R42 Super Strong White Pussinuuska

R42 Super Strong White Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat13€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus26 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g129€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle R42 Super Strong White Pussinuuska


3/5

+21

Leiskahuuli2 vuotta 11 kk sitten.
Päivitetty arvostelu: Tuoksu on kuin olisit juuri herännyt teholta, täynnä kuolevia ja haisevia ihmisiä. Maku on kuin oisit nuolaissut emäntäsi menkkaveriä. Ei kuse niin paljoa kuin 18 litraa lapioinut labradorinnoutaja. Kiekon ulkonäkö on kuin oisit juuri astunut helvetin porteista sisään. Kahvin kanssa rupeaa jo hieman pierettämään ja paska valahtaa lahkeeseen. Ihan ookoo pussinuuskaa. Kolme/5


5/5

+21

kalleketola3 vuotta 4 kk sitten.
vitun hyvää paskaa

2/5

+16

Huuli3 vuotta 4 kk sitten.
Ei sädi, iskee ku mike tysonin nyrkki ja säväyttää kuin emokissan vittu konsanaan


0/5

+15

MalminStatham2 vuotta 11 kk sitten.
Aivan karmeaa. Purkin avatessaan alkaa jo etomaan ajatus, että tätä hammastahnan ja liuottimen hajuista skeidaa pitäisi ylähuuleensa tunkea. Hyi hitto. Ehkäpä joku tästä innostuu.

4/5

+14

Jonnentiputin3 vuotta 5 kk sitten.
tätä muutaman kieko käyttäneenä voin sanoa että ihan hyvää on ei töhise liikaa vaikka 26mg niksaa onkin

5/5

+10

Allu221 vuosi 11 kk sitten.
Maistuu perseeltä

5/5

+10

Jörssis2 vuotta sitten.
En käytä nuuskaa kuin baareissa ja jos Odenssiin vertaa : Maku = Parempi, Haju = Parempi. Ja jos vittu uskallatte tuplat heittää peltiin tärisemään niin paukkuu tajunnassa perkele kovempaa kun Simo Häyhän M28-30

3/5

+10

Nutupelti2 vuotta 11 kk sitten.
Haluatko Swedish Matchin version Odensin CD:stä? Tässä se on.

Haju on hieman miedompi kuin Odensilla, ei niin terävä. Maku on myös melko lailla samanlainen.
Ei sädi ehkä ihan niin paljon kuin Odens, mutta kyllä tälläkin saa pään pyörälle, onhan nikotiinia kuitenkin 26mg.

Itse en erityisen paljon tästä pidä, joten arvosana on 3/5.

3/5

+7

taajuus3 vuotta 5 kk sitten.
Ihan positiivinen yllätys. Niksaa mukavasti astetta isompaan himoon, potkii sivistyneemmin kuin denssi. Ei vuoda liian nopeasti. Hinta-laatu suhde melko kohdillaan trokareilta, ennemmin tätä kuin denssiä. Yksi piste lähtee onnettomasta pakkauskoosta tälläkin, purkin pohja näkyy. Jos biittejä olisi edes pari-kolme lisää... Jos karsastaa "hammastahnanuuskia" kuten Teemuli tuossa ylempänä, R42 Super Strong White "red" on valinta tästä sarjasta.

4/5

+5

Yaksipper3 vuotta 1 kk sitten.
vuotaa puolet nopeempaa ku dens
ei tunnu missää
ok

5/5

+4

ai_vittu_ku_sätii12 kuukautta sitten.
kun juot kupin kahvia ja laitat tämän pepsodentin huuleen niin paska on housussa alta aikayksikön 5/5

4/5

+4

Pellegrino3 vuotta 4 kk sitten.
R42 Tarjonnasta selkeästi paras. Ei mitään huippua, mutta menettelee. Kevyesti mintutettu, vähän eukalyptuksinen tupakka-aromi joka toimii. Sopiva vahvuus. Hinta/laatusuhde kohtaa hyvin. Jatkoon.
Vahvojen white pussien parhaimmistoa.


5/5

+3

NuuskaonHybää7 kuukautta sitten.
Haisee kuin kasa kuolleita raiskattuja lapsia. Ja maistuu samanlaiselta kuin odens mutta vähän paremmalta. Kiekko on kuin saatanan siivet . Ei heitä päässä vaikkakin 26mg niksaa. Sanoisin että 5/5 päivittäis käyttöistä nuuskaa nam!

4/5

+3

YLLI12 kuukautta sitten.
Tämän käytön jälkeen mikään muu ei maistu enää miltään, enkä puhu nyt muista nuuskista. Laatu on epätasainen kuin kivespussisi pinta. Jokaisesta rasiassa löytyy muutama reikäpäinen, mutta se eihän se tämän tuomaa kokemusta mitenkään muuta. Joka kolmas pussi kusee ja ne kaksi muuta sitten imee huulestasi kaiken elinvoiman ja epäilet että laitoitko sittenkin kosteudenpoistajan huuleen. Halpaa ja vahvaa niinkuin juutalaisista tehty saippua. Voisin kuvitella että vähän sama makukin. Hyvä nuuska sillä puolet kavereista ei enää suostu sinulta pussia pummimaan. 4/5

2/5

+3

Nikotinisti1 vuosi 5 kk sitten.
Parempaa kuin Odens , jos se nyt on joku meriitti.

5/5

+3

Martti_Vanne2 vuotta 1 kk sitten.
Mulla on nyt vuosi vakkarikäyttöö takana tämän kanssa ja on hinta vs. laatu -suhdestatukseltaan ykkönen mun ienrajalle. Nopeesti kun selas muiden kommentteja niin ei tää kyllä mulla ainakaan valu. Hätätilanteessa menee helposti kolmekin timmaa tuulensuojassa, laitan aina yöksi påsenin huuleen, usein herään vasta aamulla, niin sillon on paska maku suussa, osittain sekin johtuu alkoholista eikä tästä Jumalan luomasta tuotteesta. Antasin 6 tähteä mutta purkki on ruma kuin Gunde Svan.

4/5

+3

SnusSensei993 vuotta sitten.
Vaihtelua cd:n rinnalle, pärähtää ku tuplat nakkaapi beltii!

4/5

+3

timosuoyrjö3 vuotta 1 kk sitten.
Parempaa kuin denssi samassa hintaluokassa, huulipotku vastaa Marcon kannatuskorttien keräilyä. Pusseja saisi olla muutama enemmän rasiassa.

5/5

+2

Perseleub3 kuukautta sitten.
Loistava nuuska nikotiinin tarpeeseen. Maku on hieman outo mutta ei niin hammastahnainen kuin esimerkiksi odens. Tämä ei juuri "sädi" mikä on pelkkää plussaa koska en ole enää lapsi/teini. Pussit ei kuse huuleen vaikka päivän pitää mikä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä ominaisuksista. Nikotiinia on paljon mutta se vapautuu hitaasti ja yksi pussi riittää paljon pidemmälle kuin muissa malleissa.

5/5

+2

Dullehuuli1 vuosi 8 kk sitten.
Yllättävän hyvää näin vahvaksi minttunuuskaksi. En käyttäisi jatkuvasti, mutta pussi tai kaksi silloin tällöin maistuu oikein makoisalle. Edullinen hinta, ei vuoda, haisee inhimilliselle ja Denssiä hellävaraisempi potkaisu ovat plussia. Huonoa on ainoastaan se, että tämän jälkeen ei vanhan liiton nuuskat toimi ollenkaan.

4/5

+2

Nuuskaloordi1 vuosi 8 kk sitten.
Ehdottomasti parempaa kuin perus denssi. Ei sädi nii paljoa mutta tuo nikotiinin määrä riittää saamaan pään pyörälle :D Suosittelen vähintään testaamaan! Haju ei ole mikään kamalin ja kirkkokin on ihan tyylikäs (jos sillä on edes mitään väliä :D)

3/5

+2

Xx_NuuskaJumala_xX1 vuosi 10 kk sitten.
Mielestäni hyvää nuuskaa on, ei liian vahvaa mutta valuttaa ja muutenkin en ostais ostamalla. Tuossa kaksi viikkoa sitten ostin 3 kiekkoa ja päätin että tätä en enää osta. ehkä kuitenkin joskus tuurilla tulee maisteltua uudestaan mutta ei jatkoon.

0/5

+2

skenke2 vuotta 1 kk sitten.
Aivan kamalaa skeidaa. On tässä vuosien varrella tullut kokeiltua aika montaa ja tämä on kyllä pohjat. Jotain kokeiluja on joutunut aikaisemmin väkisin käyttämään purkit loppuun, mutta tätä ei pysty.
Ostin epähuomiossa useamman purkin ja sain vajaan purkillisen käytettyä, loput poljin suohon, että kukaan muu ei joudu niistä kärsimään.
Haju/maku ihan hirveä, ja aina paha olo kun näitä imeskelee.
Maksan jatkossa mielelläni vähän enemmän laatunuuskasta tai olen käyttämättä kokonaan. Mutta tähän en koske.

2/5

+2

GiveMeSnusPlease2 vuotta 1 kk sitten.
Kaikkien ala-aste ikäisten ylistämää paskaapussinuuskaa ihan niinkuin perus odens cd

4/5

+1

Nuuskamaju2 kuukautta sitten.
26mg niksaa tuntuu kuin hirvi raiskaisi sinut juuri kun olet herännyt (mahtava fiilis) suosittelen ehdottomasti jonnejen suosiman odenssin tilalle ei raiskaa ikeniä yhtä pahasti. Kiekon sulkemisesta kuuluu 10 prosentin mahdollisuudella vitullinen ääni joten tällä kertaa et tulekkaan hirven raiskatuksi vaan saat hellempää piiskaa äidiltäsi.

4/5

+1

Denssiukko7 kuukautta sitten.
Sätii sopivasti ja maku on hyvä.

0/5

+1

lössimies1 vuosi 8 kk sitten.
tää on käytännössä vähän niinkun denssiä, en tykkää yhtään näistä "hammstahna nuuskista" erehdyin ostaa tornin tätä ja ei siinä mitään ihmeellistä mutta kun tätä on käyttäny muutaman pussin nii sit alkaa tuntuu siltä niinku löis huuleen joitakin vitun lasinsirpaleita ku poraa nii paljon ja repii huulen auki, en käyttäis vaikka ei olis mitään muuta nuuskaa, älkää ihmiset ostako tätä paskaa tää on paskinta nuuskaa mitä mä oon ikinä testannu, haju ja maku on kans ihan hirveitä, jos rahat on lopussa ja pitää ostaa nuuskaa nii ostakaa ennemmin sitä vitun odenssia, sekään ei oo nii hirveää kun tää

5/5

+1

Tornikuningas2 vuotta 1 kk sitten.
Tätä kun tykittää tunteella yläpeltiin niin potkii kovempaa kun futis fruittarit palloa. Yöllä kun heitti tuplat niin ei siinä kauaa hereillä ollu.

3/5

+1

NuuskaHakuri2 vuotta 2 kk sitten.
Omasta kuin kavereidenkin puolesta valuttaa nopeasti. Omasta mielestä en oikeen tykkää mutta hinta on aika sopiva.

3/5

+1

Paku8373 vuotta 2 kk sitten.
Kokopäivä käyttöön tätä hommasin, Kun odenssin jätin syrjään. Maku ja haju parempi kuin denssissä. Tupakkaa syrjäyttää tämä 26mg potkusäkki hyvin. hyvää,vahvaa ja halpaa.

3/5

+0

Nuuskankuluttaja2 kuukautta sitten.
Ihan ok, vähän parempaa ku dens mutta en käyttäisi arki käytössä jos ei ole muuta. Ei kannata tolppaa ostaa jos ei ennen käyttänyt. 3/5

5/5

+0

homoneekeri3 kuukautta sitten.
vitun hyvää paskaa

4/5

+0

siberiakiekko_35 kuukautta sitten.
iha ok nuuska mut ei sädi vittuakaa ja maku outo kiekko iha hieno. 4/5

5/5

+0

perse-arska1 vuosi 6 kk sitten.
Ihan saatanan stydi köntsä. Tätä kun lataa yläpeltiin niin vellit housuun ja blackout saman tein.
Parhaiten toimii kun vetää viinaa ja tätä paskaa, aivan huikee setti.
Paskenpaa kuin piri mut parempaa kun ....vttu vetäkää tätä!

1/5

+0

anskucecilia1 vuosi 8 kk sitten.
Ei iske eikä sädi tarpeeks Paskin ärrä mitä oon testannu Ei riittävästi potkua!! Kyl tätä niksoihi silti vetää jos ei muuta oo

0/5

+0

AitoNikkis1 vuosi 8 kk sitten.
Hirveää värkkiä, tätä käyttää ainoastaan jos on pakko ts. ei muuta ole. Haisee ja maistuu pahalta

2/5

+0

wilho2 vuotta sitten.
aivan järkyttävää shaissee. Maulta vielä hirveämpi mitä odensin cd. Haju onneks vähän siedettävämpi. Jos pääsee valuttaan nii hirvee paskan maku maistuu monta tuntia sen jälkeenkin suussa.

2/5

+0

pokemonjaake2 vuotta 1 kk sitten.
ostin tätä karmee epämielyttävä alkuun jonka jälkeen nautittava, ei valu pahemmin maku xylitol mielestäni

3/5

+0

Juukelisnuukelis2 vuotta 1 kk sitten.
Ihan ok tuote jossei parempaa ole saatavilla, vähän vittumainen tuo hammastahnan katku/maku. Ekat pussit suorastaan poltti ikenet vereslihalle.

3/5

+0

odens6662 vuotta 7 kk sitten.
Swedish Matchin kopio Oden'sin Cold Extreme White Drysta. Menee jos ei muuta ole, ei sädi niin paljon kuin cd, ja haju vähän siedettävämpi. Nikotiinia 26mg/g, riittää saamaan perus jonnen tiputtamiseen. Arvosana 3/5, koska pusseja aika vähän kiekossa.

3/5

+0

SnusSensei992 vuotta 11 kk sitten.
Oden's:in cold dry nuuskaa muistuttava kuiva pussinuuska. Nikotiinia sopivasti ja menee jos ei muuta löydy. Arvosanaksi siis 3/5

4/5

+0

Nikke4202 vuotta 11 kk sitten.
Ihan ok. Pieni mintun maku maistuu tuotteessa

0/5

+0

snusmumriken222 vuotta 11 kk sitten.
Hyi vittu... en syty...

4/5

+0

jonttutku3 vuotta 1 kk sitten.
Vähän odensin kaltainen ja samanlaista poltetta tarjoava. Maku kuitenkin hieman parempi kuin odensissa ja suosittelen tätä mielummin kuin odenssia. ihan menevä perus vahva nuuska paremmalla maulla kuin odens.

3/5

+0

Jönky3 vuotta 5 kk sitten.
Ei nyt niin paskaa ku odenssi mut ei kyllä mitää priimaa.ei valuta nopsaa ja toimii kyllä hädässä jos ei muuta saa.tuoksu muistuttaa hieman cd.tä halpaa ku saippua.

1/5

-1

vitutusdenssi2 vuotta 10 kk sitten.
Niin hirveetä paskaa että kun kiekon avaat tulee vain denssistä paskempi fiilis mieleen, kun laitat tämän yläbörsään niin ei tunnu missään ja valuttaa enemmän kun juopon kuola, halpis odenssia, en osta jatkossa!
1/5 että sätii edes hieman!

2/5

-1

Dullahuuli771 vuosi 10 kk sitten.
Jonnet!! Tää on urpoille jotka eivät todellakaan tiedä mitä nuuska on! Tällä shaiballa saat takuuvarmasti epämiellyttävän hien pintaan ja takaraivoon porautuvan päänsäryn... Itse jokusen vuoden nuuskaa käyttäneenä arvostan kyllä ihan jotain muuta kuin "yläpellin poraamista" jne.. Yksi minun suosikki on nykyään General onyx silver tai general one White... Makunuuskana menee kapten extra stark mint... Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä ja vaikka nikotiini määrä on pienempi niin aina voi tuplat heittää peltiin. Hätätilanteessa kuitenkin tämäkin menee.

0/5

-1

hedelmajuoma1 vuosi 1 kk sitten.
laadutonta pskaa, 0/5. ennemmin vaikka odens...

Arvostele R42 Super Strong White Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.