Knekt Löysä

Knekt Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku35€
Nuuskakenraali37.65 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 37g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Knekt Löysä


4/5

+5

FinQ7 vuotta 11 kk sitten.
Kronanin jälkeen ehkä jopa miellyttävämpi ratkaisu. Toimii niin tykillä kuin käsin leipomalla.
Rakenne aikas kevyttä ja hienojakoista, tiivistyy kovasti ja kuluu nopeasti. Purkista nuuhkaistessa tuoksuu perinteinen nuuska hyvin, hyvin hennolla salmiakilla maustettuna.
Uusi kiekko varsin tyylikäs, sopii hienompiinkin tilaisuuksiin, mikäli ei pusseja suosi.


4/5

+3

nuuskanystävä8 vuotta 5 kk sitten.
nyt tulikin jo vastaan nuuska jota voi kehua, suht hyvä maku ja koostumus ja ei valuta heti sekä ihan suht hyvä leipoa ... jes !!!

5/5

+3

etana8 vuotta 11 kk sitten.
Aivan loistavaa tykkinuuskaa! Hinta ei paha ja muistuttaa knoxia. Yks lemppareista, suosittelen


4/5

+2

Tomzziii8 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä peruslöysä uudessa hienossa kiekossa. Kiekon koko vain harmituttaa (37g) rakeutuu ja valuu nopeasti mutta muuten hyvää tavaraa!

4/5

+2

shortshit8 vuotta 8 kk sitten.
Tästä tuli vakio-ostos generalin, rödan ja grovin rinnalle. Maku todella hyvä ja hintaki hieman alhasempi ku legendoilla. Koostumus on erikoinen, kevyttä purua jota on ilo käsitellä. Käsin leipomalla tuntuu jotenki, että purkki tyhjenee puolta nopeammin kuin esim.general. Johtuuko sitte koostumuksesta vai onko vaan ihan mutua.. Asettuu kyllä miehekkäästi huuleen ja pysyy siellä. Kaiken kaikkiaan todella hyvä nuuska

3/5

+1

TurboHuuli7 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää: erityisen vahva ja mielyttävä tuoksu, ei valuta, jysähtää paikoilleen nopeasti ja mielyttävän makuista.
Huonoa: purkin koko, joutuu aika nopeasti pudottamaan pökäleen pois huulesta eli kuluu nopeasti ja ruma, harmaa purkki 35g tavaraa, nou nou nou!
4/5 nuuskasta kummiskin.

4/5

+1

Knöllimake8 vuotta 4 kk sitten.
Huippu arkinuuska!tätä meni viime talvena paljon!!!

4/5

+1

Nuuska9 vuotta 2 kk sitten.
Torni tätä tuli ostettua ja sen käyttäneenä voisin sanoa että toisenkin voisin ostaa, ainoat miinukset 37g purkeista.

4/5

+1

Masa10 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä perus nuuska.
Maku ja koostumus ihan hyviä.
Voi pitää huulessa kauankin ilman että alkaa valuttaa. Helposti leivottava +++

5/5

+0

Makkeri444 vuotta 10 kk sitten.
Ostin kokeeksi tornin tätä lössi, no eipä kaduta. Maku ja tuoksu erittäin miellyttävät. Koostumus kuohkea ja kostea, mukavan tuntuista huulessa. Pystyy pitämään heittämällä reilun tunnin huulessa kun tekee tykillä napakan biitin. Tulen ostamaan jatkossakin Genun ja Ettanin kaveriksi.

3/5

+0

Buzzle845 vuotta 5 kk sitten.
Hyvää arkinuuskaa, ei valittamista, menee huuleen niin kuin kaikki muutkin. Uusi purkki ja sen mukana vain 35g nuuskaa, tämä on iso miinus ja huono suunta.. Iso ikävä 50g purkkeja!

4/5

+0

boodomi5 vuotta 10 kk sitten.
Hintaisekseen ihan hyvää tavaraa. Ihan passeli peruslössin maku ja koostumuskin on ihan helposti leivottavissa. Vajaat kiekot, mutta muuten ei ihan hirveesti moitittavaa. Uusi kiekkokin on ihan tyylikäs, muistuttaa paljon Grovin kiekkoa.

4/5

+0

SysteemiKone6 vuotta 4 kk sitten.
Itselläni tulee tuoksusta mieleen granitin löysä. Ostin pari kiekkoa ja ensi kerralla otan enemmän. Hyvin pysyy pallo kasassa ja pallo huulessa. Purkin ensiavauksella säikähdin rouhean näköistä tuotetta, mutta kimppuun iskiessä yllätti positiivisesti, pysyen oikein tiiviinä massana ja nätisti on huulessa. Olen mielestäni aika ranttu nuuskaaja ja yleensä olen käyttänyt prima finttiä, mutta tämän otan kaveriksi sille. Eli ulkonäkö pettää, hyvin muovautuu ja kaikin puolin hyvää tavaraa perus nuuskuttajalle.

4/5

+0

Jssimoon6 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä maku ja helppo työstää!

3/5

+0

mikko9 vuotta 7 kk sitten.
Hölynpölyä ja amatöörin puhetta joku salmiakkisuus. Hyvä perusnuuska...

3/5

+0

kanki9 vuotta 8 kk sitten.
Ei tää matchia hakkaa, mutta oikeestaan ainoo alta 40 multa, joka mulle on maistunu. Salmiakkinen ja muistuttaa vähän knoxia koostumukselta. Kyllä tätä vois uudestaan ostaakkin.

5/5

-1

Pele10 vuotta sitten.
Todella hyvä perusnuuska sadepäiviä varten muovipurkissa, eipähän mene pahvikansi heti märäks ja paskaks heh. Menee leipomalla ja tykillä, helppo muovata ja hyvä maku + tuoksu. Miinusta tietysti 37g rasiasta, kun verrataan esim. laivan 50g travel packeihin.. Ei moitittavaa, hyvä perusnuuska ja hieno rasia.

4/5

-1

Kesä Esa9 vuotta 4 kk sitten.
Ensimmäisen purkin avaamisen kohdalla hämmästys on melkoinen. Kuka on veivannut tuhdit nuuskat purkista ennen avaamista. Pettymyksen läpi käytyä voikin keskittyä itse tuotteeseen. Nuuska on laadukas ja varsin neutraali. Koostumus on kosteahko ja sitä on ilo käsitellä. Kosteus ei kuitenkaan Knektin tapauksessa tarkoita vartissa valuvaa nuuskaa, vaan Knektiä pystyy pitämään pellissä pidemmän tovin. Aromi on varsin perinteinen nuuska. Itse nuuskassa ei mielestäni ole salmiakkia. Ensimmäisen purkin kohdalla havaitsevani ammoniakkinen aromi saattaakin viitata enemän nuuskan tuoreuteen.. Mikäli käytät pääsäänöisesti Ettan henkisiä nuuskia, pidät varmasti myös Knektistä.

4/5

-1

leetelite698 vuotta 1 kk sitten.
ensimmäinen löysä, jota kokeilin! Aivan helvetin taivaallista, todella hyvä koostumus ja maku vielä parempi, tykkään ja suosittelen kaikille lössin ystäville!

Arvostele Knekt Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.