Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska

Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku22€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko5 x 22g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska


4/5

+3

Nuuskaaja8 vuotta 5 kk sitten.
Helvetin hyvä nuuska ja yhdyn kommenttiin että "parasta pussia mitä laivalta saa"! Yksi omista henkkoht. suosikeista ja hinta/laatusuhde kyllä kohtaa, jatkossa kun laivalla käyn tätä varmasti tarttuu mukaan vähintään tuo puolikas torni! Hyvää kamaa ainoa miinus siitä kun alkaa valuttamaan niin valuu kyllä kunnolla itsellä alkoi valumaan siinä 30-45 minuutin kohdalla


4/5

+2

SnusKejsar7 vuotta 4 kk sitten.
Tämä vastaa maultaan paljonkin Offroadin frostedia. Mutta silti aivan omassa kategoriassaan. Laadukasta hammastahnanuuskaa, jossa nikotiinia mukavan riittävästi

5/5

+1

joopajooh8 vuotta 5 kk sitten.
Henkilökohtanen suosikki! Ehdottomasti parasta pussia mitä laivalta saa ja hyvä että tuli genun es longien tilalle =)


3/5

+1

timosuoyrjö2 vuotta 10 kk sitten.
Maku tuo mieleen aquafresh raidallisen hammastahnan, ei tunnu kovin vahvalta nikotiinin puolesta. Mehuttaminen alkaa n.40min-1h kuluessa. Ihan kiva välistä aina ottaa nölli puimuriin mutta ei taida eksyä ostoslistalle enää tuon 5-packin jälkeen.

4/5

+1

Tinsa8 vuotta 8 kk sitten.
Hintansa väärti. Sopivasti nikotiinia, ei tartte koko aika olla biitti toisin ku käyttäis perus ettania/genua. Hyvän makuista ja potkii mukavasti! Ainut miinus että valuu turhan nopeasti ja paljon.

5/5

+1

arsonisti3 vuotta 11 kk sitten.
Äärimmäisen miellyttävää pussukkaa tämä. Mielenkiintoinen hieman minttusuklaata muistuttava bukee joka miellytti omaa hajuaistia valtavasti. Aromeiltaan paljon parempi kuin valkoinen versio tästä, tässä aistii enempi tupakkaa. Ei valuttele ainakaan ennenaikaisesti. Tätä ja Onyxia kantaisin laivalta jos risteilemään lähtisin. Ehdottomasti niitä parempia nuuskia tämä.

4/5

+1

nuskakeke7 vuotta 8 kk sitten.
Hyvän makuinen ja mukavan kostea nuuska. Normaalisti en näistä hammastahnan makuisista nuuskista tykkää mutta tämä oli positiivinen kokemus. Hajukin on mukava.

Hinta oli 5 kiekon kun luulin että olisi ollut kokonaisen tornin. Ehdotus ylläpidolle: Voisiko hintatietoja muokata tulevaisuudessa onko hinta koko tornin vai puolikkaan?

2/5

+0

Makkeri441 vuosi 2 kk sitten.
Vähän omituinen winterin ja mintun sekoitus. Pussit tosi isoja ja kosteita. Valuttaa herkästi ja mehut imelän makuiset. Ei minun makuun, enkä tule ostamaan toista kertaa.

5/5

+0

Jarspa1 vuosi 10 kk sitten.
Yksi parhaista makunuuskista mitä löytyy.

4/5

+0

Russia6662 vuotta 1 kk sitten.
tää on kyllä hyvää vaihtelua kylmistä ja kuivista paskoista jotka raiskaa huulia. Erittäin herkullinen vaikka alkaisi valuttamaan niin on kuitenkin sellainen makea, yllättävän monta pussiakin oli kiekkossa joku 20. Ei kuitenkaan sädi yhtään ja heittää aika miedosti mutta hyvää käyttö nuuskaa.

4/5

+0

nickjohny7 vuotta 11 kk sitten.
Vähän turhan makeaa, mutta muita miinuksia en kyseisestä nuuskasta löytänyt!

2/5

+0

Perusruotsalainen8 vuotta 1 kk sitten.
Maku aluksi ihan hyvä, mutta valuva neste on ällöttävän makeaa ja fluorimaista. En suosittele.

5/5

+0

Rynkky8 vuotta 5 kk sitten.
Tämä on kultaa! todella hyvä pusseista voittamaton!

4/5

+0

NuuskaGrilli8 vuotta 5 kk sitten.
Itselle oli uusi tuttavuus kun kiekon sain käteen. Nimestä ja kiekon ulkonäöstä päättelin olevan jotain "laatunuuskaa" ja pienen googlailun jälkeen totesin osuneeni oikeaan. Tuoksusta en kovin nauttinut, mintulle se tuoksuu, mutta jotain outoa siinä on.. Noh, tuplat huuleen. Nikotiinia riittävästi. Huulessa pysyi n. tunnin verran, kunnes aika pahan makuinen minttuneste turskahtaa suuhun. Sitä ennen ei oikeastaan maistu mielestäni miltään.

Lopputulos? Oikein käypäisä nuuska, vaikka itse en minttunuuskista riemuitse Tuoksu ok, maku ihan hyvä, reilun tunnin voi pitää huulessa, kunnes oksettava minttu viimein potkaisee. Arvosanaksi NuuskaGrilli antaa 4/5.

3/5

+0

Pojuu8 vuotta 7 kk sitten.
Vahvimpia laivalta saatavia pussinuuskia, mintun haju on jotenkin outo vrt. generalin white minttiin, jotenkin liian makea. Menee torni paremman puutteessa, alkaa valuttaa n. 40min huuleen pistämisen jälkeen.

4/5

+0

Göran6963 vuotta 11 kk sitten.
Todella hyvää pussia taas kerran swedish matchin perheeltä. Sopivan kosteita pusseja. Sopivasti nikotiinia, haju makea ja maku täydellinen. Paras minttu/ hammastahnan makuinen nuuska. Positiivinen yllätys ja joka euron arvoinen. Suosittelen!

3/5

+0

Tonttuman4 vuotta 2 kk sitten.
Ainakin uudemman mallin kiekoissa pussit aivan läpimärkiä, joutuu pitämään kiekkoa auki pöydällä pari tuntia että voi käyttää. Tätä hammastahnaisempaa makua ei löydy sen voin taata. Ei huono, mutta erittäin vanhvan makuinen ja todella makea. Kiekon käyttää silloin tällöin mutta maku alkaa tökkimään pahasti isommissa määrin.

1/5

+0

perapervo4 vuotta 5 kk sitten.
Älä nyt leikistä suutu. Kyllähän sä tiesit että siinä nuuskassa oli paskaa.

4/5

+0

Rikum85 vuotta 5 kk sitten.
Päivitetty kuosi kiekossa ja parempaan suuntaan. Pussit märkiä ja tuoksu ok lähellä pepsodenttiä ei paha eikä liian ätläkkä. Maku hyvä ja ei valuta liikaa edes tunnin käytön jälkeen. Tuntuma yläpellissä jees pientä porausta havaittavissa. Hyvä nuuska kaikenkaikkiaan 4,2/5 ja puol.
Suosittelen ehdottomasti ostolistalle!

2/5

+0

saskia7 vuotta 2 kk sitten.
Huono maku. Koostumus ok, mutta maistuu jollekkin paskalle esanssille ja makeutusaineelle. Ainoa hyvä asia on nikotiinipitoisuus. Ostakaa mieluummin vaikka Jakobsonssia..

4/5

-1

Jerppv6 vuotta 10 kk sitten.
Pirun hyvvöö !

4/5

-1

nuuskaa aina 7 vuotta 10 kk sitten.
Hemmetin hyvä minttu nuuska sopivasti nikotiinia.

Arvostele Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.