R42 Super Strong White Pussinuuska

R42 Super Strong White Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat13€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus26 mg/g
Pakkauskoko10 x 10g129€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle R42 Super Strong White Pussinuuska


3/5

+23

Nutupelti3 vuotta 7 kk sitten.
Haluatko Swedish Matchin version Odensin CD:stä? Tässä se on.

Haju on hieman miedompi kuin Odensilla, ei niin terävä. Maku on myös melko lailla samanlainen.
Ei sädi ehkä ihan niin paljon kuin Odens, mutta kyllä tälläkin saa pään pyörälle, onhan nikotiinia kuitenkin 26mg.

Itse en erityisen paljon tästä pidä, joten arvosana on 3/5.


4/5

+19

Pellegrino4 vuotta sitten.
R42 Tarjonnasta selkeästi paras. Ei mitään huippua, mutta menettelee. Kevyesti mintutettu, vähän eukalyptuksinen tupakka-aromi joka toimii. Sopiva vahvuus. Hinta/laatusuhde kohtaa hyvin. Jatkoon.
Vahvojen white pussien parhaimmistoa.


2/5

+16

Nikotinisti2 vuotta 1 kk sitten.
Parempaa kuin Odens , jos se nyt on joku meriitti.


4/5

+13

Nikke4203 vuotta 7 kk sitten.
Ihan ok. Pieni mintun maku maistuu tuotteessa

4/5

+9

Nuuskaloordi2 vuotta 5 kk sitten.
Ehdottomasti parempaa kuin perus denssi. Ei sädi nii paljoa mutta tuo nikotiinin määrä riittää saamaan pään pyörälle :D Suosittelen vähintään testaamaan! Haju ei ole mikään kamalin ja kirkkokin on ihan tyylikäs (jos sillä on edes mitään väliä :D)

4/5

+9

Yaksipper3 vuotta 10 kk sitten.
vuotaa puolet nopeempaa ku dens
ei tunnu missää
ok

4/5

+7

Jere97M6 kuukautta sitten.
mielestäni ihan kelpo nuuska. Sopivan vahva ja maku iha ok. Ei valuta liiemmin siitä myös plussaa. Ehkä saisi tupakka maistua enemmän, joten 4/5

3/5

+5

Xx_NuuskaJumala_xX2 vuotta 6 kk sitten.
Mielestäni hyvää nuuskaa on, ei liian vahvaa mutta valuttaa ja muutenkin en ostais ostamalla. Tuossa kaksi viikkoa sitten ostin 3 kiekkoa ja päätin että tätä en enää osta. ehkä kuitenkin joskus tuurilla tulee maisteltua uudestaan mutta ei jatkoon.

3/5

+4

nuuskaasiantuntija7 kuukautta sitten.
Odenssiin tottuneille ei mikään paras vaihtoehto, koska ei juurikaan sädi. Suuri nikotiinimäärä kuitenkin menee mukavasti päähän eikä makukaan ole niin hirveä mitä monet antavat ymmärtää. Varsin ok tavaraa, muttei kuitenkaan se kaikista paras nuuska. Menettelee.

3/5

+4

SnusSensei993 vuotta 7 kk sitten.
Oden's:in cold dry nuuskaa muistuttava kuiva pussinuuska. Nikotiinia sopivasti ja menee jos ei muuta löydy. Arvosanaksi siis 3/5

4/5

+4

jonttutku3 vuotta 10 kk sitten.
Vähän odensin kaltainen ja samanlaista poltetta tarjoava. Maku kuitenkin hieman parempi kuin odensissa ja suosittelen tätä mielummin kuin odenssia. ihan menevä perus vahva nuuska paremmalla maulla kuin odens.

3/5

+3

Nuuskankuluttaja11 kuukautta sitten.
Ihan ok, vähän parempaa ku dens mutta en käyttäisi arki käytössä jos ei ole muuta. Ei kannata tolppaa ostaa jos ei ennen käyttänyt. 3/5

3/5

+3

NuuskaHakuri3 vuotta sitten.
Omasta kuin kavereidenkin puolesta valuttaa nopeasti. Omasta mielestä en oikeen tykkää mutta hinta on aika sopiva.

3/5

+3

Paku8373 vuotta 11 kk sitten.
Kokopäivä käyttöön tätä hommasin, Kun odenssin jätin syrjään. Maku ja haju parempi kuin denssissä. Tupakkaa syrjäyttää tämä 26mg potkusäkki hyvin. hyvää,vahvaa ja halpaa.

2/5

+2

pokemonjaake2 vuotta 10 kk sitten.
ostin tätä karmee epämielyttävä alkuun jonka jälkeen nautittava, ei valu pahemmin maku xylitol mielestäni

3/5

+1

denssikeisari2 kuukautta sitten.
ei niin vahvaa kuin odens cold dry, mutta kyllä tätäki imee mielellään. katuhinta yleensä 5e eli halvempaa kuin odens (7e) joten hintalaatusuhteeltaan aikalailla yhtä hyvä kuin odens

2/5

+1

ODENSG0D7 kuukautta sitten.
jos on tottunut odenssiin niin ei tunnu ollenkaan

4/5

+1

Denssiukko1 vuosi 4 kk sitten.
Sätii sopivasti ja maku on hyvä.

5/5

+1

Dullehuuli2 vuotta 5 kk sitten.
Yllättävän hyvää näin vahvaksi minttunuuskaksi. En käyttäisi jatkuvasti, mutta pussi tai kaksi silloin tällöin maistuu oikein makoisalle. Edullinen hinta, ei vuoda, haisee inhimilliselle ja Denssiä hellävaraisempi potkaisu ovat plussia. Huonoa on ainoastaan se, että tämän jälkeen ei vanhan liiton nuuskat toimi ollenkaan.

5/5

+1

Martti_Vanne2 vuotta 10 kk sitten.
Mulla on nyt vuosi vakkarikäyttöö takana tämän kanssa ja on hinta vs. laatu -suhdestatukseltaan ykkönen mun ienrajalle. Nopeesti kun selas muiden kommentteja niin ei tää kyllä mulla ainakaan valu. Hätätilanteessa menee helposti kolmekin timmaa tuulensuojassa, laitan aina yöksi påsenin huuleen, usein herään vasta aamulla, niin sillon on paska maku suussa, osittain sekin johtuu alkoholista eikä tästä Jumalan luomasta tuotteesta. Antasin 6 tähteä mutta purkki on ruma kuin Gunde Svan.

4/5

+1

SnusSensei993 vuotta 8 kk sitten.
Vaihtelua cd:n rinnalle, pärähtää ku tuplat nakkaapi beltii!

4/5

+1

timosuoyrjö3 vuotta 10 kk sitten.
Parempaa kuin denssi samassa hintaluokassa, huulipotku vastaa Marcon kannatuskorttien keräilyä. Pusseja saisi olla muutama enemmän rasiassa.

3/5

+1

Jönky4 vuotta 1 kk sitten.
Ei nyt niin paskaa ku odenssi mut ei kyllä mitää priimaa.ei valuta nopsaa ja toimii kyllä hädässä jos ei muuta saa.tuoksu muistuttaa hieman cd.tä halpaa ku saippua.

5/5

+0

alexmahone3 viikkoa sitten.
Vähän samankaltainen kuin odens cd mutta ei niin vahva haju. Parempaa kuin odens, ei poraa ihan samalla tavalla mutta ei myöskään polta ikeniä paskaksi. Ei valuta kyllä nopeasti vaikka joku niin sanookin.. hinta tällähetkellä n.18e tolppa kairassa.

5/5

+0

Nuuskamaister11 kuukautta sitten.
R42 on kuin denssi mutta tasokkaampaa, ei sädi yhtä paljon mutta tulos on sama lopullinen aivovamma täytyy olla kylmäpäinen psykopaatti jos tätä käyttää mutta ihan hyvää käyttötavaraa

4/5

+0

Ilikka4 kuukautta sitten.
Tätä menee silloin kun cd loppunut. Yhteenväliin käytin tätä enemmän kuin cd mutta sitten odenssia alettiin tatjoamaan niin siirryin siihen

4/5

+0

Jonnentiputin4 vuotta 1 kk sitten.
tätä muutaman kieko käyttäneenä voin sanoa että ihan hyvää on ei töhise liikaa vaikka 26mg niksaa onkin

3/5

+0

taajuus4 vuotta 1 kk sitten.
Ihan positiivinen yllätys. Niksaa mukavasti astetta isompaan himoon, potkii sivistyneemmin kuin denssi. Ei vuoda liian nopeasti. Hinta-laatu suhde melko kohdillaan trokareilta, ennemmin tätä kuin denssiä. Yksi piste lähtee onnettomasta pakkauskoosta tälläkin, purkin pohja näkyy. Jos biittejä olisi edes pari-kolme lisää... Jos karsastaa "hammastahnanuuskia" kuten Teemuli tuossa ylempänä, R42 Super Strong White "red" on valinta tästä sarjasta.

Arvostele R42 Super Strong White Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.