R42 Super Strong White Pussinuuska

R42 Super Strong White Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat13€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus26 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g129€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle R42 Super Strong White Pussinuuska


3/5

+21

Leiskahuuli3 vuotta 1 kk sitten.
Päivitetty arvostelu: Tuoksu on kuin olisit juuri herännyt teholta, täynnä kuolevia ja haisevia ihmisiä. Maku on kuin oisit nuolaissut emäntäsi menkkaveriä. Ei kuse niin paljoa kuin 18 litraa lapioinut labradorinnoutaja. Kiekon ulkonäkö on kuin oisit juuri astunut helvetin porteista sisään. Kahvin kanssa rupeaa jo hieman pierettämään ja paska valahtaa lahkeeseen. Ihan ookoo pussinuuskaa. Kolme/5


3/5

+19

Nutupelti3 vuotta 1 kk sitten.
Haluatko Swedish Matchin version Odensin CD:stä? Tässä se on.

Haju on hieman miedompi kuin Odensilla, ei niin terävä. Maku on myös melko lailla samanlainen.
Ei sädi ehkä ihan niin paljon kuin Odens, mutta kyllä tälläkin saa pään pyörälle, onhan nikotiinia kuitenkin 26mg.

Itse en erityisen paljon tästä pidä, joten arvosana on 3/5.

5/5

+17

kalleketola3 vuotta 6 kk sitten.
vitun hyvää paskaa


3/5

+12

taajuus3 vuotta 7 kk sitten.
Ihan positiivinen yllätys. Niksaa mukavasti astetta isompaan himoon, potkii sivistyneemmin kuin denssi. Ei vuoda liian nopeasti. Hinta-laatu suhde melko kohdillaan trokareilta, ennemmin tätä kuin denssiä. Yksi piste lähtee onnettomasta pakkauskoosta tälläkin, purkin pohja näkyy. Jos biittejä olisi edes pari-kolme lisää... Jos karsastaa "hammastahnanuuskia" kuten Teemuli tuossa ylempänä, R42 Super Strong White "red" on valinta tästä sarjasta.

2/5

+11

Nikotinisti1 vuosi 7 kk sitten.
Parempaa kuin Odens , jos se nyt on joku meriitti.

2/5

+11

Huuli3 vuotta 7 kk sitten.
Ei sädi, iskee ku mike tysonin nyrkki ja säväyttää kuin emokissan vittu konsanaan

0/5

+10

MalminStatham3 vuotta 2 kk sitten.
Aivan karmeaa. Purkin avatessaan alkaa jo etomaan ajatus, että tätä hammastahnan ja liuottimen hajuista skeidaa pitäisi ylähuuleensa tunkea. Hyi hitto. Ehkäpä joku tästä innostuu.

4/5

+10

Pellegrino3 vuotta 7 kk sitten.
R42 Tarjonnasta selkeästi paras. Ei mitään huippua, mutta menettelee. Kevyesti mintutettu, vähän eukalyptuksinen tupakka-aromi joka toimii. Sopiva vahvuus. Hinta/laatusuhde kohtaa hyvin. Jatkoon.
Vahvojen white pussien parhaimmistoa.


4/5

+9

Yaksipper3 vuotta 4 kk sitten.
vuotaa puolet nopeempaa ku dens
ei tunnu missää
ok

4/5

+8

Jonnentiputin3 vuotta 7 kk sitten.
tätä muutaman kieko käyttäneenä voin sanoa että ihan hyvää on ei töhise liikaa vaikka 26mg niksaa onkin

5/5

+7

Allu222 vuotta 1 kk sitten.
Maistuu perseeltä

4/5

+6

Nuuskaloordi1 vuosi 11 kk sitten.
Ehdottomasti parempaa kuin perus denssi. Ei sädi nii paljoa mutta tuo nikotiinin määrä riittää saamaan pään pyörälle :D Suosittelen vähintään testaamaan! Haju ei ole mikään kamalin ja kirkkokin on ihan tyylikäs (jos sillä on edes mitään väliä :D)

3/5

+5

NuuskaHakuri2 vuotta 6 kk sitten.
Omasta kuin kavereidenkin puolesta valuttaa nopeasti. Omasta mielestä en oikeen tykkää mutta hinta on aika sopiva.

3/5

+4

Xx_NuuskaJumala_xX2 vuotta sitten.
Mielestäni hyvää nuuskaa on, ei liian vahvaa mutta valuttaa ja muutenkin en ostais ostamalla. Tuossa kaksi viikkoa sitten ostin 3 kiekkoa ja päätin että tätä en enää osta. ehkä kuitenkin joskus tuurilla tulee maisteltua uudestaan mutta ei jatkoon.

5/5

+4

Jörssis2 vuotta 2 kk sitten.
En käytä nuuskaa kuin baareissa ja jos Odenssiin vertaa : Maku = Parempi, Haju = Parempi. Ja jos vittu uskallatte tuplat heittää peltiin tärisemään niin paukkuu tajunnassa perkele kovempaa kun Simo Häyhän M28-30

5/5

+4

Martti_Vanne2 vuotta 4 kk sitten.
Mulla on nyt vuosi vakkarikäyttöö takana tämän kanssa ja on hinta vs. laatu -suhdestatukseltaan ykkönen mun ienrajalle. Nopeesti kun selas muiden kommentteja niin ei tää kyllä mulla ainakaan valu. Hätätilanteessa menee helposti kolmekin timmaa tuulensuojassa, laitan aina yöksi påsenin huuleen, usein herään vasta aamulla, niin sillon on paska maku suussa, osittain sekin johtuu alkoholista eikä tästä Jumalan luomasta tuotteesta. Antasin 6 tähteä mutta purkki on ruma kuin Gunde Svan.

4/5

+4

Nikke4203 vuotta 1 kk sitten.
Ihan ok. Pieni mintun maku maistuu tuotteessa

3/5

+4

Paku8373 vuotta 6 kk sitten.
Kokopäivä käyttöön tätä hommasin, Kun odenssin jätin syrjään. Maku ja haju parempi kuin denssissä. Tupakkaa syrjäyttää tämä 26mg potkusäkki hyvin. hyvää,vahvaa ja halpaa.

3/5

+3

Nuuskankuluttaja5 kuukautta sitten.
Ihan ok, vähän parempaa ku dens mutta en käyttäisi arki käytössä jos ei ole muuta. Ei kannata tolppaa ostaa jos ei ennen käyttänyt. 3/5

5/5

+3

Perseleub6 kuukautta sitten.
Loistava nuuska nikotiinin tarpeeseen. Maku on hieman outo mutta ei niin hammastahnainen kuin esimerkiksi odens. Tämä ei juuri "sädi" mikä on pelkkää plussaa koska en ole enää lapsi/teini. Pussit ei kuse huuleen vaikka päivän pitää mikä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä ominaisuksista. Nikotiinia on paljon mutta se vapautuu hitaasti ja yksi pussi riittää paljon pidemmälle kuin muissa malleissa.

5/5

+3

Dullehuuli1 vuosi 11 kk sitten.
Yllättävän hyvää näin vahvaksi minttunuuskaksi. En käyttäisi jatkuvasti, mutta pussi tai kaksi silloin tällöin maistuu oikein makoisalle. Edullinen hinta, ei vuoda, haisee inhimilliselle ja Denssiä hellävaraisempi potkaisu ovat plussia. Huonoa on ainoastaan se, että tämän jälkeen ei vanhan liiton nuuskat toimi ollenkaan.

3/5

+3

SnusSensei993 vuotta 1 kk sitten.
Oden's:in cold dry nuuskaa muistuttava kuiva pussinuuska. Nikotiinia sopivasti ja menee jos ei muuta löydy. Arvosanaksi siis 3/5

4/5

+2

Jere97M4 päivää sitten.
mielestäni ihan kelpo nuuska. Sopivan vahva ja maku iha ok. Ei valuta liiemmin siitä myös plussaa. Ehkä saisi tupakka maistua enemmän, joten 4/5

3/5

+2

rottamies2 viikkoa sitten.
Voi pojat. Erehdyin tätä ostamaan kiekon ja tulin lopputulokseen että tämä oli Pirkan laimennettu versio Suomen massanuuskasta denssistä!

Avattuani kiekon en kuitenkaan oksentanut denssin pistävänkarmeasta hajusta, vaan hillityn valkoisen nuuskan haju yllätti aistini. Pistinpä tämän paskiaisen huuleen ja totesin että tämä on mitäänsanomatonta kuraa. Kunnes nikotiini viimein saapui verenkiertoon ja vitutus hävisi ku homo pillun päältä. Valutus kuitenkin alkoi heti kun saavutin nuuskan tuoman Nirvanan.

R42 on ihan hyvä suomalaisten janoama perusnuuska ja voin tähän turvautua seuraavan kerran, kun denssi, siberia tai t45 rupeaa tökkimään. Loistavaa. Annan kuitenkin karkean 3/5 johtuen siitä, että valutus alkaa jo ennen, kuin Sanna Marin pilaa Suomen tulevaisuuden ja potku alkaa myöhemmin, kuin naisen orgasmi. Samaten tämä nuuska ei poraa alkuunkaan.

4/5

+2

Denssiukko10 kuukautta sitten.
Sätii sopivasti ja maku on hyvä.

2/5

+2

pokemonjaake2 vuotta 5 kk sitten.
ostin tätä karmee epämielyttävä alkuun jonka jälkeen nautittava, ei valu pahemmin maku xylitol mielestäni

4/5

+2

SnusSensei993 vuotta 2 kk sitten.
Vaihtelua cd:n rinnalle, pärähtää ku tuplat nakkaapi beltii!

4/5

+2

timosuoyrjö3 vuotta 4 kk sitten.
Parempaa kuin denssi samassa hintaluokassa, huulipotku vastaa Marcon kannatuskorttien keräilyä. Pusseja saisi olla muutama enemmän rasiassa.

0/5

+1

AitoNikkis2 vuotta sitten.
Hirveää värkkiä, tätä käyttää ainoastaan jos on pakko ts. ei muuta ole. Haisee ja maistuu pahalta

0/5

+1

skenke2 vuotta 4 kk sitten.
Aivan kamalaa skeidaa. On tässä vuosien varrella tullut kokeiltua aika montaa ja tämä on kyllä pohjat. Jotain kokeiluja on joutunut aikaisemmin väkisin käyttämään purkit loppuun, mutta tätä ei pysty.
Ostin epähuomiossa useamman purkin ja sain vajaan purkillisen käytettyä, loput poljin suohon, että kukaan muu ei joudu niistä kärsimään.
Haju/maku ihan hirveä, ja aina paha olo kun näitä imeskelee.
Maksan jatkossa mielelläni vähän enemmän laatunuuskasta tai olen käyttämättä kokonaan. Mutta tähän en koske.

5/5

+1

Tornikuningas2 vuotta 4 kk sitten.
Tätä kun tykittää tunteella yläpeltiin niin potkii kovempaa kun futis fruittarit palloa. Yöllä kun heitti tuplat niin ei siinä kauaa hereillä ollu.

3/5

+1

Juukelisnuukelis2 vuotta 5 kk sitten.
Ihan ok tuote jossei parempaa ole saatavilla, vähän vittumainen tuo hammastahnan katku/maku. Ekat pussit suorastaan poltti ikenet vereslihalle.

3/5

+1

Jönky3 vuotta 7 kk sitten.
Ei nyt niin paskaa ku odenssi mut ei kyllä mitää priimaa.ei valuta nopsaa ja toimii kyllä hädässä jos ei muuta saa.tuoksu muistuttaa hieman cd.tä halpaa ku saippua.

0/5

+0

lepa2 päivää sitten.
haisee ku vanhan hutsun pillu.

3/5

+0

nuuskaasiantuntija1 kuukautta sitten.
Odenssiin tottuneille ei mikään paras vaihtoehto, koska ei juurikaan sädi. Suuri nikotiinimäärä kuitenkin menee mukavasti päähän eikä makukaan ole niin hirveä mitä monet antavat ymmärtää. Varsin ok tavaraa, muttei kuitenkaan se kaikista paras nuuska. Menettelee.

2/5

+0

ODENSG0D1 kuukautta sitten.
jos on tottunut odenssiin niin ei tunnu ollenkaan

4/5

+0

siberiakiekko_38 kuukautta sitten.
iha ok nuuska mut ei sädi vittuakaa ja maku outo kiekko iha hieno. 4/5

5/5

+0

ai_vittu_ku_sätii1 vuosi 2 kk sitten.
kun juot kupin kahvia ja laitat tämän pepsodentin huuleen niin paska on housussa alta aikayksikön 5/5

4/5

+0

jonttutku3 vuotta 4 kk sitten.
Vähän odensin kaltainen ja samanlaista poltetta tarjoava. Maku kuitenkin hieman parempi kuin odensissa ja suosittelen tätä mielummin kuin odenssia. ihan menevä perus vahva nuuska paremmalla maulla kuin odens.

2/5

-1

wilho2 vuotta 4 kk sitten.
aivan järkyttävää shaissee. Maulta vielä hirveämpi mitä odensin cd. Haju onneks vähän siedettävämpi. Jos pääsee valuttaan nii hirvee paskan maku maistuu monta tuntia sen jälkeenkin suussa.

1/5

-1

anskucecilia2 vuotta sitten.
Ei iske eikä sädi tarpeeks Paskin ärrä mitä oon testannu Ei riittävästi potkua!! Kyl tätä niksoihi silti vetää jos ei muuta oo

4/5

-1

YLLI1 vuosi 2 kk sitten.
Tämän käytön jälkeen mikään muu ei maistu enää miltään, enkä puhu nyt muista nuuskista. Laatu on epätasainen kuin kivespussisi pinta. Jokaisesta rasiassa löytyy muutama reikäpäinen, mutta se eihän se tämän tuomaa kokemusta mitenkään muuta. Joka kolmas pussi kusee ja ne kaksi muuta sitten imee huulestasi kaiken elinvoiman ja epäilet että laitoitko sittenkin kosteudenpoistajan huuleen. Halpaa ja vahvaa niinkuin juutalaisista tehty saippua. Voisin kuvitella että vähän sama makukin. Hyvä nuuska sillä puolet kavereista ei enää suostu sinulta pussia pummimaan. 4/5

Arvostele R42 Super Strong White Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.