat. Jotain kokeiluja on joutunut aikaisemmin väkisin käyttämään purkit loppuun, mutta tätä ei pysty.
Ostin epähuomiossa useamman purkin ja sain vajaan purkillisen käytettyä, loput poljin suohon, että kukaan muu ei joudu niistä kärsimään.
Haju/maku ihan hirveä, ja aina paha olo kun näitä imeskelee.
Maksan jatkossa mielelläni vähän enemmän laatunuuskasta tai olen käyttämättä kokonaan. Mutta tähän en koske.

4/5

+2

timosuoyrjö2 vuotta sitten.
Parempaa kuin denssi samassa hintaluokassa, huulipotku vastaa Marcon kannatuskorttien keräilyä. Pusseja saisi olla muutama enemmän rasiassa.

4/5

+1

Nuuskaloordi8 kuukautta sitten.
Ehdottomasti parempaa kuin perus denssi. Ei sädi nii paljoa mutta tuo nikotiinin määrä riittää saamaan pään pyörälle :D Suosittelen vähintään testaamaan! Haju ei ole mikään kamalin ja kirkkokin on ihan tyylikäs (jos sillä on edes mitään väliä :D)

1/5

+1

anskucecilia8 kuukautta sitten.
Ei iske eikä sädi tarpeeks Paskin ärrä mitä oon testannu Ei riittävästi potkua!! Kyl tätä niksoihi silti vetää jos ei muuta oo

0/5

+1

AitoNikkis8 kuukautta sitten.
Hirveää värkkiä, tätä käyttää ainoastaan jos on pakko ts. ei muuta ole. Haisee ja maistuu pahalta

3/5

+1

Xx_NuuskaJumala_xX8 kuukautta sitten.
Mielestäni hyvää nuuskaa on, ei liian vahvaa mutta valuttaa ja muutenkin en ostais ostamalla. Tuossa kaksi viikkoa sitten ostin 3 kiekkoa ja päätin että tätä en enää osta. ehkä kuitenkin joskus tuurilla tulee maisteltua uudestaan mutta ei jatkoon.

5/5

+1

Tornikuningas1 vuosi sitten.
Tätä kun tykittää tunteella yläpeltiin niin potkii kovempaa kun futis fruittarit palloa. Yöllä kun heitti tuplat niin ei siinä kauaa hereillä ollu.

2/5

+1

GiveMeSnusPlease1 vuosi sitten.
Kaikkien ala-aste ikäisten ylistämää paskaapussinuuskaa ihan niinkuin perus odens cd

0/5

+0

hedelmajuoma2 viikkoa sitten.
laadutonta pskaa, 0/5. ennemmin vaikka odens...

5/5

+0

perse-arska5 kuukautta sitten.
Ihan saatanan stydi köntsä. Tätä kun lataa yläpeltiin niin vellit housuun ja blackout saman tein.
Parhaiten toimii kun vetää viinaa ja tätä paskaa, aivan huikee setti.
Paskenpaa kuin piri mut parempaa kun ....vttu vetäkää tätä!

3/5

+0

Jarspa9 kuukautta sitten.
Samaan kastiin odenssin kanssa. Tässä haju vähän siedettävämpi.

2/5

+0

wilho12 kuukautta sitten.
aivan järkyttävää shaissee. Maulta vielä hirveämpi mitä odensin cd. Haju onneks vähän siedettävämpi. Jos pääsee valuttaan nii hirvee paskan maku maistuu monta tuntia sen jälkeenkin suussa.

2/5

+0

pokemonjaake1 vuosi 1 kk sitten.
ostin tätä karmee epämielyttävä alkuun jonka jälkeen nautittava, ei valu pahemmin maku xylitol mielestäni

3/5

+0

Juukelisnuukelis1 vuosi 1 kk sitten.
Ihan ok tuote jossei parempaa ole saatavilla, vähän vittumainen tuo hammastahnan katku/maku. Ekat pussit suorastaan poltti ikenet vereslihalle.

3/5

+0

NuuskaHakuri1 vuosi 2 kk sitten.
Omasta kuin kavereidenkin puolesta valuttaa nopeasti. Omasta mielestä en oikeen tykkää mutta hinta on aika sopiva.

1/5

+0

vitutusdenssi1 vuosi 8 kk sitten.
Niin hirveetä paskaa että kun kiekon avaat tulee vain denssistä paskempi fiilis mieleen, kun laitat tämän yläbörsään niin ei tunnu missään ja valuttaa enemmän kun juopon kuola, halpis odenssia, en osta jatkossa!
1/5 että sätii edes hieman!

3/5

+0

SnusSensei991 vuosi 10 kk sitten.
Oden's:in cold dry nuuskaa muistuttava kuiva pussinuuska. Nikotiinia sopivasti ja menee jos ei muuta löydy. Arvosanaksi siis 3/5

4/5

+0

Nikke4201 vuosi 10 kk sitten.
Ihan ok. Pieni mintun maku maistuu tuotteessa

0/5

+0

snusmumriken221 vuosi 11 kk sitten.
Hyi vittu... en syty...

4/5

+0

jonttutku2 vuotta sitten.
Vähän odensin kaltainen ja samanlaista poltetta tarjoava. Maku kuitenkin hieman parempi kuin odensissa ja suosittelen tätä mielummin kuin odenssia. ihan menevä perus vahva nuuska paremmalla maulla kuin odens.

3/5

+0

Paku8372 vuotta 2 kk sitten.
Kokopäivä käyttöön tätä hommasin, Kun odenssin jätin syrjään. Maku ja haju parempi kuin denssissä. Tupakkaa syrjäyttää tämä 26mg potkusäkki hyvin. hyvää,vahvaa ja halpaa.

3/5

+0

Jönky2 vuotta 4 kk sitten.
Ei nyt niin paskaa ku odenssi mut ei kyllä mitää priimaa.ei valuta nopsaa ja toimii kyllä hädässä jos ei muuta saa.tuoksu muistuttaa hieman cd.tä halpaa ku saippua.

4/5

-1

MVS19851 vuosi 7 kk sitten.
Hyvää pussaria. Ei kuse ja riko huulta niin paljoa kuin esim. Denssi. Pinnoja on sopivan paljon. Pussin koko saisi olla vähän isompi. Myös kpl . määrä. Kuitenkin luotettava valinta jos whitestä tykkää.

3/5

-1

odens6661 vuosi 6 kk sitten.
Swedish Matchin kopio Oden'sin Cold Extreme White Drysta. Menee jos ei muuta ole, ei sädi niin paljon kuin cd, ja haju vähän siedettävämpi. Nikotiinia 26mg/g, riittää saamaan perus jonnen tiputtamiseen. Arvosana 3/5, koska pusseja aika vähän kiekossa.

2/5

-1

Dullahuuli779 kuukautta sitten.
Jonnet!! Tää on urpoille jotka eivät todellakaan tiedä mitä nuuska on! Tällä shaiballa saat takuuvarmasti epämiellyttävän hien pintaan ja takaraivoon porautuvan päänsäryn... Itse jokusen vuoden nuuskaa käyttäneenä arvostan kyllä ihan jotain muuta kuin "yläpellin poraamista" jne.. Yksi minun suosikki on nykyään General onyx silver tai general one White... Makunuuskana menee kapten extra stark mint... Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä ja vaikka nikotiini määrä on pienempi niin aina voi tuplat heittää peltiin. Hätätilanteessa kuitenkin tämäkin menee.

4/5

-1

Jamppawii8 kuukautta sitten.
Ihan hyvä nuuska maistuu mansikalle ja ei sädi, mutt kyllä päässä tuntuu.

0/5

-1

lössimies7 kuukautta sitten.
tää on käytännössä vähän niinkun denssiä, en tykkää yhtään näistä "hammstahna nuuskista" erehdyin ostaa tornin tätä ja ei siinä mitään ihmeellistä mutta kun tätä on käyttäny muutaman pussin nii sit alkaa tuntuu siltä niinku löis huuleen joitakin vitun lasinsirpaleita ku poraa nii paljon ja repii huulen auki, en käyttäis vaikka ei olis mitään muuta nuuskaa, älkää ihmiset ostako tätä paskaa tää on paskinta nuuskaa mitä mä oon ikinä testannu, haju ja maku on kans ihan hirveitä, jos rahat on lopussa ja pitää ostaa nuuskaa nii ostakaa ennemmin sitä vitun odenssia, sekään ei oo nii hirveää kun tää

3/5

-1

Vittusaatana2 kuukautta sitten.
Ei tästä tiedä onko odenssia vai ei. Haju ei oo nii vahva kunnes avaat ton vitu purkin ni sitte pärähtää paskan haju niiku neekereistä suoraa nenää. Joka kerta ku saan ton pussin käteen ni ei tiedä kehtaako yläborsää tunkea tota paskaa mutta ihan hyvää se silti on. Sanotaa nyt vaikka, että 3/5 hymy tulee turpaa, ku saan sen ylähuuleen vihdoin laitettua ton 5 viiden minuutin mietiskelyn jälkee.

Arvostele R42 Super Strong White Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.